Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)
Raspunsuri - Pagina 19
mstela spune:
Aha,Olgutz,dar de ce ne trebuie meniu pt pici?
Mananca picii?
sau noi meniul lor?nu se poate sa comande fiecare ce vrea acolo?
Nu am fost pe faza cand a spus Vali mai multe despre locatie..cum e locul?unde?e verdeata?
Ca sincer,eu preferam varianta cu padure,verdeata,mici sau pizza..
La Criss nu se poate pe 6?
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
cami33 spune:
Mi-am comandat bilete la concert Leonard Cohen
Cine mai vine???![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
tonic spune:
ooops, am gresit culoarea!
Naty noi nu ne contram pe tema asta ca eu mereu ii imbrac in straturi, asa ca imbracat/dezbracat in functie de nevoi. Eu sunt mai friguroasa, dar cu copiii nu exagerez (sper
)
Ariel, noi am mers in paralel cu erdomed/stodal/sirop plante + ceaiuri.A, si antialergice aerius+xizal. Dupa a treia zi de antibiotic a fost mai bine, la inceput tusea pana vomita. Nu stiu ce fel de virusi au fost ca febra nu facea, dar nu i-a trecut fara antibiotic. Lui Luki i-am dat numai antibiotic si aspirat la greu. I-a trecut si asa, oricum nu deschidea gura pt nimic, a fost un chin.
Sa va faceti bine.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
Olgutzika spune:
Stela, intra pe mailul comun si ai acolo toate informatiile. Pe 6 la Cris nu poate veni multa lume, de aceea a picat data respectiva. Si in ceea ce ma priveste, nu mi se pare corect sa o punem pe Cris la munca sa ne primeasca la ea. Prefer sa platesc un serviciu si sa o lasam si pe ea sa se bucure si sa se relaxeze impreuna cu noi, nu?
Luny, intreaba, ma, omul! Parerea mea e ca nu mai tine de el, cat de Sony...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
luny spune:
Olgule, pai cred ca mai trimit un PM, sa intreb ce se mai aude cu aparatul...in ultimul pm, mi-a spus ca va face comanda pe un site, online...deci nu cred ca are treaba direct cu Sony..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Cami, cred ca eu si Mimo
Inca mai astept,sa vad daca se reprogrameaza Depeche-ul...
Deci:
Cata-Tonic
Cata-Tonic
Olga
Clau
Luny
Who's next?
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
tonic spune:
Stela toate petrecerile de genul asta au un nr minim de pers/meniuri, ca la nunta la restaurant, ca altfel cred ca nu renteaza. Daca nu papa cei mici, ii ajutam noi. Am inteles ca locatia e cu verdeata, locuri de joaca pt copii, doar e gradinita.
cred ca tb sa ne hotaram, ca de obicei rezervarile se fac cu 2 sapt inainte, sa nu gasim ocupat. Noi de pe 25 iunie plecam la mare, munte etc si revin abia la jumatatea lui iulie, sau dupa.
Cami eu as vrea, dar e greu sa reusesc. Cand e concertul?
tonic spune:
Luny si eu ma gandeam daca ai primit premiul...Poate se intarzie putin, dar nu cred ca au uitat.
Bravo lui Mufy pt noptile bune. Nu imi pui o pila la mama ta pt toamna?
Dau spaga, da' sa nu ma spui la DNA.
Mimo unde esti, ai intrat in greva foamei?
Clau si eu vreau sa ne vedem, la plase cel mai probabil, ca acolo vrea Antuca, dar luni, miercuri si vineri e la inot seara, poate in w-end.
Rami l-am vazut/auzit pe fluierici. Si noi tot cu verrde, ca e culoarea mea preferata. Tu tot tanara si frumoasa, si Antuca a zis ca pari sora lui Andru
.
gata, incep echiparea pt scoala. Luki doarme si tb sa-l trezesc si mi-e mila de el.
Olgutzika spune:
Cata, 4 septembrie: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Leonard+Cohen+World+Tour+2009
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
cami33 spune:
olgu, mimo nu vine ca e in Grecia atunci
. Eu merg cu sora si cumnatul, ca pe-al meu sot nu l-am putut convinge
. Ai mai comandat bilete pe net? Sper sa fie toate 3 in acelasi sector
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi