Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Ei, o sa se obisnuiasca pana la urma! cand am vrut noi sa luam bona pt. Vlad, am cautat si pe net anunturi, ne facusem o agenda si chemam 5-6 pe zi, sa le vedem. Si Vlad le lua pe fiecare de mana sa le arate "cusuta", avea un cort in camera. Ziceai ca le vedea zilnic pe femeile alea 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Bubu asa era Antuca mea prietenoasa, dar cu fetele, in barbati nu prea avea incredere. Si Luki rade daca vorbeste cineva cu el, se alinta cand ii dai atentie, dar sa fie cu noi. Daca incearca cineva sa-l ia in brate fuuuuge. El nici la noi nu prea sta in brate, doar cand sa adoarma si la san, altfel nu vrea, nu poate sta pe loc. Si are tot timpul contact cu oamenii, merg zilnic sa o iau pe Antuca, sunt mamici cu care ne vedem mereu, ne vedem si in particular, dar nu se ataseaza. Cam asa e sotul meu la fire, el se imprieteneste greu si e f. retras in cercurile unde nu cunoaste. De acolo cred ca i se trage, ca acasa cu noi e numai un ras si o veselie, cu copiii in parc la fel, cred ca traieste intr-o lume ideala numai cu copii, fara adulti. Daca il vedeai azi la BE era cel mai vorbaret, numai intr-o incantare a tinut-o, radea toata lumea de stilul lui, fugea dupa copii, nu se uita ca pleaca singur. Asta pana sa-i zica cineva ceva ca atunci ne cauta imediat. Nu ma deranjeaza, doar la faza cu bona ma gandesc cum se va adapta. catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
Simo te rog nu mai vorbi de capsuni. ciresele nu-mi plac, mi se par prea dulci, dar capsuni, ca Bubu la chiveta le pap. si la noi n-am vazut inca romanesti. Eu vreau si pt dulceata, ca tata face de caise si facem schimb, ca altceva nu mananc. Sper sa prind, cu caldurile astea ar trebui sa fie dulci si bune. Am luat de import dar unele aveau gust de apa, erau aiurea rau. Vreau capsuni buneeee
Si mare dreptate ai cu casnicia, toti mai avem probleme, discutii, se aduna grijile, oboseala, rutina, dar trebuie sa ne straduim ca merita!
Rami la Luki nu "se exista" prietenie cu adultii, sunt alta specie pt el. Azi cu poneiul la BE parca erau frati, dar cu un om nu ar vorbi. Ce sa zic, o fi stiind el ceva, ca si eu uneori prefer sa stau cu copiii in locul adultilor...
multumim de aprecieri, mai bag poze, sa descarc aparatul ca acelea sunt de la Paste, am si mai noi. Si sa va pun si cu el nou-nascut sa vedeti schimbare, pare alt copil acum.
Cred ca ma duc la
ca maine sunt singura cu copiii, pleaca si tata, am si ceva treaba si nici Luki nu e in cea mai buna dispozitie.
In plus am uitat scaunul de masa la mama si ea saraca a fost ocupata cu situatiile si n-a apucat sa m-il puna la maxi-taxi, asa ca mesele sunt un chin pt mine, ca bb nu sta locului pe scaun. Maine il tin in brate si o sa-i dea Antuca sa pape, sper sa ne descurcam.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
ramo_cata spune:
cata si eu alerg cu linguritza dupa andru daca nu e pus in scaun ,trebuie sa-i dau ceva sa-si faca de lucru ca altfel nu se poate....iti doresc o noapte linistita si maine o zi frumoasa...
bubu am vazut ca mi-ai lasat mesaj pe bucataras,acum ti-am raspuns
tonic spune:
Clau acum mi-am adus aminte! Te si vad alergand prin ploaie cu Razvan! E o lume speciala cea a copilariei si suntem norocoase ca prin copiii nostri o traim si noi din nou!
Eu sunt de acord cu intalnirea, dar nu stiu ce cuprinde meniul ala de copii.Oare se potriveste cu ce mananca ai nostri, ca ei sunt undeva intre bebelusi si copii? Oricum pe mine nu ma deranjeaza, ca pap eu in locul lui
si lui pot sa-i iau ceva la pachet daca prinde ora de masa la petrecere. Da' pe mine sa ma treceti cu doi copii, ca nu pot sa las printesa acasa.
tonic spune:
Criss predau stafeta, sa inchizi tu usa la club. Iar "s-a facut maine" ma duc la nani pe bune acum.
pt Gecko si bolnavii ei, sper ca sunt mai bine.
Pt toata lumea care are probleme de orice fel, ziua de maine sa va aduca linistea de care aveti nevoie.
PS Naty ma bucur ca sotul tau e mai bine. cum a fost petrecerea razacioasei?
Somn usor tuturor, sau buna dimineata, dupa caz.
bubu05 spune:
Tonic, in meniu era snitel/piept de pui la gratar cu cartofi prajiti/piure si 2 suculete. Partea a doua pot papa si ei fara probleme.
Si cum nu sunt capsuni? la mine e piata plina, la tarani, se vad ca sunt de gradina 7-8 lei kilu ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
ramo_cata spune:
fug si eu la
..va pupacesc pe toate si va doresc o noapte linistita...
bubu05 spune:
Ramo, tu cand ai depus dosarul pt. indemnizatie? ca eu l-am dus la inceputul lui februarie, imediat dupa Ariel..si ea a primit de o luna, cred, banii...si eu ioc, nada 
Ma duc si eu la nanic, NB 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ramo, tu cand ai depus dosarul pt. indemnizatie? ca eu l-am dus la inceputul lui februarie, imediat dupa Ariel..si ea a primit de o luna, cred, banii...si eu ioc, nada ![]() Ma duc si eu la nanic, NB ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |