Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
Si pe noi ne-a prins ploaia in parc, eram fleasca toti trei...sper si eu sa nu raceasca Rebe desi mi s-a parut super calda ploaia si atmosfera incinsa. In schimb eu cu Razva ne-am distrat tare alergand prin ploaie ca bezmeticii!
Nicol, mami, multa putere, simt ca esti obosita, mai ai putin si scapi. Si cine o sa aiba super afacere frumoasa si banoasa, aud???? 

Luny, imi pare tare rau de plansul lui Muffa, cred ca ti-a fost cumplit sa-l auzi si sa-l vezi asa.
Si eu de cele mai multe ori ma simt super norocoasa de sotul pe care-l am. 
Naty, de cand ma tot tin si eu sa depun dosarul asta!!!! Ma gandeam ca deja sunt pe ultima suta, dar scria pe acolo ca termenul limita este 30 iunie. Ma bucur ca este mai bine randunoiul si ca sofeaza, ai scapat de un stres.
Bitza, cum mai este Antonia? Sper din suflet ca mai bine, hai da-ne o veste.
Clodute, de ce esti suparata? Hai fruntea sus, ai 2 minuni, nu?

tonic spune:
Nicol
si bafta multa la examene si la amenajari! Sa fie cu noroc si cu spor la banuti.
Luny
Muficul suparat si plangacios. Mititelul cred ca de la dinti se chinuie. Si Luki plange prin somn si cere tzatza(cu cuvinte
ceea ce mie mi se pare tare comic), si isi baga si degetul pe langa ea si se freaca in gura. Si nu are decat 6 dinti saracul.
Azi a furat o maslina de pe masa si musca din ea, scuipa pe jos, iar musca, s-a facut ca purcelul pe haine, iar eu si ta-su nu pridideam cu stersul pe jos ca ne gandeam ca luam pe picioare si facem toata casa numai o negreala.
Am si eu o durere ca Mimo cu Vladut. Al meu nu suporta adultii. In afara de mine si de taica-su NU vrea la nimeni. In cel mai bun caz ii ignora, daca nu fuge sa se ascunda dupa picioarele noastre. Copiii ii plac, se joaca, ii cauta, merge de manuta cu colegele Antoniei, nu se sperie de copiii din curtea scolii, dar cu adultii nu interactioneaza deloc. E tata la noi de aproape o saptamana si nu sta cu el decat daca e si unul de-al casei, ma gandesc cu groaza ca trebuie sa aduc bona din august sa se obisnuiasca pana in noiembrie cand ma duc eu la munca. Si unde gasesc pe cineva sa-i placa lui Luki?
Dar ma gandesc ca pana atunci mai creste...
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
bubu05 spune:
Aaaa 
M-am dus la piata cu Vladut, pe la 2 si am intrat la cabinet sa-l programez pe Stef, la urgenta. Nu tuseste rau si nici des...dar, mama cu pasarici, ce sa faci ![]()
Mi-a zis tanti sa ma intorc peste o ora. Stef dormea acasa cu socra-miu.
Buun. Vin acasa, il las pe Vlad sa se culce si il iau pe Stef, ii dau sa pape si plec la cabinet. Cand intru pe straduta cu cabinetul
revolutie de parinti cu copii
. Intru in cabinet, douaj' de copii in sala de asteptare
. Stau juma de ora, toti behaiau si frigeau pe-acolo
...ma duc la tanti si ii zic sa vin mai incolo...ea zice pe la 6.
Ajung acasa, ma apuc de bucatarit si vine Cata pe la 5 jumate, i-l dau pe Stef in brate si ii trimit pe ei la cabinet.
Aventuri, nu gluma 
Face pitici Cata o ora, cat asteapta iar, ca era in continuare full 
MA rog...Stef are o mica viroza, nimic in gat, nimic la plamani, doar ceva in nas, nu-i curge, dar e incarcat si de-aia tuseste. Ne-a dat zyrtec, vibrocil si stoptusin, 5 zile. Sper sa-i treaca!
Ta-dam!![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
Bon soir de la noi
!
Vad ca avem mult mai multi sarbatoriti pe crenguta decat scrisesem eu
!
In primul rand,
Cuscra pt reducerea programului!
Gudinde,super de super urarea

Simo-Mimo,uite-aci http://family.webshots.com/photo/2805473490102426993ClOVph
poze cu Sam-Barosan
!
Cleme,imi pare rau ca treci prin asa ceva.Dar ,cred ca oboseala isi spune cuvantul.si faptul ca stai putin timp cu Diana,poate sa contribuie la starile astea pe care le ai!cel mai bine ar fi sa discutati amandoi,sa vedeti ce are fiecare de spus legat de situatia in care va aflati!cred ca fiecare,la un moment dat are stari de-astea...casnicia nu e usoara!dar daca exista comunicare,daca stim sa cedam fiecare,daca il iubim cu toata fiinta noastra pe cel de langa noi se poate trece peste orice necaz,problema!asa consider!te pup
si ma ofer si eu cu tot dragul sa stau cu Diana -motzata
Papacioasa ,ce bine ca ai revenit in forta!

pozele sunt facute la noi in curte,nu in curtea altcuiva
!
Nicol,mult succes in toate cate ai de facut
!cred si io ca esti obosita 
Oana,am cumparat azi din piata capsuni si David tot cu cioco a vrut,dar si cu frisca si zahar
! am gasit tot romanesti,bune rau
!a,nu am rezistat si am luat cirese,chiar daca am dat 20 de lei pt un kg
.dar,a meritat
:au mancat copii ca spartii,sa il vedeti pe Sam cum musca din cireasa
.si cea mai buna veste ever
-ever este ca parintii ultimilor fini,care stau langa Sebes au o gradina mare,mare cu ciresi
,si ne-au invitat in iunie la cules!cica culeg cu galetile la cirese,si au si un cires ce are crengile in jos,tocmai bune sa ajunga Sam la ele
.va dati seama ca nu ma misc de-acolo pana nu mananc o galeata![]()
.cand eram insarcinata cu David mancam la cirese cu kilogramele
,iar cu Sam am mancat multe,multe compoturi
!o sa facem paguba pe-acolo
!
Poze inca nu am vazut!pe maine ca acum ma duc la nani,poate visez cirese![]()
![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Tonic, nush ce sa zic...Stef, din contra, la oricine intinde mainile sa-l ia in brate, in special baieti/barbati. Pe fete le studiaza mai intai si daca se joaca nitel cu el, gata, nu mai scapa. E f. lipicios si prietenos, n-are nici un stres daca nu ne vede pe noi.
Luny, mai, sigur era de la masele/canini, sunt naspa rau durerile astea de eruptie...cand face asa, da-i cu gel din ala pe gingii si un nurofen. Mititelul de el...
Clau, cred ca a fost super sa alergi prin ploaie! Cata tocmai vroia sa plece cu Stef la dr. cand a rapait la noi si mai mult de-aia s-a dus. ca sa mearga cu masina. Ca, saracu, a alergat pe-acolo dupa Stef pana s-a cocosat si a asteptat o ora...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tonic spune:
A trecut pagina 13 si Tuchita n-a aparut, cred ca a terminat-o naveta+munca+familion. 
Bubu bine ca e OK Stef. Ce e Stoptusin ala, sirop? Ca n-am mai auzit de el . Antuca pateste asa de la sinuzita, i se duc mucii in gat, nu-i curg pe nas si de acolo tuseste.
Mimo ce ati facut la nutritionist?
Bitza ce face Antonia mica? Sunteti mai bine?
Cand a plouat frate? Noi am iesit pe la 6 si am vazut masina murdara, dar nu era ud nicaieri, doar pamantul mirosea putin a ploaie.
Rami, Criss haideti ca s-a deschis Clubul !
bubu05 spune:
Simo
Eu sunt lesinata dupa capsuni! cand am fost gravi, la amandoi, mancam un kil pe zi toata perioada cat au fost la piata
. Nu glumesc! le mancam jumate din chiuveta, cand le spalam, apoi le puneam in castron si le papam toate 
Aa, ciresele erau 25 ron la noi la piata, ca i-am dat eu lui Vlad 2 de-acolo din ladita si ma ruga copilu' ca mai vrea
, dar nu i-am luat, i-am zis sa mai asteptam sa se mai coaca
. Mi s-a parut prea mult, la naiba....
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Chiar, bu-hu-huuuu! Remember? ![]()
Tonic, sunt niste picaturi super mega extra amare, fiola de algocalmin e mic copil, sa zic asa
. Norocul meu e ca amandoi imi iau super medicamentele si niciodata nu vomita de la ele!! seamana cu amandoi , ca nici noi nu dam la boboci never 
Dar i le-am pus in lingurita si i-am pus acolo niste panadol din seringa, apoi i-am dat restul de panadol si gata, l-am pacalit!
Aoleu, acum mi-am dat seama ca am uitat sa-i dau calciu azi 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ramo_cata spune:
bu-hu-huuuuu iote-ma
mi-a intrat si mie pe card recalcularea indemnizatiei,iau mai mult cu 60 ron ...sunt buni si astia decat deloc...am fost la plimbare in parc ,am fost pe un stadion de fotbal cu baietelul unor prieteni ,e mai mare decat andru cu o juma'de an ...ala micu'a fost tot timpul dupa andru sa-l pupe sa-l ia in brate ,s-au jucat impreuna ,au mancat pufuleti la greu,au alergat dupa mingiutza ,andru a fost mai rusinos, a stat numai dupa catalin
mie mi-a dat liber![]()
cleme off poate nu e vorba de sfarsitul casniciei..cat despre bani nu cred ca este un motiv de cearta pentru ca nu o sa ajunga niciodata ..,dar totusi depinde pe ce sunt cheltuiti ,daca sunt aiurea cred si eu ca-ti vin draci si te certi..nu stiu stati de vorba si ajungeti la un comun acord
tu stii cel mai bine..trebuie sa existe o rezolvare ..off...cat faza cu ziua ooffff asa sunt barbati mai uituci ,uneori mai lasa-ma sa te las...stiu ca te enerveaza ca daca nici cel de langa tine nu se gandeste atunci cine dar aveti o casnicie,o familie incearca sa porti o discutie cu sotul ,sa-ti spui toate ofurile,daca se poate cu calm fara nervi ,certuri si poate ajungeti la o rezolvare...
naty sa le purtati cu placere
ma bucur sa vad ca sotirul e un picutz mai bien,asa mai scapi si tu de drumuri si alte problemutze
tonic ti-am vazut pozicile ..sunt superbi puisorii tai...nu stiu ce sa zic..andru nu se duce din prima,sta ii analizeaza,se imprietenesc apoi nu mai e nici o problema...
nicol spor la treaba cu salonul si casa
luny imi pare rau
mufarinul ambitios si urlator...
bubu sa va fie de bine toate bunatatili
simo am cumparat sie ua zi cirese si i-am dat si lui andru dar a scuipat in schimb a mancat gogosica cumparata..si cu ce pofta a mancat...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
tonic spune:
Bubu asa era Antuca mea prietenoasa, dar cu fetele, in barbati nu prea avea incredere.![]()
Si Luki rade daca vorbeste cineva cu el, se alinta cand ii dai atentie, dar sa fie cu noi. Daca incearca cineva sa-l ia in brate fuuuuge. El nici la noi nu prea sta in brate, doar cand sa adoarma si la san, altfel nu vrea, nu poate sta pe loc. Si are tot timpul contact cu oamenii, merg zilnic sa o iau pe Antuca, sunt mamici cu care ne vedem mereu, ne vedem si in particular, dar nu se ataseaza. Cam asa e sotul meu la fire, el se imprieteneste greu si e f. retras in cercurile unde nu cunoaste. De acolo cred ca i se trage, ca acasa cu noi e numai un ras si o veselie, cu copiii in parc la fel, cred ca traieste intr-o lume ideala numai cu copii, fara adulti. Daca il vedeai azi la BE era cel mai vorbaret, numai intr-o incantare a tinut-o, radea toata lumea de stilul lui, fugea dupa copii, nu se uita ca pleaca singur. Asta pana sa-i zica cineva ceva ca atunci ne cauta imediat. Nu ma deranjeaza, doar la faza cu bona ma gandesc cum se va adapta.