Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)
Raspunsuri - Pagina 12
numeioana spune:
La multi ani Elenelor si Constantinilor!
Un pupic dulce, special pentru nora mea, Elena
!
Ariel, nu a fost problema aia cu cardul. Daca e pe alta adresa decat cea de domiciliu nu iti accepta comanda. La mine cred ca pur si simplu au uitat sau s-a pierdut pe drum... Dar vad acum, sunt in expectativa.
Asa ziceam si eu cu hainutele, ca trebuie sa le vad mai intai, dar am zis sa incerc si tot ce am comandat mi-a placut, si de la Marks and Spencer, Minimode si de pe hainute.ro. De la Next pur si simplu nu au cum sa nu-mi placa.![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cleme spune:
Pai incerc sa-mi dau seama in care din cele 2 sit se afla casnicia mea. Dar m-am saturat sa ne certam mai mereu, sa fim mereu in criza de bani, sa muncesc ca proasta pe un salariu destul de bun si dupa 2 zile sa vad ca nu mai am nimic din el, sa-mi vad copilul doar cateva ore pe zi si apoi sa mi se zica ca fac pe desteapta in privinta lui... Si ar mai fi de spus dar incerc sa ma abtin acum pt ca sunt la munca.
bubu05 spune:
Bitzulina, nu-i nici o chestie daca nu poti sa vii..te vor suna sa confirmi prezenta cu o zi inainte.
Cleme????? ce s-a intamplat??
Tonic, sper sa nu-i fi dat nimic la baiat
L-am trimis pe randunoi la Stanciu cu el...eu trebaluiesc prin bucatarie ca o sa am musafiri ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Cleme...imi pare nespus de rau...dar poate este doar un impas, nu un sfarsit...si Stela a trecut prin ceva asemanator, daca iti aduci aminte cand ne-a povestit. Cred ca cel mai corect ar fi sa vorbiti deschis, sa va spuneti nemultumirile si ofurile, ce nu va place la celalalt, dar fara reprosuri...ar fi pacat ca minunea pe care o aveti sa nu creasca alaturi de amandoi parintii. S-a produs o schimbare majora in viata si rutina voastra odata cu Diana si unii se adapteaza mai greu...Cred ca tie ti-e super greu, mai ales ca muncesti si stai mult la servici...trebuie sa fiti intelegatori unul cu altul...ia-ti concediu! lasa copilul cu mama/soacra si plecati voi doi undeva...chiar nu stiu ce sa ma zic, doar ca trebuie sa faceti ceva ca totul sa fie bine.
Te pup si sper sa rezolvati neintelegerile! 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
natynic spune:
Sal!
Aoleu, revin ca o apuca pe sarbatorita gelozia...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Vali, mie mi se pare ok oferta...acum sa vedem ce zic si restul fetelor si sa hotaram o zi. Putem opta doar pt. tort si sampanie, plus pachetul standard...pt. noi ne mai gandim
Iar decoratiuni nu cred ca-i cazul. Arata super curtea!!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
cleme spune:
Bubu nu am cu cine s-o las pe Diana. Mama nu mai traieste iar la soacra-mea nu mai apelez pt ca mereu este ocupata/bolnava cand o rugam sa stea cu ea. Si concediu mi-am luat o sapt in iunie dar degeaba pt ca oricum nu plecam nicaieri tinand cont ca nu avem bani.
bubu05 spune:
Cleme, imi pare rau
Eu ma ofer s-o tin pe motzata cateva zile si voi sa impacati
. Hai, trebuie sa fie o solutie! Doar mai simtiti ceva unul pentru celalalt, va mai iubiti, nu? asta cred ca e cel mai important...in rest, mereu vor fi si greutati...
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
ursuleata spune:
Buna!! la multi ani tutoror sarbatoritilor!!!!
Nu am apucat sa citesc mare lucru, dar am vazut toate pozele, Bubu, ai niste baieti super
.
Cleme, iti zic si eu ca Bubu, daca vrei stam noi cu ea
, adica cred ca exista o solutie, important este sa mai existe dorinta de a lamuri ceva. Ca daca nu, poti sa ai si bani si sa stai si o luna acasa ca nu se rezolva.
Ps, Clau esti f frumoasa
tiker
Mami de ursulet
cleme spune:
Ma crezi ca in momentul asta nu mai stiu ce simt? Si chestia asta ma bulverseaza total, cateodata am impresia ca nu me mai tine decat Diana impreuna, nu stiu poate nu este asa dar asta simt eu.
De exemplu azi m-a sunat pe la 4 sa ma intrebe de ce nu i-am zis ca e ziua mea.., daca nu era cineva de afara sarbatorit nici nu realiza. Pai ce farmec mai are daca te anunt eu din timp?