Puiuti de Randunici 2008!!! ( 262)
Raspunsuri - Pagina 11
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI IULIA ,NATALIA ELENA,VLAD CONSTATNTIN,DARIA ELENA,ALEXANDRU CONSTANTIN..SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI

LA MULTI ANI ELENELOR,CONSTANTINELOR CONTANTINILOR!!!SA NE TRAITI ,SA VA TRAIASCA TOTI SARBATORITI!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Clodute spune:
Buna fetele,
La multi ani ! COnstantinilor si Elenelor printre care ma numar si eu in calitate de Ileana.
Va pup dar azi

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
ramo_cata spune:
am vazut casuta si locul de joaca a lui sam 
tonic la multi ani sotioruluiunde-s pozele ca le-am sarit

mai imi plac si mie f multe chestiuni pe site-ul ala dar tare imi e firca sa comnad haine pe net..nu stiu daca nu se potrivesc marimile..
gudine sa treaca piciorul
pt urarea superba...ai talent 
LA MULTI ANI CLAU SA NE TRAIESTI,SA FII FERICITA SI IUBITA !!!SA AI O ZI MINUNATA 
iote ca o sarii pe oltencutza mititicaLA MULTI ANI BIANCA ELENA SA CRESTI MARE
BUBU VAD CA AI RAMAS FARA AJUTOR..IMI PARE RAU..
gecko
pt cafeu,ceiul,capuccino,bombocino
mami_papacios nu ne-am intalnit la targ din pacate ...
ma bucur sa vad ca ti-ai facut timp si pentru crengutza si ai scris un ditamai cearsaful...
pt kg date jos ...oricum arati super ,albinutza e superba am vazut pozicile ieir m-a innebunit poza cu palarioara si ochelari ..i se potriveste de minune numele care-l poarta ...
raluca sunt supeeerbiii copilashi tai ..cum danseaza puiutzul mic dar ce sa mai zic de briana
vladutz pt canini
luny vezi daca ii duci dorul ..pssst sa nu mai zici de 2 ori ca a si aparut
mstela pt reducerea programului ..
bubu multa sanatate lui stef..off
bitza vad ca ti-au raspuns fetele
si multa sanatate antoniei..doamne ajuta
somnorica sa traiasca iulia si sa fie sanatoasa...
clodute
sa-ti mai treaca supararea..sa inteleg ca te intorci acasa???
tot stolul ..ma duc la bucatarie sa bag niste pulpite la cuptor...si dau si eu de beut si mancat ca azi o sarbatoresc pe soacra mea o cheama elena si pe socrelu ca implineste 59 de ani:

tonic spune:
LA MULTI ANI
Iulia-Elena
Claudia-Elena
Vlad-Constantin
Daria-Elena
Alexandru-Constantin
Natalia-Elena
Bianca-Elena SI fam. de Olga plus restul cunoscutilor si necunoscutilor ce se sarbatoresc azi.
Multumim tuturor pt urari.
Am fost de dimineata la BE, nu am gasit carucior ca aveau niste scoruri astronomice si eu vreau ceva ieftin, sa ma tina anul asta ca alt bb nu cred ca mai da DD. Hainute frumoase am vazut, majoritatea de fetite
, preturi maricele, la unele justificate de calitate, altele nu.
Eu cu hainute am cam facut aprovizionarea asa ca azi nu am luat nimic, mai dau o fuga duminica pt o palarioara, un tricou cu gluga, maruntisuri. In rest merg tot pe FoxBaby, ca au iar reduceri si sunt OK.
Sfat:nu va duceti cu copiii daca sunt mai agitati, obositi sau putin cooperanti, ca ce plansete am auzit mi se rupea sufletul. Noi am avut noroc cu Luki, a fugit dupa copii putin, se bucura si striga la toate cele, dar nu s-a crizat. E drept ca am si trecut in fuga mare peste tot, era hranit, odihnit, nu avea motive ca altfel, vai de noi.
Luny si la noi tot asa, nu mai are Luki stare, cred ca va merge mai mult tati singur la shoping
ca el are masina si poate cara. Ma bucur ca ai scapat de stres azi. Maine si noi suntem singurei, poate ne vedem pe undeva.
Mimo bafta la nutritionist! Si sa ne spui unde-i locul vostru de joaca in IOR, poate ne vedem.
dau send si revin.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
cleme spune:
LA MULTI ANI CONSTANTINILOR SI ELENELOR! (printre care si eu
)
Bitza sa nu fie vreo enterocolita, a avut si Diana vreo 3 sapt pb, care cred ca s-au lungit atat si din cauza unui canin care a spart sapt trecuta.
ramo_cata spune:
am pus si eu cateva pozici si 2 filmulete de ieri...nu ne-am bucurat de plimbarea de ieri ca s-a pus ploaia si ne-am intors acasa...
http://community.webshots.com/album/572273764FCmtXv
acum va las ca sunt cu mogaldeatza in brate ,se trezi si nu sta locului deloc...
tonic spune:
Pozele cu noi sunt pe mail la randunici, nu sunt decat doua, dar mai pun daca va plac ![]()
Eu as fi de acord cu intalnirea oriunde(parc, petrecere, etc)daca e cat de cat aproape.
Olga putem face comanda de pizza la Cuptorul cu lemne si merge cineva si o ridica. E pe Iancului, s-ar ajunge relativ repede si stiu ca era buna, noi comandam cand eram la munca. Daca stiti si alte variante sunt sigura ca se poate rezolva cu comanda.
Gecko multumim de laude, sa stii ca sotul meu e plecat de mult din Bacau ca a facut sport si nu prea a stat pe acasa, plus ca suntem ceva mai mari decat tine cred. Imi pare rau ca ai tai sunt bolnavi, ce-au patit?
si multa sanatate.
Raluca am vazut programul artistic si m-am simtit ca la mine acasa
foarte frumos. De asta ma gandeam sa ne vedem cu voi si cu Cami cand venim la Bacau, fiindca avem copii fetite+baieti cam de aceeasi varsta si cred ca s-ar intelege bine. Antuca mea e mai mare ca varsta, dar e micuta de statura si copilaroasa, se intelege bine in general cu toata lumea.
Nicoleta sa-ti traiasca si tie sotul, petrecem (virtual) impreuna azi, sau n-a ajuns acasa?
Bubu ce a patit Stefu? I-ati dat virusi baiatului!
si sanatate multa.
Ariel in sfarsit am reusit sa vad reprezentatia lui TEo, ca pana acum nu puteam sa dau drumul la sonor ca dormea Luki. Nimic nou, si la noi la fel, plus ca stam si aproape de pompieri
M-am mirat ce frumos sta aspiratorul la voi, ca era in mai multe poze, la noi Luki e calare pe el mereu. Iubirea vietii lui (in afara de mine
desigur) mopul, aspiratorul, unealta de spalat geamuri. De 1 iunie ii iau un set de curatenie, ca tare e harnic, seamana cu tati al lui.
Ce era nou la BE o expo de animale in fata salii. Se va deschide in comuna Pantelimon o ferma de animale, pun adresa de site pe mail la randunici, ca am luat carte de vizita. Luki s-a imprietenit imediat cu un ponei, numai nu l-a pupat in bot. ![]()
Erau si gaini pitice, ieduti,etc. copilasii erau incantati si e o varianta buna pt cei ca noi care nu au "tara" sa le vada pe viu.
Naty cum a mers azi la medic? Imi pare rau ca nu ne-am vazut azi, dar sigur vom mai avea ocazia! 
Ma duc sa pap putin, ca sarbatoritul a facut papa bun si eu am pazit copilul care doarme si m-am conversat singura pe aici.
catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an
Clodute spune:
Mami_papa_tot acum sunt in Mamaia si sunt doar cu buni si nu avem otomobil pt deplasare dar cind venim de pe 2 iunie din nou cu tati de bebe atunci vom fi cu deplasatorul si poate ajungem in 2 mai la pesteluc ca tare bun e...
/multumesc Ramo pt
dar trista tot sunt desi azi chiar nu vroiam ... dar asta e viata...

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
bitza037 spune:
Bubule, eu am vrut sa ma inscriu ca as vrea sa vin la seminarul culinar, dar daca ma inscriu si intervine ceva si nu pot veni????nu te incurc cu ceva???
Cleme.....da mai multe detalii....
fetele multumesc mult de raspunsuri
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze