Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (06)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

as vrea sa va intreb cum tineti copiii imbracati in casa pe caldura asta? ati trecut la body de vara, cu maneca scurta? ii tineti cu picioarele goale? dar afara, le mai puneti caciulita?

mami fericita de Iulia-Alexandra (23.03.2009)

Eu o imbrac cu un body cu maneca scurta si peste ii dau pantaloni scurti sau salopeta si ciorapei in picioare, fara nimic in cap dar a mea sta in landou unde e protejata de vant si soare

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chatonel fratele meu a facut teologia, dar la o manastire. In Basarabia se practica asa ceva.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui olishka
S-a trezit la 2 David si a adormit la 4. Apoi s-a trezit la 7 si a astat pana la 9. Cam asa imi face in fiecare noapte. Doar ca eu mi-am gasit o metoda de alaptat si de stat pe net. Voi chiar credeti ca am timp sa stau pe net? Dar cand alaptezi chiar nu mai ai ce face....Acuma bineinteles ca alaptez

Da si tu un bip ceva cand ai nopti albe si nu ai companie.
Am culcat-o pe Luana dupa 12, s-a trezit dupa cateva minute, si pana la 2 nu am mai adormit nici una. La 11,30 il sunat pe Alex ca plangea Claudiu dupa el. La 4 s-a trezit Luana la masa (ca la 2 nu de foame nu dormea), a papat si a adormit inapoi. Am lasat becul aprins pe hol ca imi era urat singura, si la 6,45 s-a trezit Clau ca "uite a venit tati, ca-i lumina in hol". Am, dormit cu amandoi in camera. Luana are tarcul la noi in dormitor si Clau doarme cu noi in pat cand are chef, ca de multe ori nu vrea el si vrem noi.
Acum ma uit in cruci de obosita ce sunt. Azi e zi de curatenie si e menajera la noi, normal ca Luana nu doarme daca e galagie, si nici eu nu ma pot odihnica daca ea face ceva gasesc si eu cate ceva de facut.
De rau inca ma simt rau, fizic, si psihic sunt sacaita la culme, ca m-am certat cu toata lumea azi.
La 1 ma duc dupa Clau la gradi, si i-am promis ca mergem la Mc, dar nu am nici un chef. Imi vine numai in pat sa stau. L-am disperat pe Alex, si a plecat spre casa, a terminat urgent treaba si sper sa ajunga dupa-masa.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Ayla pai noi in noaptea asta nu ne-am fi sincronizat nici cum. cand noi dormeam, voi erati trezite, iar la 4 cand ne-am culcat, voi va trezeati. La cat esti de obosita, ar fi si culmea sa-ti mai dau si bip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea
[

Eu fac din ce in ce mai multe compromisuri, doar doar o fii bine. De ex, am tinut copilul aproape 9 saptamani fara sa vada suzeta, azi i-am dat una, numai sa doarma, ca-mi adormea frant in brate si cum il puneam jos, cum se trezea. M-a adus in stare sa vreau sa-l culc si pe picioare leganat numai sa nu mai umblu prin casa. Poate il ajuta si sa nu mai regurgiteze si sa se inece, asta intra la categoria "vrabia malai viseaza". Acum doarme si molfaie de zor la suzeta aia, ce ciuda imi e!

Keutu cheliutu 8 saptamani si 5 kg

Sotul meu m-a disperat cu suzeta. Vrea el neaparat sa-i dam suzeta, caci cica asa n-o sa mai planga. Am vrut sa-i fac pe plac si tare fericita am fost cand o scuipa imediat, nici nu mai vroia sa deschida gura, ba ii si venea sa vomite de la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Novus, da ai inteles corect, tii de umarul catre care are tendinta sa tina capul aplecat si incerci sa-i inclini capul catre celalalt umar.

Anca, nu eu am zis de algocalmin, dar sunt de parere ca mai bun e paracetamolul pt febra, doar si in sarcina e voie.

Eu fac din ce in ce mai multe compromisuri, doar doar o fii bine. De ex, am tinut copilul aproape 9 saptamani fara sa vada suzeta, azi i-am dat una, numai sa doarma, ca-mi adormea frant in brate si cum il puneam jos, cum se trezea. M-a adus in stare sa vreau sa-l culc si pe picioare leganat numai sa nu mai umblu prin casa. Poate il ajuta si sa nu mai regurgiteze si sa se inece, asta intra la categoria "vrabia malai viseaza". Acum doarme si molfaie de zor la suzeta aia, ce ciuda imi e!

Keutu cheliutu 8 saptamani si 5 kg

KEA dar de ce esti impotriva suzetei? Nu vreau sa o fac pe cunoscatoarea dar sa sti ca eu ii multumesc in fiecare zi celui care a inventat suzeta...iti aduce multe momente de liniste, pe bebe il calmeaza (ei chiar au nevoie sa suga-chiar daca nu pica laptic) iar de scapat de ea se scapa destul de usor fata de beneficiile pe care le are mi se pare putin efort momentul cand o fura pisica. Eu cred ca ai putea sa te gandesti inca o data si sa nu ai mustrari de constiinta ca ii dai suzeta...nu il pacalesti...il ajuti sa se linisteasca. Acu daca' te-a suparat mesajul meu te rog nu da cu paru' am vrut doar sa fiu de ajutor. Si inca un avantaj al suzetei...ii mai listeste si atunci cand sunt bolnaviori.

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Mulltumesc fetelor care s-au delectat cu pozele cheliosilor mei urecheati. Acum am trei cheliosi...sper ca macar Petru sa ramana cu urechile mai lipite de cap...desi m-as mira

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
din constatarile mele, ca doar mai am experienta unui copil: mareste productia de lapte.

Pai daca-i asa...
Ce stiam sigur e ca oxitocina produsa in timpul sexului creste reflexul de ejectie a laptelui, sunt tatici care se plang ca-i stropeste doamna in oki cand are orgasm. Nu ca ni s-ar fi intamplat, doamne fereste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Nu trece la urmatorul capitol?

Mami de Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput