Ingineri fosti, viitori...(29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui xerxe2005

Am inceput operatiunea olita.
De vreo doua saptamani am inceput sa il dezbrac de scutec cam pe la 15.00, cand ajungeam eu acasa si il lasam sa circule asa cu "cuculetul la soare" prin casa, pe terasa sau prin curte, bineinteles, cu olita in preajma mereu. Si observ ca toate rugamintile si explicatiile mele au avut ecou in mintea lui, pentru ca l-am vazut tot mai des ca se opreste din joaca lui sau din treburile lui prin casa si se aseaza pe olita si face pipi. Apoi se ridica si ma atentioneaza cu interjenctiile lui ca are ceva sa imi arate. Il laudam toti si aplaudam si ii spunem ce mandri suntem de el si apoi bate si el din palme si e fericit la vederea bucuriei noastre.

Si asa incepe sa constientizeze ca a face pipi sau cacuta la olita e ceva foarte bun, ceva care produce bucuria tuturor.
Sunt primii pasi in aceast operatiune de eliminare a scutecului (pe care probabil o vom finaliza anul viitor), dar eu ma simt mai emotionata decat as fi crezut, vazand ca am inceput-o in ritmul lui, fara a-l stresa si chinui.

Soacra mea e bine, se pregateste de chimioterapie.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Felicitari pentru realizare,la noi merge cam prost operatiunea din pacate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Neata fetelor.
Nu mi-a venit sa cred ce furtuna a fost aseara in Bucuresti, nu am vazut de cand sunt asa ceva!!!! La mine in cartier zburau ghivecele de la ferestre, tencuiala de pe blocuri, s-au rupt cabluri, copaci cu totul..dimineata cand am iesit arata ca dupa un bombardament tot cartierul. Am avut noroc ca masinuta mea nu a patit nimic, e intacta. In schimb mi s-a spart un geam la balcon..asta e, se inlocuieste.
Eu sunt putin mai linistita astazi fiindca am terminat cu o predare. Astazi tb sa rezolv cu niste programari la medic, mi-au iesit niste rezultate ciudate la anticorpii antispermatici...sa vad cum fac sa le interpretez. si m-am hotarat sa fac HSG.
Va pupez dragelor, mai povestiti!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

unde ai facut anticorpii antispermatici?Din sange sau secretie?
HSG este buna de facut ca te lamureste de f multe lucruri,eu am facut si daca ai intrebari sunt aici

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
Am fost in Grecia, fara pitic. Am stat o sapt. Mi a fost u dor nebun!!!! A fost frumos, dar vant puternic.
Sunt socata de faza cu avionul. Si noi am nimerit destl de urat la dus, pe mare, datorita vantului. Dar dupa cum se vede suntem teferi. Acum am o groaza....plecam pe 16 iunie la turci...si vad ca sunt furtuni in bucuresti.....sper sa scapam cu bine. Il luam pe Vla cu noi. Prima data cand va merge cu avionul.
Am pus cateva poze in album, din Grecia.
O sa va citesc mai incolo. In rest suntem bine...fetita se lasa asteptata.
Va pup!

Ioana si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning, trupa!

Poftiti la , ceai cu lamaie, fresh de toate felurile (pe alese, pe culese), capucino, ciocolata calda si nelipsita , sa ne mearga toate din plin!

Noi am avut niste zile extrem de ploioase (parca azi s-a mai indulcit un pic vremea) si-am chinuit o zi de 1 iunie ... vai mama ei!Tot pe sub umbrelute si pe la locurile de joaca ne-am ascuns! Vladut a avut serbarea tot pe 1 iunie si-a fost de poveste: cel mai comic si mai dulce dintre toti (nu ca-i al meu, dar chiar a fost super pustiulicul) si mi-a luminat toata ziua, cu toata ploaia nesfarsita de afara!
O sa incerc sa postez si niste poze, dar nu stiu daca voi reusi azi!

Sper sa mai revin cu un mesaj, ca n-am mai dezbatut de mult cu voi problemele de pe aici ...

Va pupacesc dulce de tot!

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Lume noua, lume noua!
Dar ati fost active fetelor!
Pisi sarut mana mama de tratatie, bine ai revenit printre noi. Sper ca nu a ajuns ploaia de la mine la voi ca aia este nesfarsita. La mine este a 6 zi fara ploaie ceea ce este formidabil. Nu mai este soare dar nu ploua.
Ioana pai asa bre in stare de criza voi va plimbati in 2 concedii? Bravos! Si eu abia astept. Sa-mi spui si mie unde ai fost la turci si cum a fost ca poate planific si eu una de toamna sau poate pentru la anul.
Anca nu dispera cu olita ca vine natural si firesc dar doar sa vrea si pustimea sa o faca si bine inteles asa cum zicea si Elena trebuie laudati musai.
Nico eu am fost azi la sala doar ieri nu am fost ca a fost inchis dar in rest ma tin de program. Am niste picioare de fotbalis.
Si sa ma apuc si de munca...
Va pupic si sa aveti o zi buna de tot!

Cristina

Mergi la inceput

Pai o laud o zi intreaga daca face ea de buna voie

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Zilel astea am avut si primul carnacior la olita si de atunci vad ca in fiecare zi m-a cadorisit. Deci suntem pe drumul cal bun. Partea grea mi se pare sa invete sa stea cu pantaloni sau chilotei pe el si sa ii dea jos si sa se aseze pe olita cand are nevoie. Deocamdata nu vrea, dar cu voia Domnului, trecem noi si de asta.
Maine sunt mosii si vreau sa fac coliva...eu pun ciocolata rasa, nuca de cocos, biscuiti, nuci si iese o bunatate. Ma fac si niste snitele de pui ca sa dau de pomana si....ma mai gandesc eu la ceva pana maine.
Duminica sunt intr-o sectie de votare si sper sa se descurce bunelu' si sotul cu Razvan o zi intreaga.

Noi plecam in concediu in Olimp, la hotelul Slatina. Avem bilet de pe 21.06.2009.
Mi-ar fi dorit sa plecam la greci sau la turci, dar nu avem suficienti bani pentru asa ceva si nici nu aveam curaj sa plec cu Razvan. Speram ca anul viitor va fi mai bine.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning, trupa!

Repede, repejor, ca-i cam tarzior, poftiti la , ciocolata calda, laptic, ceiut cu lamaie, fresh de ce vreti voi si nelipsita , sa ne mearga toate din plin, acum, la inceput de WE si-n prag de mare sarbatoare religioasa!

Dupa cum v-am promis, am descarcat cateva pozute de la serbarea lui Vladut, urmand ca saptamana viitoare, pe joi, dupa serbarea lui Raducu, sa mai vin cu inca un album.

Cristinica, cred ca, din pacate, plicica asta-i de pe la tine venita, ca parca nu se mai sfarseste! Azi a fost a doua dimineata cand a fost ceata afara, ca nici nu mai stiu cum sa imbrac copiii dimineata. ... Noroc ca, totusi, este vara si ca disperarea nu m-a cuprins iremediabil, mai ales ca bate la usa si concediul. Noi anul acesta mergem tot la Mamaia si tot la Lido, dar de data aceasta am rezervat un apartament si vom merge din 1 pana in 11 iulie. ... Sper sa tina vremea cu noi.
Am vazut ca avem aici copii isteti, care cocheteaza cu olitele si planteaza de zor tot felul de tot felul in ele ... Eu le urez succes micutilor si maxima rabdare mamicilor, caci au nevoie! In orice caz, in ritmul acesta mai mult ca sigur ca pana la sfarsitul verii nici nu vor mai vrea sa vada pempilicul in preajma funduletelor lor! ... Poate doar noaptea, la somnic, caci mie si sculatul noaptea pentru pimpilica mi se pare o piatra de incercare pentru micuti....
Ancuta, tu cum mai esti??? Ai terminat problemele stomatologice??? Imi pare rau pentru tine ca a trebuit sa induri atata chin, dar mai bine acuma, cand problemele sunt la inceput, decat sa le lasi sa se cimenteze acolo.
Otilia, tie ce-ti mai fac sagetatoarele frumoase si balaie??? Dar tu cum mai esti??? Sotul a gatat cu examenul???
Ioana, rasfatata mica, alt concediu???? La tine surprizele se tin lant: acuma te plangi ca te simti rau, iar la urmatoarea postare te lauzi cu un concediu in strainezia! Bravo voua si tineti-o tot asa!
Nico, ti-a trecut raceala??? Alex a avut serbare??? Andra mica si frumoasa ce mai face??? Si, unde va mutati, draga mea???
Claudia, tu n-ai mai zis nimica! Ce-ti fac voinicii??? Se pregatesc de vacanta??? trupa! ... Noi am renuntat, deocamdata, la proiectul Paris, caci criza asta ne-a facut si pe noi sa ne cam resimtim, plus ca la mare nu puteam renunta. ... Asa ca ... poate la anu'!

dulce si apasat toate fetele, ca nu va mai iau la rand, din lipsa de timp.

Aveti aici Carnavalul_basmelor pe care vi l-am promis de ieri!

dulce si apasat toate fetele!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ioana voi tot intr-un concediu sunteti. Felicitari! Poate din urmatorul te intorci cu un mic samburel in burtica. Mi-am bagat nasul putin in album si m-a apucat un dor de duca ... Grecia era si la noi pe lista anul acesta dar a picat. Ramane litoralul nostru dar inca nu am cautat nimic. Peste doua saptamani am programat un weekend la Arieseni.
AncaD eu asi mai fi amanat putin operatiunea olita. Andra face scandal mare cand ii pun scutec seara. Deja mi-a udat patul . Macar ma bucur ca afara se controleaza. Ieri am stat destul de mult afara si nu a facut pe ea.
Nu ai mai pus poze noi cu Maria. De ce ti ascunsi asa ochisori frumosi?
Elena mi-ai facut o pofta cu coliva. Mai ca ti-asi face o vizita. Eu nu stiu sa fac, am incarcat cand eram studenta. Ati luat deja biletele pt concediu? Eu nu am fost niciodata in Olimp, nu stiu cum e. Anul trecut am fost in Mamaia dar acum asi schimba. Parca in Eforie Sud era un golfulet pt copii.
A, era sa uit, un pupic pt Razvanel ca a inteles cand/cum sa foloseasca olita.
Cristina si la noi e frumos acum. de fapt si ieri a fost. Sper sa nu se intoarca ploaia la tine. Eu iar nu am alergat. De fapt am alergat cu pustimea vreo 3 ore prin oras. Ar trebui sa se puna si asta, nu . Azi iar nu am timp de miscare. Trebuie sa mergem cu Alex la control in Bucuresti si sigur ajungem tarziu acasa. Vreau sa merg putin prin magazine.
Anca de ca nu ne spui cum a fost la dr? Imi tot propun sa te sun si nu mai apuc.
Pisi foarte frumoase pozele. Mi-au placut mult si costumele. le-au facut parintii sau sunt inchiriate? La noi nu se gasesc de inchiriat si trebuie sa ma chinui sa fac un costum de pitic. Alex are miercuri serbarea dar ieri m-a anuntat ca nu vrea sa mearga. E suparat pe Doamna ca nu l-a lasat sa isi aleaga el partenera.
Noi nu ne mai mutam. Asi fi vrut sa schimb apartamentul cu unul mai mare dar nu ne-am inteles la pret.
Azi iar nu am chef de munca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Scriu in graba.
La 2 incepe examenul, ne ducem toata trupa cu el ca deja e speriat.
Ieri i-a dus proiectul complet si de abia i-a dat un 5, si chiar am muncit la el plus verificat de profesor pas cu pas in vreo 20 de intrevederi la scoala, asa ca nu stiu care-i va fi norocul azi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput