Ingineri fosti, viitori...(29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Sa zic la multi ani la toti copilasii sa fie sanatosi si sa ne bucure.
Ancuta acum am intele. Si eu am avut in martie o problema la o masea de minte dar acum mi-am luat o periuta cu cap mic si intara pana in spate. Bine ca ai scapat.
Elena sanatate soacrei!
Fetelor sa stiti ca sunt inca in viata dupa mutatul asta. 3 zile de pus lucrurile in ordine dar macar am terminat.
Sunt inca foarte obosita dar ce sa fac nu am incotro.
Azi la servici si mai am si dupa servici o serie pna al 8 seara niste consultanta deci ca la nebuni la mine. Macar am gatit pentru doua zile si nu am nevoie sa gatesc diseara.
La mine au fost 3 zile numai cu soare si temperaturi in jur la 22 grade ceea ce nu am vazut niciodata aici. Am trecut la tinuta de vara si ma bucur de soare ca un copil. ieri am stat un pic afara sa ma odihnesc si seara mainile mele si gatul erau rosii ca focul. Dupa 5 minute iti dai seama...
Cam astea sunt noutatile.
Va pupic si sa aveti zi superba!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Anca, zicea o fata aici pe forum ca ramas gravida in urma unui tratament homeopat. Incearca, nu vad ce ar putea sa iti strice.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani tuturor copilasilor!
Eu sunt varza . dimineata ma simteam bine si acum ma doare capul, imi curge nasul ca la robinet. Nu mai inteleg nimic. Am fost ieri la munte, zona Olanesti si a fost frig dar sa ma prinda chiar asa? sper sa fie bine pustimea. inca nu s-au intors de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cristina, am auzit ca a fost cald si bine. Pai numai bine sa te odihnesti.
Iepuras, te-as invata eu sa faci copii dar nu stiu daca-ti place modelul meu ca vad ca numai asa fac. Model unic: fata, blonda, grasuta, ochi albastri, par putin.
Si asa zici cu prietenul. Ce mi-am impus de la inceputul relatiei a fost sa nu incerc sa-l schimb, sa fie ca mine nu se poate. Am facut o data greseala asta si s-a terminat repede. Al meu face si singurel numai ca atunci cand se blocheaza trebuie sa fie cineva la spatele lui. Uneori isi da seama de greseala doar povestindu-mi ce a facut. Si se panicheaza dinchestii marunte, nu e sigur pe el. De exemplu, vroia sa puna pe desen lungimea unei diagonale si-i dadea 75 de mm in loc de 100 cum ar fi trebuit. El disperat ma striga si imi spune ca a apasat pe butonul cutare si nu-i da bine, ca a gresit, ca ce face, o ia de la capat. Intr-un final explicand isi da seama ca nu a apasat pe butonul care trebuie adica masura o linie dreapta nu diagonala.
Acum s-a dus la ploter si azi sper sa faca dosarul proiectului ca mai are si de invatat si probleme de facut.
Maristef, pai ne-ai lasat cu ochii in soare, nu povestesti?
Nico, multa sanatate plimbaretilor!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Nico insanatosire grabnica si sper sa nu se virusese copilasii ca asta iti lipseste la cat esti tu de ocupata.
Otilia este chiar bine. 4 zile fara ploaie va vine sa credeti?
Toata lumea zice ca am ramas eu cu vara aici ca deobicei plecam in Franta acum.
Cat despre soatele noastre sunt cam similare cred. Si al meu are nevoie de un imbold deobicei ca sa faca ceva dar si el ma sustine pe mine. Nu am facut pana acum nimic pentru el mai mult decat sa fiu alaturi de el cand a avut un examen sau ceva ca nu ma pricep. El este constructor eu electronist si nu se pupa.
Ancuta mai doare?
Cat despre copilasi eu nu te invat ca eu ca si tine nu sunt prea buna la asa ceva dar m-am straduit mult si am reusit asa ca don't give up. Keep traying!
Va pupic fetelor si sa aveti o zi super, super!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata fetelor.
Nu mi-a venit sa cred ce furtuna a fost aseara in Bucuresti, nu am vazut de cand sunt asa ceva!!!! La mine in cartier zburau ghivecele de la ferestre, tencuiala de pe blocuri, s-au rupt cabluri, copaci cu totul..dimineata cand am iesit arata ca dupa un bombardament tot cartierul. Am avut noroc ca masinuta mea nu a patit nimic, e intacta. In schimb mi s-a spart un geam la balcon..asta e, se inlocuieste.
Eu sunt putin mai linistita astazi fiindca am terminat cu o predare. Astazi tb sa rezolv cu niste programari la medic, mi-au iesit niste rezultate ciudate la anticorpii antispermatici...sa vad cum fac sa le interpretez. si m-am hotarat sa fac HSG.
Va pupez dragelor, mai povestiti!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Urat virus. Copiii sunt bine. Le tot dau vitamina C si oscillo. Nu va dau cafea sa nu va virusez . Zilele trecute ma gandeam sa nu fie gripa asta noua caci m-am intalnit in weekend cu un prieten care se intorcea din Turcia, fratele a venit din Londra si un client intors din SUA. Toti sunt sanatosi asa ca nu se pune problema, deci am scapat .

Mergi la inceput

Imnul angajatului

Iubesc biroul meu fara lumina!
Ma simt în el ca vulpea-n vizuina!
Iubesc mobila gri, plina de praf,
Dulapuri burdusite, hârtii vraf.
Concediul nu-l iubesc defel !
Nici nu mai vreau s-aud de el!
Nu trebuie sa dorm! Nu vreau sa am odihna!
De nu muncesc, deloc eu nu am tihna !
De munca mea sunt fericit,
Nimic atâta-n viata n-am iubit !
Iubesc computerul fereastra
Cu scafârlia lui albastra.
Iubesc sedintele mai lungi
Când am în creier cifre, dungi.
Iubesc, va spun acu' din nou,
Sa stau o viata la birou! Îmi place munca!
As munci. Mai mult în fiecare zi.
Nu vreau salariu! Nu vreau stima!
Mi-ajunge critica drept prima!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
va dau eu de mancat si de but in diminetaa asta.
La mine este tot soare si bine. Doamne ce bine este sa fie cald!
Ancuta eu nu am stiut ca a fost furtuna la Bucuresti. Soata mea nu mi-a zis nimic. Cat despre analiza aia ciudata trebuie sa vezi ce este cu ea. Tin pumnii sa nu fie nimic rau.
Nico hai ca m-ai facut si sa zambesc chiar tu sa fi fost "norocoasa" sa iei gripa porcina... Ar fi fost culmea. Mie nici nu mi-ar fi trecut prin cap. si sa treaca mai repde si sa nu se transfere la copilasi.
Eu ca deobicei ca o musca fara cap m-am trezit de diminetaa la sala si am uitat ca azi este inchis din motive de reciclare de personal.
Asa ca m-am intors acasa sa ma dusez si am plecat dis de dimineata la servici unde nu am prea mult spor sa incep.
Va pupic si sa aveti o zi super de tot!

Cristina

Mergi la inceput

Anca si la noi a plouat torential. Trebuia sa mergem la pizza dar pana la urma am comandat acasa.
Cand faci HSG?
Eu azi trebuie sa predau doua proiecte mai mici si ... pauza. Trebuia sa ma apuc iar de un hotel dar beneficiarul e cam neserios asa ca s-ar putea sa renunt.
Cristina nici eu nu am mai alergat si imi pare tare rau.

Mergi la inceput