Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 6
Deea_24 spune:
Salutare fetele,
Mama ce ati avansat de cand am citit ultima data... Ma chinui si eu sa recuperez dar tare greu mai e! ![]()
Darian e afara cu strabunica lui se "joaca" cu un trandafir, i l-a pus bunica in carucior si tot la el se uita si intinde manuta parca ar vrea sa il prinda.
![]()
oana_du uff saracutul Alexandru, bine ca a trecut conjunctivita! 
Carla super pozele!
e tare faza cu Real-ul din Constanta. De Saby ce sa zic, am aratat pozicile cu ea la toti ai mei si va transmit toti ca e o dulcica! 
Cris felicitari cumnatei! 
clodyac ufff, dar ce de probleme aveti si voi.
Lasa ca or sa treaca toate si nici nu o sa iti mai amintesti de ele. Eu zic sa insistati cu echipamentul sotului ca nu e de joaca. 
blue77 bine ai revenit acasa! Ai un baietel frumos foc! Sa va traiasca! 
alinalaura La multi ani si tot ce iti doreti! 
sarmisa te inteleg ca e greu, imi pare rau de problemele pe care le aveti, bine ca puiutii tai sunt bine si ca a trecut bubita de la fundulet.
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
laurraa m-ai emotionat enorm povestind despre minunea ta mica! Abia astept pozici! Poate ai postat deja dar nu am apucat inca sa citesc tot.
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Serialbastre spune:
Voicu_bebe, felicitari! Sa-ti traiasca minunea roz, sa fie cuminte, sanatoasa si mancacioasa!
Dani3lla, nu fi rea! Lasa sotul sa sarbatoreasca!
Cred ca al meu de emotie nici nu o sa poata inghiti vreo 2 zile, ce sa mai chefuiasca. ![]()
Philip, m-ai omorat cu porumbul fiert
La tort nu ma bag, prea dulce. Faine pozele si burtica a crescut frumos. Imi place cum e imbracata burtica. ![]()
Carla, chiar daca uiti sa ne povestesti, nu uita Maria, ca ea le tine minte pe toate. 
Imi pare rau ca socru-tau va supara. Am si eu unu' cam la fel, norocul meu ca soacra-mea e ok. Dar acum de ex, e in spital la Suceava si cine e frecat toata ziua ... sotul meu. Si la noi e dificila situatia, el fiind bolnav de nervi, a facut si un diabet pe fond nervos si pentru ca nu tine regim si nu are grija are si cateva atacuri la activ. Cred ca inca unul i-ar fi fatal. Uite cum mi-am descarcat si eu nervii aici, de parca nu ar fi altele mai importante. ![]()
Clody, ce rau imi pare ca sotul tau a trebuit sa plece. Hai, nu mai fi suparata, ca se supara si Razvan. Ai sa vezi ca o sa fie bine. Poate mai vine mama ta, se imparte si ea cumva. 
Annkkaa,
felicitari viitorului tatic! Camera arata foarte bine!
Mh, emotionanta povestea nasterii minunii tale! ![]()
Andreea
38+ 
Serialbastre spune:
Tiana, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, iubita si bebe sa-ti umple viata numai cu bucurii! 
Andreea
38+ 
Serialbastre spune:
Maria, tin pumnii sa fie bine, bine. Imi pare rau ca bebe te chinuie, ma apuca iar spaimele cum o sa fie la mine.
Bag si vreo doua agitate poate ajuta ![]()

Andreea
38+ 
maria_bunica spune:
Fetele,nu am citit nimic din urma..am intrat sa va zic ca ne pregatim sa plecam la spital..macar sa ma monitorizeze iar si sa vedem cum stam la capitolul dilatatie...noutati nu au aparut si mor de oboseala deja si de epuizare..
Macar daca nu vor sa ma ajute cumva sa nasc...macar sa imi faca un calmant ceva sa ma odihnesc putin..ca nu mai rezist in ritmul asta!!
Sper sa va dau vesti bune!!
38+
Darius Nicholas
AMR 9 zile
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
M-am cantarit acum si am pus fix 1 kg la mare, am ajuns la +6.5, sa vad vineri la cat a ajuns bebica.
Picky,
, si eu vreau iar la mare
. Ooo, dar tu mai faci si papa bun si mai scrii si pe forum, bravo, super!
Mada, 

Tiana, 
Strunfita, wow, incep emotiile, tin pumnii
.
Ankkaa, foarte frumoasa camera, felicitari artistului.
Mh, foarte frumoasa povestea nasterii, mi-au dat lacrimile
.
Cris, offf, doare rau daca nu poti sa stai decat in pat, iti trimit multi pupici sa treaca durerea mai repede.
Serialbastre, felicitari pentru post, ce dai de baut?
Maria, cum esti? Sper ca dormi sau ai plecat spre spital.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Relusha spune:
Maria, multa bafta la spital, ne rugam pentru tine si bebe Darius.... o sa vezi ca o sa fie bine 
37+ 
AMR 3
CarlaV spune:
Maria, am scris in acelasi timp, bafta multa si te rog sa ne tii la curent, macar printr-un sms la cineva, am emotii ca pentru mine
.
Deea, multumesc mult, Saby e comoara mea si normal ca mi se pare dulce
, imi vine sa o pap de multe ori, dar imi scoate si peri albi, o sa vezi cum este
.
Serialbastre, ai dreptate, nu uita Maria daca eu uit. Eu n-am tata si soacra, deci ai nostri trebuie sa se descurce singuri sau cu noi, pana acum doar noi i-am ajutat.
Mie mi-a disparut si ultima picatura de speranta ca isi va scoate Larisa cordonul. Mi-a spus cineva ca in strainatate se practica acupunctura si moxa din sapt. 38 pentru asta, dar de cateva zile tot sun la doctori care fac acupunctura si toti mi-au zis sa fac cezariana, ca nimeni nu baga ace in mine in luna a 9-a
.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
serialbastre..............felicitari pentru postul "mai aproape de casa"

Ramona.................ma bucur ca sunt vesti bune..ai sa vezi ca totul o sa fie bine si nu o sa trebuiasca sa faci cezariana
.Imi pare forte rau ca te-am pus intr-o asemenea postura
..cred ca era mai indicat sa intrebide o tipa blonda care plangea
de sarea bluza de pe ea de frica si de durere
..cu siguranta te lamurea cineva![]()
picky............mai mult ca sigur dilatare,ca de cezariana nici nu vreau sa aud...te
si cand poti sa ne mai scrii

maria..........cere-le tu sa iti faca un calmant,ca pe mine m-a ajutata ieri..putin timp cei drept(ar fi fost mai indicat sa-mi bage in fund tot stocul pe care il aveau
)dar eram si atat de epuizata de la atatea contractii,ca am zis saru'mana si pentru aia.
si asteptam vesti..uite si o agitata pentru incurajare

37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA