Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(88)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavinia.p Maria tinem pumnii...in curand iti vei tine bb in brate , minunat, abia astept si eu si toate defaptDeea tu ii dai la bb sa bea si ceai? Am auzit atatea pareri, ba ca e bine sa-i dai, ba ca nu e bine, si chiar nu stiu ce sa mai cred. Te rog sa-mi zici daca tu ii dai sa stiu si eu, ca nu mai am mult si imi voi tine minunea in brate! Yioanna am inceput sa ma dau deja cu crema mai ales ca au inceput sa ma doara sanii , nu stiu daca este normal...sper sa treaca cu crema! Sper sa pot sa dorm mai bine la noapte, e foarte cald, chiar daca toata noaptea am stat cu geamul deschis!Inca odata ![]() ![]() ![]() ![]() pt Maria, suntem alaturi de tine!![]() ![]() 37 + mami lui Rares |
Scuze ca intervin, ideea este ca, daca alaptezi, bebe nu are nevoie de nimic altceva, nici de ceai si nici de apa sau suc. Orice alt lichid dai copilului in afara de lapte de mama scade productia ta de lapte cu o cantitatea de 7 ori mai mare decat ce i-ai dat. Daca ii dai 100ml completare sau ceai, sanii tai vor produce cu 700ml mai putin decat pana atunci, intri intr-un cerc vicios si incet-incet pierzi laptele.
Daca folosesti orice crema pentru sani ai grija sa-ti formezi mamelonul daca este micut, oricum durerile sunt inerente la inceput, dar depinde de fiecare daca se ajunge la rani sau nu.
(acum chiar fug sa ma scufund in baie)
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mamica oana spune:
E gata sa nasca si Maria!

Maria!

LAURA,FELICITARI PENTRU PRINTESA MAYA,SA FIE SANATOASA SI SA VA BUCURATI DE EA!
Iar n-am reusit sa citesc nimic din urma,am un program super incarcat,chiar daca prunca e cuminte si nu-mi da batai de cap.
Fetelor care ati dat gauri pentru cercelusi la fetite,cu ce se vindeca urechiusele?Am inteles bine ca se aplica un unguent cu antibiotic?Care?
Maine cred ca pica si la noi bontul ombilical.Voi cum ati ingrijit zona respectiva?La primul copil a cazut foarte devreme si a sangerat,atunci mi s-a recomndat sa aplic nitrat de argint,acum pare sa nu sangereze.Oare e de ajuns doar sa-l sterg cu alcool sanitar?Chiar nu vreau sa ma prinda nepregatita "evenimentul".
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!
Oana,mamica fericita de Robert Darius
(27.10.2004) si
Sofia Ioana(11.05.2009)
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
yioanna_s spune:
fetelor,voua nu vi se intareste burtica?la mn e cam des,trebuie sa ma speriu?

HAI MARIA!!!

de pe alt forum va aduc de stire ca anca,,voicu_bebi" azi si-a vazut bbina si e bn sanatoasa,iar ea este putin mai rau ca are probleme cu hemoglobina este mica si este sub tratament.luni o externeaza.
anca:mmmm sanatate si sa te faci bb pt bbina ta cat mai repede,santem alaturi de u.iti trimitem mmm 

lauraoana:ce faci,cum esti,bb nu da de stire?stie cineva ceva de ea?
Yioanna
36+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 4 saptamani pana 
dani3lla spune:
Doamne ce frumos a fost afara...parca am evadat de la inchisoare dupa 10 ani de detentie.Am stat pe bancuta, cu 2 babute din bloc si pot spune ca am venit mult mai "cultivata" acasa.Am aflat cu cine umbla vecina de la 4,unde lucreaza vecinu de la 8,cine e blonda care a aparut in bloc acum 2 luni....eheeee neste treburi.Cu toate astea m-am gandit si la tine cris
si la maria careia i-am dat si eu un sms.Probabil e in travaliu ...adica e pe drumul cel bun spre marea intalnire cu minunea mica
Eu va pup ,ma duc la nani...atat am putut rezista la aerul de afara,bubuiturile lu fimiu si.....compania babutelor
DANA
36+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
lavinia.p spune:
Ms Carla de raspuns, asa ma gandeam si eu ca si daca ii este sete ii dau laptic de la mine, nu ai de ce sa te scuzi ca intervii, iti multumesc
pt raspunsul rapid!Imbaiere placuta
37 +
mami lui Rares
MADA77 spune:
Va salut!Am sosit si eu de pe drumuri,sunt terminata,sper sa nu fie BEBE prea suparat.Sper ca sunteti bine..n-am apucat sa citesc,am cautat doar vesti despre MARIA...of saracuta,cred ca e franta.Tin pumnii sa fie bine!Daca prindeti ceva de veste,rugam sa ne spuneti!Noapte bunaaaaa!
35/36cu bebe IANIS EDUARD
yioanna_s spune:
laurao: hahahaha..eu scriam,intrebam de u si u hop..deci Sebastian se incapataneaza sa iasa.eu ma
sa se grabeasca ca e asteptat cu mare drag ca si afara e caldura![]()
carla:poate ceva proteze mamare?
Yioanna
36+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 4 saptamani pana 
cris_82 spune:
ganesha.............felicitari pentru vestile bune
pana cand trebuie sa mai mergi la munca..sau vrei sa le oferi pe acolo o nastere live?![]()
carla...........eu am adeverinta la indemana,pot sa o sciu aicea ca sa vezi cum suna?sau nu am voie
?
37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
cris_82 spune:
nu am sa reusesc sa stau asa de mult la pc..asa ca schimbam si noi de pe acum semnatura![]()
maria..ai nascut?

38+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR cred ca cel mult 3 zile![]()
strunfita spune:
Fetele, multumesc de incurajari!
O sa dau de veste maine.
Acum o sa incerc sa merg la culcare...
Urez de acum tuturor fetelor care vor naste in perioada cat voi fi eu in spital nastere usoara si bebelusi sanatosi!!!
IOANA, cand naste Maria imi trimiti si mie un sms? Please! Ma gandesc cu groaza cat de epuizata e dupa 3 zile de contractii.
Pup toate fetele!
Carmina
38+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

, minunat, abia astept si eu si toate defapt
, nu stiu daca este normal...sper sa treaca cu crema! Sper sa pot sa dorm mai bine la noapte, e foarte cald, chiar daca toata noaptea am stat cu geamul deschis!