Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Carla ai vazut voi vorbeati si eu faceam

Mariatinem pumnii ne am tot tinut de manuta si uite ca poate nasti in ziua in care eram eu programata

Eu il mai las pe Yoann un pic cu supt haotic cand vrea el sa faca o saptamana si apoi tre sa l educam la 3 ore ca ma inebuneste.

Fetele cu bb cam la cate ore va mananca albinutele?

NOI
Cristina Yoan Christian (14.05.2009) si Marc Adrian (28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am sunat la nr mariei din agenda si nu raspunde nimeni. stie cineva daca e nr de acasa sau de mobil?

Philip
Nicholasin6days
Mommy

Mergi la inceput

Ankaasuper cum arata camera , buna treaba a facut sotul tau

NOI

Mergi la inceput

Deeavad ca si la tine mananca des...dar de ce crezi ca e problema cu laptele tau?
Si al meu mananca des dar laptele meu e bun sunt sigura e doar o chestie de program...si mananca bine de fiecare data...uneori doarme si 4 ore....

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

am sunat la nr mariei din agenda si nu raspunde nimeni. stie cineva daca e nr de acasa sau de mobil?

Philip
Nicholasin6days
MommyAndreea

Andreea, Maria e in travaliu, mi-a dat sms ca au internat-o, avea dilatatie 3. Am scris un mesaj despre asta, pe la pag 11 parca.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nu l-am vazut, zau, vezi daca scrii mesaje asa scurte :)
maria, iti tinem pumnii.
andreea, felicitari pt post
ramona, felicitari pt nastere si bebe sanatos
elena, am zarit poze noi in albumul tau, esti frumoasa
ganesha, ma bucur pt vestile bune
va pup, ma'c sa ma intind.

Philip
Nicholasin6days
Mommy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, tinem pumnii toate, o sa fie bine!
Blue, da, unele fete vorbeau si altele faceau .
Oana_du, multumesc mult, natural nu mai cred eu ca se poate, desi inainte speram pana in ultimul moment, dar nu cred in minuni si logic este sa nu se mai scoata cordonul. Este minunat ca Alex doarme atat de bine, asa poti fi si tu pe picioare, ma bucur mult.
Miruta, , in prima faza nu ma mai gandesc la durerile mele cat la frustarea de a nu avea copilul langa mine decat dupa 24 ore . Stiu ca ma plang pentru nimicuri, daca faceam prima data cezariana cred ca era ok si nu ma mai gandeam la atatea lucruri.
Clody, sa ai o noapte odihnitoare .
Yioanna, la ce interventii fizice te gandeai la mine? Cine stie, poate-mi dai idei .
Deea, imi pare rau ca poate suna ciudat, dar Ioana si Blue au dreptate. Faptul ca a luat atat de bine in greutate se datoreaza laptelui praf, dar daca insistai cu sanul nu ar fi luat cu mult mai putin. Laptele tau este bun, dar dureaza 4-6 saptamani sa se regleze productia in functie de necesitatile copilului. Poate sta aproape continuu la san, nu inseamna ca nu se satura, poate ii este sete sau ii place apropierea. Daca in prima luna ia mai putin de 500g in greutate, abia atunci se pune problema completarii.

Multumesc fetelor care mi-au scris de actele pentru internare. Eu n-am avut nici carnetul gravidei, iar angajator sunt eu si sunt in CIC, deci m-ar ajuta foarte mult un model de adeverinta.
Ma agit sa am si eu tot ce trebuie ca acte, desi nasterea este o urgenta medicala si se trateaza ca atare. Deci, fiti pe faza, daca indrazneste cineva sa intrebe de acte cat timp mergeti la spital in travaliu, sau sa motiveze ca nu va interneaza fiindca va lipseste nu stiu ce, infunda puscaria. In mod normal trebuie sa aveti doar actul de identitate. Nu pot motiva nici teritorializarea (faptul ca apartineti de alt spital), pentru ca nu mai este valabila din '89, fiecare are dreptul sa-si aleaga doctorul si spitalul, la fel si cu salvarea, daca o chemati in travaliu trebuie sa va duca unde cereti, nu la spitalul de care apartineti cu domiciliul.

Scuze ca m-am intins atata, dar ma gandesc ca poate ajuta si asta pe cineva.

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Maria tinem pumnii...in curand iti vei tine bb in brate, minunat, abia astept si eu si toate defapt!
Deea tu ii dai la bb sa bea si ceai? Am auzit atatea pareri, ba ca e bine sa-i dai, ba ca nu e bine, si chiar nu stiu ce sa mai cred. Te rog sa-mi zici daca tu ii dai sa stiu si eu, ca nu mai am mult si imi voi tine minunea in brate!
Yioanna am inceput sa ma dau deja cu crema mai ales ca au inceput sa ma doara sanii , nu stiu daca este normal...sper sa treaca cu crema! Sper sa pot sa dorm mai bine la noapte, e foarte cald, chiar daca toata noaptea am stat cu geamul deschis!
Inca odata pt Maria, suntem alaturi de tine!

37 + mami lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, i-am dat mesaj Mariei pe numarul de pe care ma sunase si vad ca este cel de pe mailul comun. Tie ti-a trimis mesaj de pe alt numar?

Va pup si ma duc si eu spre culcare, ma opresc pe la baie vreo juma' de ora, ca numai cand doarme Saby mai am timp si de mine. Abia astept sa citesc vesti maine dimineata, noapte buna!

Carla, s.36 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele..intru doar scurt sa va spun ca am fost azi la spital..CTG-ul arata contractii pe care eu abia le simt...mi-au facut control pe masa, colul tot lung si sunt deschis doar 1cm ca...deci m-au trimis din nou acasa..internetul meu nu merge (acum am intrat repede de la sora mea)...deci nu am putut citi nimic din urma..

va pup!

AMR 0 ZILE

40+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput