*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Miky si Monicus, v-ati vorbit sa luati carucioare la fel.
Ce de fetite blondute la grupul nostru .
Miky, cred ca ti-am mai spus. Din lateral seamana bubulinele noastre.

Pe langa carucioare,Alexia si Ana au si cerceii la fel...

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hm, Otilia, spui tu ceva... Prima tura de somn e de vreo 5 ore, apoi pana pe dimineata tot la o ora . Cred ca incep azi cu suculetz de morcov daca se trezeste bine dispusa. Asta e. Sunt aproape 6 luni, dar cred ca nu mai merge doar tz. Am si slabit bine dar ma simt si slabita eu, dimineata de-abia ma tin pe picioare, uneori ma ia cu ameteli si transpiratii reci, tb sa ma intind. Si iau si vitamine, n-am intrerupt materna deloc.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Pe langa carucioare,Alexia si Ana au si cerceii la fel...

Ce tari sunt, m-am uitat si eu acum la pozici! Scumpele foc, care mai de care!

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatzaaaaaaa !

Raphael de vreo saptamana se trezeste dimineata la ora 9 - 9:30 , dar in rest tot ne chinuie cu trezirile este noapte. Alra eu de mult timp fac cum zici tu cu indesirea meselor peste zi, dar cu al meu nu da rezultate pt ca daca nu-i este foame papa doar 10-20 ml cand ii dau. Mereu i-am dat laptic cu o ora inainte de baie si imediat dupa baita, dar el tot se trezeste noaptea. Si speriata de ce zicea Mirtha lui Bravegirl ca o poate tine copilul cu trezirile noaptea pana la 1 an ca se obisnuieste asa...azi-noapte, pt prima oara, nu i-am mai dat sa pape lui Raphael peste noapte. Parca a simtit el ceva ca nu s-a mai trezit la ora 12 noaptea ca de obicei, ci prima trezire a avut-o pe le 3 noaptea. S-a dus tati la el, urla ca din gura de sarpe. Ma duc eu, il mangai pe cap si ii dau un pupic, s-a calmat imediat, am stat un pic cu capul pe pieptul lui sa-mi auda respiratia si a adormit la loc, desi cauta bibe cu gurita si sugea in gol , dar daca a adormit am zis ca sa merg mai departe cu planul. Si s-a trezit dupa aia la ora 7, a papat si abia acum da semne sa se trezeasca.

Fug la el si va pupic dulce pe toate si

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ma declar in "Silentio stampa" !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Mergi la inceput

Mirtha, ce patisi?

Poarta-ma, mami!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha, de ce?

Otilia, nu stiu ce sa zic. Se spune ca nu exista lapte slab/gras. O sa vad cd osa aiba mai multe mese diversificate.
Analize nu am facut. A zis dr ca ea ne recomanda dupa 1 an.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Buna mamici!

Am reusit si eu sa mai intru pe forum si sa mai scriu. Rares a inceput sa mearga ca o "rama" de pe la 5 lunutze si acum are o viteza..... uitati www.flickr.com/photos/10374193@N02/3548843142/" target="_blank">aici cum cotrobaie prin toata casa.

Programul lui este:

- 7-7.30 - lapte 200 ml;
- 10 - fructe 180 - 200 g;
- 13 - 13.30 - lapte;
- 16 - 16.30 - piure de legume 200 g;
- 20.30 - 21 - lapte 300 ml

si apoi somnic pana dimineata.

Sper sa am timp sa mai scriu, mai ales ca acum au inceput sa se certe amandoi si Ana-Maria scoate niste perlutze....

Pupam toti cozonacei si multa sanatate mamicilor.

Mergi la inceput

Ieeeeeeeee, a papat 3 linguritze de suc de morcov ca un om mare. Draga mamii draga! Sunt asa de happyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! De-abia astept ziua de maine....

Cu Mirtha am vb pe mess (na, ca te parasc), zice ca nu mai aude si nu vrea sa mearga azi la medic, ca numai maine....mai certati-o si voi....

Poarta-ma, mami!
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Am de calcat!urasc treaba asta..
Vreau sa-i dau spanac la pitic...cum sa-l fac? il oparesc il mixez si apoi? pun o lingurita de ulei? sau sa-l bag intr-un piue cu mai multe legume?
pls hepl !
Mirtha fugi la doctor ca nu-i de glumit!

mami de Thomas

Mergi la inceput