*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Eli,te inteleg perfect,iti respect decizia si te admir pt puterea ta.Felicitari,draga mami,rezultatele se vad pe puiul tau drag care a crescut frumos.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am fost la control, ne-am si intepat. M-a dezamagit doctora pt ca mi-a spus ca dc pana la 7 luni nu sta in fund nesustinuta, ii da nu stiu ce dracu . Pana acum am fost pe aceeasi lungime de unda cu dr, dar acum clar nu suntem de acord.
Mi-a spus ca trebuie sa-i ofer ceva mai caloric, ca nu a luat decat 350g luna asta, asa ca o sa-i bag de luni si cereale.

Mirtha, multa sanatate!
Otilia, azi am fost super obosita...efectiv nu ma puteam concentra. Am depasit 8 luni in care nu am dormit macar 5 ore legate/noapte. Pe mine ma oboseste f tare si drumul pana la masaj. In zilele cu masajul parca ma alearga cineva
Amalia, nu stiu cum faci tu cu 2 copii

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Felicitari,Lauramiron pt acrobatiile Caterinei ,are mama o fata mare

Mergi la inceput

Amalia,felicitari pt scumpul Luca!Imi pare rau ca te trezeste atat de des ,sper sa se regleze cat mai repede.O pt tine deoarece esti o mamica grozava!
aleinad.g,sa aveti un botez minunat si numai bine!
Astazi m-am intalnit si cu Monicus.Atasez poze ca sa vedeti ce parere au avut fetele noastre de intalnire.
O noapte linisrita va urez si fara treziri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Incerc sa inteleg fenomenul. Din cate suntem pe aici cei mai nocturni bebei sunt Ariana si Luca. Iar ei au in comun faptul ca au fost alaptati exclusiv o perioada lunga, sa zicem aproximativ 6 luni si tot ceva in comun, au mamicile manechine.
Asa ca ma duc cu gandul daca nu cumva mamicile fiind slabute lapticul nu are grasime si de aici li se face foame repede.
Nu cumva grasimea da senzatia de satietate sau altfel spus laptele gras se digera mai greu, mai incet in timp?
Ca unde-i grasime sunt si calorii multe si pana la urma asta-i numitorul comun pentru copilasi, ei au nevoie de un minim de calorii zilnic, nu numai cantitatea de mancare conteaza ci si cate calorii primesc.

Corina, i-ai facut analize sa vezi cum sta cu fierul si calciul? Sau i-ai dat cumva Calciu suplimentar. Eu stau slabut cu Calciul si Ana desi a primit Calciu Gluconic in primul an, tot ii iesea prost la analize. Cred ca ma mosteneste si nu asimileaza bine, dovada ca in tomana trecuta si-a fracturat femurul.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Miky si Monicus, v-ati vorbit sa luati carucioare la fel.

Ce de fetite blondute la grupul nostru .

Miky, cred ca ti-am mai spus. Din lateral seamana bubulinele noastre.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Incerc sa inteleg fenomenul. Din cate suntem pe aici cei mai nocturni bebei sunt Ariana si Luca. Iar ei au in comun faptul ca au fost alaptati exclusiv o perioada lunga, sa zicem aproximativ 6 luni si tot ceva in comun, au mamicile manechine.
Asa ca ma duc cu gandul daca nu cumva mamicile fiind slabute lapticul nu are grasime si de aici li se face foame repede.
Nu cumva grasimea da senzatia de satietate sau altfel spus laptele gras se digera mai greu, mai incet in timp?
Ca unde-i grasime sunt si calorii multe si pana la urma asta-i numitorul comun pentru copilasi, ei au nevoie de un minim de calorii zilnic, nu numai cantitatea de mancare conteaza ci si cate calorii primesc.

... si asa se duce Otilia la culcare cu constiinta impacata dupa cel de al doilea ecler infulecat dupa ora 10

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
Ce de fetite blondute la grupul nostru .

s'a mea! s'a mea!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:

... si asa se duce Otilia la culcare cu constiinta impacata dupa cel de al doilea ecler infulecat dupa ora 10

Nu m-ai prins, am rontait un mar in seara asta hi hi.
Eclerele nu prea-mi plac, dar in lipsa de altceva nu zic ba.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Aveam multe de spus, dar nu mai stiu ce si la cine.....

Mirtha: Multa sanatate!

Oceanborn: Si la noi s-a mai imbunatatit treaba cu refluxul de cand sunt la dieta, cred ca alimentatia mea nu-i pria.

Criss: Sunt cateva poze cu Andrei la cozonacei. Trebuie sa mai pun, dar nu ma pot aduna nicicum.

Amalia
: Si eu am nopti din astea (ne-am mai vaitat noi impreuna acum cateva zile de somnul piticilor). Uf! Sper sa fie mai ok cand va papa.

Otilia: Eu chiar cred ca teoria ta e plauzibila. Eu banuiesc chestia asta de multa vreme. Daca sunt slaba, de unde atata grasimi in lapte? SI Andrei imi face noptile varza in ultimul timp, mai precis cam de pe la 4 luni. Cand era mai micutz se dormea mult mai bine. Banuiesc ca totusi nu se satura, asta pe langa faptul ca are mancarimi de la dermatita aia nenorocita. Peste zi cere la 2 ore, dar sunt zile cand cere si la o ora (ieri m-a innebunit, mai mult la tzatza a stat). Noi vom incepe dive cam in 2 sapt., daca rezistam pana atunci.

Alra: De ce vorbesti de ecleruri (si cioco si caramele si tiramisu si alte praji si branza cu rosii si mezeluri bune si altele...si altele...), cand stii ca citeste un om necajit la regim? Azi am fost sa-mi iau biscutzi facutzi fara cele 8 preoduse alergenice (nici nu stiu din ce-s facutzi) si lapte de orez (parca e smecta)....

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput