*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Oceanborn si eu calc de vreo 10 min si cred ca o sa dureze cam o ora pana termin nici mie nu-mi place .
Mirtha nu e de glumit iubita cu urechea. Du-te azi la dr sa nu fie mai grav daca astepti pana maine

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
Vreau sa-i dau spanac la pitic...cum sa-l fac? il oparesc il mixez si apoi? pun o lingurita de ulei? sau sa-l bag intr-un piue cu mai multe legume?

fa ca in BE: 2/3 spanac si 1/3 cartof + o lingura ulei + parmezan de ala de-al vostru. spanacu il fierbi in apa separata pe care o arunci.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Foarte, foarte, foarte simpatice cozonacitele!

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea
Astazi m-am intalnit si cu Monicus.Atasez poze ca sa vedeti ce parere au avut fetele noastre de intalnire.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Annemarie am incercat sa vizionez filmuletul, dar fara succes, nu vrea sa se incarce...am netul incredibil de prost.
Bravegirl tu de la ce firma ai net? eu am de la zapp si nu sunt multumita deloc. Vreau sa schimb, dar aici nu avem prea multe optiuni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Amalia, eu intrebam de carucior, multumesc de raspuns. Vad ca Inglesina Trip are succes la lume, sambata ma duc la Miniblu sa-l vad si eu.

Mirtha, sanatate multa!

Fetele cu bebei care se trezesc noaptea si sunt alaptati exclusiv, nu stiu ce sa va zic, ca noi papam lapte praf. Dar va admir pentru ca nu cedati si continuati sa-i dati puiului vostru ce-i mai bun chiar daca ajungeti sa nu mai stiti cum va cheama.

Noi ieri am facut prima plimbare mai lunga cu caruciorul, in sensul ca am plecat de-acasa pana spre centrul orasului la o fantana arteziana muzicala, cam 25 min de mers sustinut nu la pas de plimbare. La dus a fost super fain, in carucior la vale, acolo fata mea nu-si mai lua ochii de la fantana arteziana... la intors.. eheheee... in brate, soro! Si la deal. Si in brate la mine, ca taica-sau inca e mucos si am zis sa nu stea cu nasu-n mucii lui. Ce aerobic sa-mi mai trebuiasca ! Dar a fost foarte fain, mai repetam figura.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

dc pana la 7 luni nu sta in fund nesustinuta, ii da nu stiu ce dracu
eu daca mai aud asta..morrrrrrrrrrr...
Si noua ne-a zis la fel o dr..."cum nu sta la 6 luni nesustinuta?".." e retard..va internez pentru recuperare"...Pai daca eu abea pe la 5 luni juma am inceput sa o pun in fund!AM fost si eu disperata da acu mi-am mai revenit..Doamne parca as fi la primul copil.
Corina..da-mi te rog ortoped bun in bucuresti....saru-mana!!!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Isabela eu am de la UPC net si merge ca c...!
Mirtha multa sanatate si sa dea DD sa nu intrerupi alaptatul si sa fii bine!
A...eu i-am facut analize Dianei si are o usoara anemie..cu Ca sta bine....acu exersam cu statul in fundulet!

Dati si mie linkul lui monicus sa o votez ca nu gasesc!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mirtha, de ce?

Otilia, nu stiu ce sa zic. Se spune ca nu exista lapte slab/gras. O sa vad cd osa aiba mai multe mese diversificate.
Analize nu am facut. A zis dr ca ea ne recomanda dupa 1 an.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Neata!
Eu cred ca nu exista lapte de mama sa nu fie bun.
Dar procentul de grasime din este imposibil sa nu difere de la o femeie la alta si de la o masa la alta (asa cum si laptele de vaca poate avea 1% grasime sau 4% grasime). Ca nu pot crede ca are compozitie standard ca cel praf facut in fabrica. Organismul stocheaza grasimi in timpul sarcinii pentru perioada de alaptare. Si cand hrana zilnica nu acopera necesarul pentru lapte se trece la rezerve. Asa cred eu ca functioneaza procesul.
Nu ma mandresc deloc ca am stratul de grasime pe mine dar macar sa-l consum alaptand cat mai mult, sper sa ma tina si hormonii in timp.
Iar cand sunt diversificati isi acopera necesarul de grasimi din alte surse: ulei de masline, unt, branzica, iaurt, etc.
Cum spunea si Alra, nu-i buna multa grasime dar fara ea deloc nu se poate, fiecare cu rolul ei.
De aceea nu vad diversificarea ca un bau-bau pentru alaptare, se poate continua mult timp cu mancarica plus san.

Mirtha, nu face ca mine sa ajungi la doctor cand nu mai sunt eficiente calmantele. Eu pe langa antibiotic am luat si ceva pentru desfundarea sinusuriloe.
Oricum ma cotropesc infectiile pe toate partile. Acum am o amigdala umflata.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

alra mersi, cam asa ma gandeam si eu , cu cartof, la parmezan nu m-am gandit, o sa bag o lingurita. sunt curioasa daca-i place.
babyzapi se vede cat de mult iti place calcatul de tragi cu ochiul pe forum intre timp. eu inca nu m-am apucat ca s-a trezit piticania mea .
Fiu-meu canta cu mine, sa nu va zic ce sunete acute scoate, asta doar cand ii cant si eu subtire. uneori dam drumul la carusel si cantam in cor

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Anca,Cameliam

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput