Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (4)
Raspunsuri - Pagina 5
laura1713 spune:
Scuze ca n-am mai intrat, noi ne-am apucat si de zugravit in toata casa...
Rares e ok, nu a facut diaree de la antibiotic, de fapt e ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. I-a iesit un canin si a fost tot asa cumintel ca la ceilalti dintisori. Nici nu stiu ce sa zic. Pe bune, e ca si inainte de blestemata de capusa.
Eritemul, din rosu visiniu cum era, se estompase si subtiase inainte de a incepe cura de antibiotic. Chiar cu o zi inainte de a lua prima doza, era doar o dungulita subtire, roz, intre coltul gurii si urechiusa. In prima zi de antibiotic deja nu mai avea nici urma de eritem. Deci nici macar nu stiu cat de bine functioneaza antibioticul.
Dragos, cum e Ana? Astept pe mail "solutia naturista".
Sanatate la toata lumea
Laura si Rares 11.11.2007
O mamica recunoscatoare lui Doamne Doamne pentru minunea de copilas
Dragosvlasus spune:
Multumesc de intrebari Ana e bine...
Am oprit tratamentul si totul e ok pana acum. Da un cui in inima tot am...Suntem cu ochii pe ea.
Se lucreaza la tratamenul naturist :) cand e gata va spun
gabi25 spune:
Ce sa va spun....sanatate si aveti grija de voi ca nimeni nu va avea.
Eu nu pot spune ca sunt bine, poate mai bine decat inainte de a sti ce am....dar destul de rau. Si pot spune ca mai mult pe partea psihica din cauza lipsei de sustinere medicala si a indiferentei.
De fapt nu am ce spune nimic nou care sa nu se stie.
Imi vine sa ies in strada si sa strig...dar tare mi-e ca primesc aceleasi recomandari....sa ma caut la cap, desi poate sunt mai normala decat multi altii.
Uf, aberez si eu ca doar atat mi-a ramas.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
oradeanca spune:
Buna ziua tuturor
ma confrunt si eu cu o problema legata de capuse si as dori sa va rog sa imi confirmati daca acesta este emailul d-lui dr. Bozsik: bpbozsik@freestart.hu si daca ati comunicat cu dumnealui in Engleza sau maghiara.
Va multumesc tuturor si va doresc sanatate multa voua si puiutilor vostri!
ionescu.cris spune:
Ai ambele adrese corecte :
TETENYI ST. 98, BUILDING B.
1119 BUDAPEST
tel mobile : 00 36 209 253 987
bbozsik@chello.hu
Poti folosi si engleza daca vrei sa-i scrii Dlui Bozsik .
lorena2009 spune:
Buna tuturor! Se pare ca prin Oradea mai apar cazuri cu Lyme? In ce zona locuiesti oradeanca? Scrie-mi daca vrei pe lorena.2009@yahoo.com
Va doresac multa sanatate la toti.
ionescu.cris spune:
Oradeanca , te sfatui sa iei legatura cu Lorena .
A fost la Dr. Bozsik , a facut tratamentul indicat de dansul , a trecut si la Tg Mures ..
Sfaturile si experienta ei iti pot fi de un real folos .
Multa sanatate ,
Cris
minossota spune:
Buna seara,
Nu am mai scris de mult pe forumuri, dar va citesc mereu si sunt alaturi de voi. Cei de la mine din familie se simt bine acum. Soacra are in continuare WB IGG pozitv, iar sotul se simte bine si nu mai vrea sa faca nici un test (in vara a facut 5 saptamani de antibiotic-la 2 saptamani dupa aparitia eritemului migrator).
Nu am mai mers la medici noi sau la alte laboratoare pentru a va da ceva mai multe informatii, dar am aflat intamplator despre un medic din Bucuresti de exceptie care recunoaste si trateaza cu seriozitate boala lyme. Este vorba de o dr. de la spitalul Sf.Pantelimon pe care va recomand s-o apelati cu incredere:
Dr. Tatiana Rosca
- m. pr. neurochirurgie, m. sp. oftalmologie, dr in stiinte medicale
Spitalul Clinic De Urgenta Sf Pantelimon
SECTIA NEUROCHIRURGIE
situata la etaj 3
Tel: 2554090 interior 124,139
BUCURESTI
Sos. Pantelimon nr. 340, sector 2
Va urez succes si sanatate multa!
Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)
lorena2009 spune:
Va doresc o saptamana frumoasa tuturor cu cat mai putine probleme si cu multa sanatate.