America (164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Josefine, noi am fost in Maggie Vallie...dar cu siguranta ai ceva de vizitat!!! (unde am fost noi era un orasel indian...nu l-am vizitat dar am vazut pliante...foarte interesant!!!)

Noi ne facem planuri cu copiii, dar pana la urma, vor face ce vor...de urechi la universitate nu pot sa il duc. Le spalam si noi creieru cat sunt mici si tinem pumnii ca ramane asa spalat pana la varsta universitatii

Carmen, pai asta spun...pediatrul lui David ne spunea ca inevitabil el va dezvolta alergii si evident astm...Din fericire, deocamdata, pare ca mosteneste gena celor fara probleme din familie si inafara de alergia la cuvantul "lazy" de care se tot plange... e ok.

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Sanzi, sunteti tare plimbareti! Imi place de voi:) Sa ne arati poze cu legumele:)

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lasa ca fara scoala ajunge sa tunda iarba sau sa lucreze la drumuri si poduri dc. nu are vreun talent mai deosebit, de exemplu asa ca fratele tau. Nu toata lumea are talente si aia tb sa mearga pe educatie. Mai ales baietii, ca fetele la o adica se marita cu cine trebuie Cu Ph.D.ul am glumit.:) Nu e prea grozav. Poate Medical School Sau Law School

Mergi la inceput

Ruxij asa imi spunea taica-miu - cand aveam vreo 12 ani ca o sa ajung sa duc vaca la pascut la bunica-mea. asa ma motiva el.
Law school e foarte buna:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si mie imi ziceau ai mei ceva asemanator:)

Voi v-ati uitat la American Idol? A castigat Kris. Eu tineam cu Adam. Fi-miu e distrus de rezultat, a bombanit de mama focului si mai sa planga, ca tinea tot cu Adam.:))

Mergi la inceput

LOOOL, si mie imi venea sa plang. Tot cu Adam tineam si eu. Adam deja e star, nu cred ca avea nevoie neaparat de titlu. Dar ar fi fost frumos.
America tot convervatoare e. Ma mir cum a castigat Obama.
Dar ce a fost impresionant a fost Queen. De-a dreptul breath taking.

Mergi la inceput

ah, eu am si votat cu Adam. Numai aseara nu am reusit. Dupa 15 minute am renuntat. Oricum, nu cred ca voturile mele faceau diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

AB, vino si la noi la scoala...cu astfel de exemple
Aia cu 9 o stiu si eu (singura de altfel)...hahaa!!!

Ruxij, noi le combinam...brains, body si good looks...David tinteste sa zboare intr-o alta galaxie...si se antreneaza de pe acu...noroc ca NASA e acilea

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Andreea iti prieste cu bb :))

Tembelizor nu am numa ecran de dvd-uri:))

Mey hmmm si io poate negociez Ph.D.-ul, poate

Si la canadieni depinde socrul meu zice ca un jewish dropout e cel fara Ph.D..

No acum serios. E aiurea sa ai copii si sa ai pareri atat de diferite legat de viitorul lor. Nu studiile conteaza, dar lalaitul si lenea nu le suport. Sa invete cat ii duce capul. Daca nu pot, nu-i bat la cap, dar daca pot si nu vor au incurcat-o.
Exista oameni talentati care merita sa-si urmeze o cale a lor, dar restul lumii isi castiga o paine si cam atat. Ideal ar fi sa o castigi intr-o munca care nu-ti pune viata in pericol, care-ti aduce un venit rezonabil pe o durata cat mai lunga si care-ti face cat de cat placere. Pentru ca job-uri banoase cat esti tanar se tot gasesc, dar care-i job security-ul cand job-ul tau il poate face oricine?
Pe mine oamenii in varsta care sunt la casa in supermarket ma sperie.

Anamaria azi dau capitolul de scris, asa ca poate veniti pe la noi Eu cu gripa am decis. Forma de acum e usoara, daca s-o prosti la toamna prefer sa ma vaccinez cu ea acum. Oricum ne-am refacut backyard-ul cu team din Mx evident. A inceput sa iasa iarba si vad ca n-am patit nimic.

Cu papa de bebe, io-s din aceea cu alaptatul lung, si negrabitul... sange de ardelean. Si fac dupa capul meu... ca io trag ponoasele.

In alta ordine de idei azi am avut concert la scoala cu fatuca. O reusit sa cante doua cantecele la flaut fara sa-i scape degetelele deloc. Sa fiu sincera nu credeam ca o va face pentru ca intr-un an a repetat de trei-patru ori. Dar se pare ca al meu a avut dreptate: stie notele si a devenit mai precisa in miscari si va aprecia pianul ca un efort mult mai mic cu efecte mai muzicale. Era si un baietel care a cantat prima bucata din Sonata Lunii... Am ramas cu ochii cat cepele.... mai ales ca pustiul a cantataproape razand si la sfarsit a facut ta-dammm-ta damm m asa Beethovenian apoi chiar mi-a parut rau ca am filmat :)) Pana si colegii care la ceilalti incepusera sa zumzaie.... au facut liniste Ce-i mumos

Mi-am luat revansa cand am aratat la fun with azi cum imparti un numar gigantic pentru ei la 9 in cateva secunde
Si i-am invatat pe toti tabla lui 9 la fel de repede. Mai repede decat calculatorul :))
Mai stiam o chestie cu inmultitul de nouzeci si ceva mental mai repede decat porcaria de buzunar Ce pacat ca nu merge cu orice. Abia astept sa creasca mai maricei sa le arat cum sa dea calculatorul la cos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Sanzi da tu cum raspunzi la ce n-am scris?

La k sunt deja dusi. Trebuie luati de mici inainte sa cumpere mami obiectul care termina circuitele :)

Stiam un truc si pentru tablele lui 6,7, 8 dar e mai complicat ... nu merge la pre-k ... m-a intrebat cineva drag pentru baietelul ei si am intrebat-o pe mama ... daa da tot matematician

Da vad ca deocamdata n-am avut nevoie acasa. Au memorie bunicica nu ca mine

Mergi la inceput