America (164)
Raspunsuri - Pagina 6
Hilde spune:
N-or fi toti la fel, Sanziana. Am facut si eu o generalizare pt fun.:)
Prietenul asta al nostru are o super laid-back attitude.
E un prieten de milioane. A carat singur lucrurile noastre de la Montreal la Toronto. Noi incepusem lucrul si abia apucasem sa luam cateva haine cu noi dar a rezolvat el totul. Pe banii lui. Noi il adoram, el e prietenul la care putem sa batem la 2 noaptea la usa. Casa lor e ca si casa parintilor nostri. L-as lauda la infinit. : )
Copiii lui il iubesc. Si ca sot cred ca e deosebit.
Problema e ca nu ia in serios cultura chinezeasca. : ) )
Carmenbr spune:
Hilde, super misto combinatia canadian-chinezoaica!
Sanzi, la noi in familie, nici la mine, nici la sot nimeni nu are astm sau alergii. Amandoi am avut ca si copii raceli, bronsite, dar nu suntem alergici sau astmatici. E, asta e acum, eu dupa cum am zis m-am resemnat, dar nu as mai face la fel daca ar fi sa o iau de la capat cu Eric.
4 anisori...uraaa!
philip spune:
vin si eu la spartul targului. eu am inceput diversificarea pe la 4 luni cand philip era pe formula full time, a fost alaptat la san pana la 3 luni dupa care eu n-am mai putut, ma rog, alta poveste. ce-mi amintesc e ca am inceput cu morcov si rice cereals, apoi am luat toate legumele la rand pana sa trecem la fructe, sa nu cumva sa nu ma manance altceva. in timp am avansat cu diferitele stagii, dar nu-mi mai amintesc cand si cum, de fapt, nu-i nici concludent atat timp cat ai sfatul pediatrei si cercetezi si tu singura.
pana la 2 ani philip a mancat absolut orice, insa acum pot numara pe degete mancarurile pe care le accepta. a, si parca v-am mai zis ca nu mananca legume ca cica daca tot le-a mancat cand era mic, si-a facut datoria.
corina, da, se apropie ziua...
Philip
Nicholasin6days
Mommy
miereamara spune:
Wow, Andreea ce bine arati, am vizionat pozele! Inca putin. Philip ce spune, realizeaza ce inseamna un fratior?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
corinadana spune:
Andreea fie ti mila de mine ca iar stau pe dupe gard, pune si ptr de ai ca mine niste poze pe webshots, picasa sau mai stiu eu. Acusi le arati si bebele si eu tot nika!
E o calduricaaa la noi...(peste 80)
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
LucasMom spune:
mamicilor care inca va pasa de diapere si de preturile lor, Amazon are un deal la Pampers 30% off daca faceti subscriptie la ei sa va trimita periodic (of course, FREE Super Saver Shipping and no tax)
http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=br_lf_m_1000375251_grlink_1?tag=slickdeals&ie=UTF8&plgroup=1&docId=1000375251
ruxij spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Al tau era grasan? Cine ar fi crezut?! Lume multa, oameni putini |
Da, nu-ti zisei ca era 99 percentile? :))
ruxij spune:
Bre Sanzi, cum sa fiu in Mexic? Prietenii mei sunt in Mexic (cred ca s-au intors azi) si nu vreau sa ii primesc la mine sambata, ca ei vin in fiecare sambata Sa sper ca or fi obosit de pe drum saptamana asta!
Hilde, tare povestea. Cultura mea e clar chinezeasca!! Nici prin cap nu imi trece sa se comporte fi-miu precum copiii aia LOL Si facultatea nici nu intra in discutie. Mai negociem cu doctoratul:))
sinzi_ana spune:
Ruxij, crezui ca tu esti in Mexic si ei asteapta sa te intorci pe scarile casei tale...hihi
Ramona, tu cum legi rosiile??? Ale mele au ajuns cat casa, si nu mai am cu ce sa le sprijin...
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2485138680087737923BdEkZX cam asa de capre sunt!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
josefine spune:
Sanzi, pai vin eu si se sprijina de mine cand o sa mananc rosii. Kiddin'.
Mai, nu mai chinuiti copiii atat cu scoala. Eu una m-am saturat de scoala. Ai mei au fost foarte dezamagiti ca nu termin doctoratul ci ma multumesc cu un masterat. Pai cum, sa ratez eu asa o oportunitate. Uite, eu la 26 de ani (btw, ieri am facut 26), nu am facut nici un ban din studii. Am facut din altceva. Nu spun ca mi-o mai fi deschis mintea studiatul, accept mai multe chestii si ma simt mult mai umila in fata celor care stiu mai multe. Pe la vreo 14-15, credeam ca le stiu pe toate. Am fost copilul model, am invatat o gramada, am fost la olimpiade..si, la ce mi-a folosit?
La polul opus este fratele meu. Nu prea i-a placut scoala. Face bine, vine cu note mari, credem noi (eu si maica-mea) ca profesorii il plac - e simpatic, e cuminte la ore, isi face temele bine. Dar, nu invata deloc suplimentar, nu vrea sa invete pentru SAT-uri, pentru examene, nimic. Nu ai cu cine . Asa, dar in tot timpul asta a facut fotbal (soccer). A castigat bani din asta - si-a luat licenta de antrenor, antreneaza echipe de copii de 5-6 ani, il cheama lumea la petreceri sa "entertain" pe copii, oameni cu bani, nu asa.. Ba unul i-a propus sa isi faca business, ca il ajuta el. Asa ca, el, la 17 ani si ceva, face mai multi bani intr-o ora decat as putea eu sa fac vreodata. Si in plus, ii place. Eu nu as putea sa spun acelasi lucru - doar ca e OK.
A fost cineva in Charleston, South Carolina? E ceva de vizitat? Am o conferinta in iunie..
edit: apreciez persoanele cu PhD, iti trebuie foarte multa vointa sa il duci pana la capat. Cred ca e nevoie de o anumita constructie interioara sau sa te fi nascut pentru asta.
www.razvanphotography.com