Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bun gasit, fetelor!

Ce mai faceti? Vad ca shoppingul e boala grea, nu trece, ca urmare grupul se mentine . Spre bucuria mea!

Vreau sa aduc si eu o lamurire cu coletele Next. Cat timp am "disparut" de pe aici, m-am ocupat cu achizitiile de pe ebay. In majoritate, am comandat din Irlanda si UK. Inclusiv cadourile/jucariile de Pasti. Toate au venit foarte repede (cam 3-5 zile de la plata), insa numai 95% din ele.

Din pacate, cele "pierdute" pe drum mai mult ca sigur ca au fost furate de posta . De ce spun asta, pentru am tinut legatura pe email cu vanzatorii si am primit confirmarea trimiterii prin posta, cu data si ora. Mai mult, unii de la care luasem o rochie Moonson cu 10 euro, au spus ca nu stiu ce s-a intamplat pe drum si ca mai trimit o data rochia, dar nici a doua nu a ajuns. De toata jena! Altii, de la care cumparasem un tricou (erau un magazin de articole sport)s-au enervat si au spus ca nu vor mai trimite in Romania!

Cam asta cu POsta Romana. Constat ca ritmul disparitiilor a crescut in ultimele 2 luni, deja stiu ce sa fure, ca acele pungi simple vin ca "imprimate" nu le poate da nimeni de urma!

Trist, dar adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Da, Tania, jenant si f trist!!

Iingrid, da, stiu sandalele, dar nu credeam ca au si numere asa mari. Credeam ca sunt altele la Older boys. Din astea, dar pe albastru i-am comandat si eu lui David.

Madau, daca ti-au raspuns asa inseamna ca asa este. Atunci mie de ce imediat ce le-am scris mi-au si virat banii pe card? Pentru ca au cercetat si au aflat ca nu imi trimisesera comanda. Asta cred ca e singurul raspuns...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Gabitaco ai primit comanda de la Next?
sunt curioasa sa vad ce i-ai luat printesei tale
ceva link-uri?
Pupici Mateei

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Da Ioana, sunt convinsa ca au trimis pachetul, insa e clar ca daca nu ajuns pana acum nici ca mai vine. Le-am scris azi din nou si le-am spus sa vada despre ce e vorba, ce s-a intamplat cu coletul si sa-mi spuna cum facem in continuare...Imi dau banii inapoi sau trimit inca o data. Sa vedem ce zic.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aoleu, incep sa-mi fac griji....parca vad ca in curand nu vor mai trimite in Romania nici cei de la Next!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Miki, multumesc pt cod, dar nu stiu de ce nu-mi reduce fdp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Fetelor aveti idee cum e cu masurile la costumele de baie pe next? a luat cineva? help please

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, gagici
Am si eu aviz pt comanda din 19 mai Diseara merg sa o iau (am trecut si pe la amiaza pe langa posta, dar eram cu fata, carutul+ geanta si nu gasisem avizul in cutie, asa ca nu am intrat).
Si eu sunt f interesata de costumele de baie de la ei. (mai nasol e ca eu nu stiu cat port nici aici: trebuie sa probez mereu, inclusiv slipul).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Miki, multumesc pt cod, dar nu stiu de ce nu-mi reduce fdp.

cris

Musai sa ai in cos si un lucru de pe lr, nu numai de pe aubaines.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

CAPITOL NOU

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput