Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaa2m spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Am primit mail de la Next, o tin in continuare ca ei au trimis pachetul pe 12...cica am dreptate ca au trecut cele 10 zile lucratoare dar ma roaga sa mai astept inca cateva zile... Al meu barbat e deja plin de nervi, ca astepta cu mare interes camasile si sortul de baie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

si eu le-am scris ...de 2 ori...replay la mailul de confirmare a comenzii...mi-au raspuns dupa 2 zile ...ca ei l-au trimis...probabil e acelasi raspuns ...si un alt mail ...cred ca un un de " plangere" de pe site-ul lor...mi-au raspuns ca pantalonii i-au trimis de la un alt depozit si e un pachet separat...si sa astept 10 zile....deja trecute
s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mai, ce naiba, si astia au luat-o razna ca LR la un moment dat? Nici ei nu mai sunt de incredere. Pacat, mergea asa bine treaba.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De ce nu luati in considerare faptul ca ei sunt corecti, la fel ca si LR, trimit coletele...dar pt ca vin ca trimiteri simple/neinregistrate...posta le "pierde"? Eu nu cred ca e vina lor.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iingrid spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Vreau sa vad si eu sandalutele nr 31 cu luminite in talpa.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Le vezi la pe nextdirectory/children/boys shoes/page4 prima pereche de sandale pe kaki (nu pot sa pun link, pentru ca imi apare o singura pereche de sandale cand vreau sa vad imaginea). Sau pot face poza sa le vezi, numai sa-mi spui daca preferi asa.

Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

M-a lamurit sotul: pt a doua comanda la Atlassib e 10 ron livrarea la domiciliu, nu pt al doilea colet din aceeasi comanda, deci e super.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iingrid spune:

Am pus si poze la o parte din hainute (restul sunt la spalat) si la sandalele cu luminite, la semnatura.

Poze hainute Next http://community.webshots.com/album/572471349CVJOLs?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Iingrid, siper lucrusoarele de la next! Mai ales balerinii pentru Ingrid!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipit spune:

care este faza cu atlassib??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picsou spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipit

faza e ca fetele comanda la cineva in franta si apoi pers respectiva trimite coletele cu atlassib in tara contra cost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picsou spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picsou

Citat:
citat din mesajul lui adipit

faza e ca fetele comanda la cineva in franta si apoi pers respectiva trimite coletele cu atlassib in tara contra cost

adica cat costa transportul cu atlassib plus un comision

Mergi la inceput