Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Neata!

Devin din ce in ce mai nevoasa pe faza cu Next-ul, le-am scris acum 2 zile si vad ca inca n-am primit nici un raspuns.... Mai astept si azi, daca nu...maine ma duc sa fac refuz de plata, ideea insa este...odata ce si-au luat banii din cont, ii mai pot lua doar prin refuz de plata, sau trebuie sa-i determin pe ei sa-i puna inapoi? Claudia, ai idee?

In alta ordine de idei.....vreau si eu un costum de baie...pe VS n-am avut noroc, pe Next dupa cum vedeti......

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Banca noastra face niste demersuri la banca lor. Daca in termen de 30 zile, aia nu zic nici da, nici ba, banca noastra iti crediteaza contul cu suma respectiva, urmand ca apoi prin proceduri Visa/Mastercard sa-si recupereze ei banii+ taxa de "deranj" (penalizarea pe care o suporta englezii). Daca zic ba, tb sa aduca niste documente justificatoare. Asta nu mi s-a intamplat niciodata, intodeauna refuzul la plata a fost solutionat pozitiv.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Clau sau cine a mai comandat la VS, cat sunt taxele vamale sau, mai bine spus, aveti idee cum se calculeaza?

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Depinde de fiecare vames cum binevoieste sa aplice legea.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipit spune:

nu am rude pe afara si nici prieteni cum se procedeaza cu atlassibu asta? se comanda la atlassib franta si de acolo aduc ei in ro? merge?
sau cineva pe aici se poate ocupa de redirectionarea a unu doua colete?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pe bune? Nu se calculeaza la valoare sau in fct de un criteriu cert? Poti sa-mi dai un exemplu gen ai comandat de atat si te-au taxat atat?
Edit: Am gasit capitolul cu Victoria Secret, o sa citesc acolo despre problema.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Madau, eu sunt convinsa ca iti vor raspunde. Mai scrie-le o data. In cazul meu au fost f prompti.

Vreau sa vad si eu sandalutele nr 31 cu luminite in talpa.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Hello,
Graviduta, merci pentru informatie. Sigur voi avea nevoie de ea

Cristina inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

stiti vreun cod cu fdp 0?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

stiti vreun cod cu fdp 0?

cris

30813

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am primit mail de la Next, o tin in continuare ca ei au trimis pachetul pe 12...cica am dreptate ca au trecut cele 10 zile lucratoare dar ma roaga sa mai astept inca cateva zile... Al meu barbat e deja plin de nervi, ca astepta cu mare interes camasile si sortul de baie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput