Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
si eu am primit codul si ziua mea a trecut de mult.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Si eu am codul ,l-am incercat dar nu-mi da fdp 0 desi am comanda de 80 eur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipit spune:

am primit si eu, desi e ziua mea si sunt barbat oricum suna super tentant, ideea e ca de cand nu am mai comandat au scos romania de pe lista. ce ne facem???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipit

am primit si eu, desi e ziua mea si sunt barbat oricum suna super tentant, ideea e ca de cand nu am mai comandat au scos romania de pe lista. ce ne facem???

Gasesti pe cineva care sta intr-o tara unde nu exista franciza.
Noi asa mai reusim sa comandam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!

Devin din ce in ce mai nevoasa pe faza cu Next-ul, le-am scris acum 2 zile si vad ca inca n-am primit nici un raspuns.... Mai astept si azi, daca nu...maine ma duc sa fac refuz de plata, ideea insa este...odata ce si-au luat banii din cont, ii mai pot lua doar prin refuz de plata, sau trebuie sa-i determin pe ei sa-i puna inapoi? Claudia, ai idee?

In alta ordine de idei.....vreau si eu un costum de baie...pe VS n-am avut noroc, pe Next dupa cum vedeti......

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Mai nu stiam de ce mi-au trimis mail cu ziua mea de nastere si sotului la fel. vad ca au trimis peste tot.
Imi cam dati emotii cu nextu, poate nu primesc nici eu comanda. am bt24 si dimineata m-am uitat sa vad daca au luat banii. nu i-au luat. vad eu ce si cum.
Va pup, sa fiti cuminti

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iingrid spune:

Neata!
Si eu am primit mailul cu cadoul aniversar ieri, si azi dimineata uitati ce primesc:
Chère Madame ......,

Vous venez de recevoir un mail vous souhaitant votre anniversaire : il s’agit d’une erreur d’envoi de notre part. Nous vous prions de nous en excuser.

Nous avons donc décidé de vous faire profiter des avantages initialement prévus : le cadeau et la livraison offerte dès 60€ d’achats avec le code 24163.

Merci de votre compréhension et à très bientôt sur laredoute.fr

Cordialement,

Julie Areski
Responsable Relation Client du site

Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iingrid spune:

Referitor la Next, eu sunt deja in club, am cumparat hainute pentru Ingrid, un set de rompersi, un set cu palariuta si romper in dungi multicolore, set de 2 palariute cu broderie alb si roz, setul rosu cu buline albe maieu si pantalon scurt, caciulita crosetata alba cu floricica roz, 2 perechi de balerini, toate de la newborn girl si pentru Rares o pereche de sandale cu luminite in talpa, din piele. La sandalele lui Rares m-am inselat asupra numarului, el poarta 30 acum, si eu am cumparat marimea 12 (adica 31), dar nu-i bai, le poarta la anul.

Ma declar total multumita de calitatea produselor, sunt scumpe, insa foarte faine.

Mami de Rares 02.09.2004 si Ingrid 06.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Hello, l-am trimis pe sot sa ia coletul LR de la Atlassib (merci, Cristina ) si, ca informatie utila pentru cei/cele carora nu le e la indemana sa se deplaseze pana la posta Atlassib (categorie din care face parte si sotul meu ), am aflat ca Atlassib livreaza si acasa. Mi-a zis sotul ca e 11 lei primul colet, iar al doilea 1 ron. Probabil ca al doilea se refera la cazul in care sunt 2 colete livrate o data, nu a doua comanda livrata. In fine, mi se pare mult mai facil cu livrarea la domiciliu.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipit spune:

cineva de incredere care se ocupa cu asta pe aici?
nu prea am rude prin tari straine :(
vtot citesc de atlassib, care e faza cu el? ne putem comanda la atlassibu din franta si ei sa le aduca aici?

Mergi la inceput