Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 16
numeioana spune:
Dupa ce le-am scris, imediat, mi-au raspuns si mi i-au si virat. Cred ca au verificat si au vazut ca nu mi-au onorat comanda.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
katthy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inima25150 Buna Eu i-am luat fetitei mele o sapcutahttp://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=3622&s=2&n=Childrenswear si o palarioarahttp://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=3622&s=12&n=Childrenswear pentru 1-2 ani; (va avea un an jumate peste 3 sapt); are circumferinta capului de 48.5cm palarioara e putin larguta dar sapcuta e exact dupa capul ei; sper sa ii vina si la toamna Mami de Eva NazdravanaIn ziua in care ai incetat a fi copil esti mort ! |
Multumesc pentru raspuns

A mea fetita are diametrul capului de 51 cm si cred ca marimea 3-5 ani e numai buna.
Imi pare rau pt. sarcina pierduta.
Si eu imi doresc tare mult inca un bb care se lasa asteptat.

miki68 spune:
'na ziua la toate lumile! Azi dimi am gasit un email joyeux anniversaire de la lr (trimis pe 25 mai) in care-mi da un alt cod de ceas si bratara pentru ca "7 martie se apropie cu pasi repezi"

Eu nu pot decat sa le dau dreptate ca zboara timpuuuuul....![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
katthy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki68 'na ziua la toate lumile! Azi dimi am gasit un email joyeux anniversaire de la lr (trimis pe 25 mai) in care-mi da un alt cod de ceas si bratara pentru ca "7 martie se apropie cu pasi repezi" ![]() ![]() ![]() Eu nu pot decat sa le dau dreptate ca zboara timpuuuuul....cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Si eu primii acelasi cod
Ei, septembrie a aproape dar nici chiar asa.
anne16 spune:
Si sotul meu a primit acelasi cod cu aceleasi cadouri

si tot in septembrie este nascut
vl-ad spune:
Si eu am primit codul insa ziua mea este in august
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
miki68 spune:
E clar ca s-a jucat careva de la lr la "butoane"![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Graviduta spune:
Si eu l-am primit pe ambele conturi, pe unul inainte de ziua mea (14 mai) si l-am si folosit, pe altul azi.
Dar lasa ca nu strica.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
missdeutza spune:
Neatza! Si eu am primit codul...desi ziua mea a fost acum o luna si...oricum l-am incercat si nu merge