Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi am dat si eu comanda pe next: o pereche de tenisi, sandalele din guma, tip crocs pt. marco si 2 palariute pt. bb2. sa vedem acum daca am nimerit marimile.

Jasmine nu am fost la izvoarele de care zici, am iesit din complex doar la tarabele din jur. cand am fost in 2006 la Barut, am fost oo zi in Antalya, atat. la Delphin sunt misto alea pt. copii, dar la Barut nu-mi amintesc sa fie mai nimic pt. kinderi.
Ella tu ziceai ca i-ai luat lui David sandalele de la next, nr. 2 de pe primul rand. as vrea sa le coomand si eu lui Marco, dar nu stiu care sunt, ma ajuti cu denumirea sau linkul lor, please. or fi alea care nu mai sunt pe stoc?

si spor la shopping.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ati vazut reclama de pe DC, de sus?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Ati vazut reclama de pe DC, de sus?

Mara si Matei

Care din ele?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Alea cu "adresa":

http://www.cosme-de.com/en/category/new.html

http://www.modaqueen.com/

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cosme ala, un fel de strawberrynet cu mai putine produse, fara oferte, dar cu free shipping pt. toate cele
Ala cu Mode nu'sh cum, exclusivist taaaaare... Nu-mi permit sa iau de la ei nici macar un amarat de portofel. Chit ca-i de la Prada (cam cel mai ieftin produs).
Singurul merit e ca-s educative si te ajuta sa visezi. Poti sa vezi ce ti-ai putea cumpara daca ai avea bani

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Poti sa vezi ce ti-ai putea cumpara daca ai avea bani

cristina d.

Si la ce te ajuta sa vezi?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Citat:

cristina d.

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Pai poti sa stii in viata,cum da norocul peste tine?Sa fii instruit,in caz de...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Citat:

cristina d.

http://www.modaqueen.com/gucopucoit.html c-am mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Coletul meu din 10 tot n-a ajuns, am pus-o azi pe aia la posta de-a cautat peste tot, si la colete si la scrisori..nimic. De curiozitate, vin in punga inscriptionata cumva cu Next? Maine se fac 10 zile lucratoare de la data la care zic ei ca au trimis pachetul, daca nici maine nu ajunge le scriu mail, sa vedem ce puteam rezolva. Ghinion...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

w

Citat:
citat din mesajul lui Giova

tu ziceai ca i-ai luat lui David sandalele de la next, nr. 2 de pe primul rand. as vrea sa le coomand si eu lui Marco, dar nu stiu care sunt, ma ajuti cu denumirea sau linkul lor, please. or fi alea care nu mai sunt pe stoc?

si spor la shopping.

_
Gio31+ si Marco(06.01.2006)
poze

Giova,

eu am luat de la Next:
Lights Trekker Sandals (dar am vazut ca nu sunt dispo; eu le-am luat din LO)
Leather Corkbed Sandals - pe blemarin, tot din magazin
Khaki Leather Corkbed Sandals - comandate online
Blue Monkey Jelly- comandate online; ii vin la numar dar ii fac urme nasoale pe piele din cauza ca are piciorul lat; cred ca i le comand pe alea Crocs.

Mergi la inceput