Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 14
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madau Coletul meu din 10 tot n-a ajuns, am pus-o azi pe aia la posta de-a cautat peste tot, si la colete si la scrisori..nimic. De curiozitate, vin in punga inscriptionata cumva cu Next? Maine se fac 10 zile lucratoare de la data la care zic ei ca au trimis pachetul, daca nici maine nu ajunge le scriu mail, sa vedem ce puteam rezolva. Ghinion... ![]() ![]() ![]() |
Mada,
vine o punga pe care scrie cu litere de-o schioapa "NEXT".
Bafta sa primesti comanda!
inima25150 spune:
Buna ziua tuturor!
Inca o ata incep cu un off topic si iar imi cer scuze dar veti intelege de ce!

Nu am fost prea activa pe topic in ultimul timp( doar o interventie , doua pe ici pe colo) dar am avut motive intemeiate
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru felicitarile adresate in ce priveste sarcina mea; am apreciat foarte mult atentia voastraInsa.... da, exista un insa..
sarcina nu mai e ..

era de fapt extrauterina dar acum sunt ok!
Va scriu despre ce s-a intamplat pentru ca stiu ca sunt fete care ar vrea sa comande insa se sfiesc sa deranjeze din cauza sarcinii!
Nu mai e cazul!
Nu va scriu acestea pentru a fi compatimita ci doar pentru ca mai mult rau mi-ar face un mesaj de tipul : FELICITARI PENTRU SARCINA!
Deci cele interesate pot sa comande cand vor vrea ; livrarea urmatoare va fi pe 20 iunie sau pe 4 iulie si apoi tocmai pe 24 iulie( nu voi putea livra pe 27 iunie pentru ca suntem plecati din localitate)
pentru ca venim in tara incepand cu 01 august pana pe 25 aug
Inca o data scuze, scuze pentru Off topic!!!!!
Merci
Mami de
Eva Nazdravana
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
nushulica spune:
cristina 
ma bucur ca ti-ai mai revenit si multumim ca ne ajuti in continuare!
de
DavidPoveste
camelia_daniela spune:
Cristina, imi pare sincer rau!
Sa dea Domnu sa fie cu noroc data viitoare! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Giova spune:
ella mersi mult. am banuit eu ca alea care nu sunt pe stoc ar fi cele pe care le vroiam. poate le comand pe celelalate, tot pe albastru, daca zici ca sunt ok si asemanatoare.
al meu are o pereche de guma, ii vin excelent, tocmai le-a primit din germania, dar e drept ca are si piciorul ingust si subtire.
Cristina imi pare rau ca ai pierdut sarcina
. sa fie cu noroc data urmatoare.
_
Gio
31+ si Marco(06.01.2006)
poze
alinabojuc spune:
Cristinaimi pare tare rau
multa sanatate 
Am dat si eu comanda de niste pantaloni la next. sper sa ajunga si sa imi fie buni pantalonii ![]()
Oare or fi ceva reduceri la vara? Chiar asa sa nu ne atate cu nimic? 
As lua pentru bebe ceva dar parca totusi is cam "ieftine"
desi seturile de pijamale mi se par acceptabile, pe LR am gasit mai scumpe.
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
numeioana spune:
Imi pare rau, Cristina! Cu curaj inainte!
Sunt f dragute si sandalele de guma si cele crocs, dar nu le transpira piciorul in ele? Eu as inclina spre unele cu interiorul din piele. Si totusi parca i-as lua si crocs... Dar sa vedem intai daca ajunge coletul asta...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
inima25150 spune:
Multumesc, fetelor

super oferte!!!!!!!!!!!
http://www.cdiscount.com/bagagerie/femme/v-14319-14319.html?cm_mmc=email%20client-_-09w222505%20ldiff2%20fashion%20fetes%20des%20meres-_-i-_-sacs
site serios; eu am comandat deja la ei de multe ori si nu am avut nicodata probleme
si livreaza in relais Kiala
Mami de
Eva Nazdravana
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !