Marsul pentru familie
Raspunsuri - Pagina 16
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
abuzatorii de copii nu fac (inca) lobby politic pentru ca devianta lor sexuala sa fie considerata normalitate mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Pentru a treia oara: anormalitatea homosexuala este cu acordul ambilor ´´participanti´´.
Pedofilii ABUZEAZA de COPII.
Cauta in DEX ´´a abuza´´ ca vad ca tu chiar nu vrei sa pricepi.Continui sa faci un ghiveci si o comparatie care multora le provoaca scarba.Chiar si homosexualilor.
Imi esti datoare cu un raspuns la o intrebare pe care te-ai facut ca nu o vezi. Tu comunici aici sau tii un monolog? Ca sa inteleg si eu.
irina.c. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
|
am mai spus, nu fac nici o comparatie intre deviante, citeste si tu din urma , nu te mai burica degeaba eu comunic, doar ca unii se fac ca nu intelegmami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
anca_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina.c. este interesant ca te sperie cei care proclama valorile familiei traditionale, si nu te sperie cei care incearca sa impuna cu forta, intr-o societate care evident respinge aceasta idee in mod majoritar, faptul ca familia de homosexuali este o alternativa normala la familia traditionala. si eu am aceeasi oroare ca si tine, nu imi place sa mi se spuna ce trebuie sa fac sau sa gandesc in viata mea privata, sau in ce valori sa imi cresc copiii, de aceea resping propaganda homosexuala agresiva.Nu o sa accept niciodata sa mi se impuna sa spun , sa cred sau sa imi invat copiii ca o familie normala, potrivita pentru cresterea echilibrata a copiilor, este cea formata din doi "tati" sau doua "mame", si nu cea formata din tata si mama, asa cum a fost familia mea, a bunicilor mei, a stra-bunicilor mei, a stra-stra-bunicilor mei si asa mai departe. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Irina, ce vei face daca peste ani, una din fete va veni acasa cu o...logodnica?
Sau sa inteleg ca daca le cresti in spiritul valorilor familiei traditionale, o asemenea ipoteza este exclusa...
Somnul ratiunii naste monstri.
irina.c. spune:
citat din mesajul lui anca_a
|
mai las si pe altii sa raspunda
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
Stanescu spune:
Citat: | ||||||||
daca citesti sondajul referitor la ce cred romanii despre "miscarea" gay as zice ca sunt extrem de multi care nu accepta cerintele homosexualilor, si nu considera devianta lor ca fiind normalitate Lumea si opinia publica romaneasca nu se limiteaza la acest forum. iar daca una din postarile mele instiga la ura fata de minoritati, te rog sa o raportezi moderatorilor p.s.- iti place, nu-ti place realitatea din scietatea romaneasca se vede in strada- marsul pentru familie inregistreaza tot mai multi participanti in fiecare an, in timp ce marsul gay- tot mai putini.Observ de altfel si un dezinteres al presei pentru marsul gay, fata de alti ani. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Pai iti tre' o tara de curaj sa participi la o manifestatie cand stii ca iti poti lua bucati de bordura si cockteiluri Molotov (serios, acu 2 ani au gasit si asa ceva asupra "romanilor" verzi, nespalati si imbecili) in cap.
Si de care presa vorbim, de aia care il pupa in derier pe becali si BOR? Ca na, stim de unde vin banutii, nu?
irina.c. spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui Stanescu
Si de care presa vorbim, de aia care il pupa in derier pe becali si BOR? Ca na, stim de unde vin banutii, nu?Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
ladyJ spune:
Citat: | ||||||
mai, vorbeam despre altceva, in caz ca n-ai observat am mai spus, nu fac nici o comparatie intre deviante, citeste si tu din urma , nu te mai burica degeaba eu comunic, doar ca unii se fac ca nu inteleg mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Eii, cum sa nu, vad eu cam cum bajbai tu, ma intreb daca TIE ti-e clar ce scrii.
Sa nu cumva sa raspunzi la intrebarea Ancai, ca mi-e si frica sa citesc.Sincer.
iulia_b spune:
Oi fi eu defecta dar mie mi se par oleaca nelalocul lor (nu stiu exact pe unde) si cei cu icoane si cruci dar si cei cu ciorapi violeti si maieu verde (a la Naomi). Plini de contradictii romanii astia cum fac ei rabat de la dictionarul ala de marlanie urbana (sau cum s-o fi chemand), se iau de biata pitipoanca de mall si nu se iau de pitipoanca cu strampi violeti.
iileana spune:
Citat: |
Observ de altfel si un dezinteres al presei pentru marsul gay, fata de alti ani. |
pai da, ca aparura "elemente noi in peisaj", sa le capteze atentia:
www.hotnews.ro/stiri-esential-5736977-mustafa-ortodoxia-homosexualii.htm" target="_blank">Mustafa, ortodoxia si homosexualii
ioanadara spune:
citat din mesajul lui anca_a
Irina, ce vei face daca peste ani, una din fete va veni acasa cu o...logodnica? Sau sa inteleg ca daca le cresti in spiritul valorilor familiei traditionale, o asemenea ipoteza este exclusa... Somnul ratiunii naste monstri. |
Anca, nu stiu exact ce va face Irina sau oricare dintre noi in acest caz pentru ca totul se schimba in timp.Oamenii se schimba deci nimeni nu poate fi sigur de ceea ce va face peste 20 ani.Poate doar ce ar face acum daca ar avea copil mare si s-ar intampla asta.De ceva sunt insa sigura: fetele Irinei vor avea in mod sigur mai putine sanse de a face asta fata de fetele (sau baietii, nu?) unei mame care striga sus si tare ca este normal. Undeva in subconstient, ceea ce auzim in primii ani are o mare influenta asupra hotararilor pe care le luam in viata.