Marsul pentru familie
Raspunsuri - Pagina 15
Stanescu spune:
Asa, si care e problema daca vor sa se casatoreasca civil si sa adopte copii?
Le-o fi mai bine copiilor alora in orfelinat, banuiesc...
App, si pe mine comparatia/paralele gay-pedofili ma face sa vars...in curand o sa apara si fazele cu zoofilia si necrofilia, cam astea sunt tiparele unor astfel de argumentari.
irina.c. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miki68
irina.c., ti-am pus o intrebare. De ce o ignori? Iti clamezi convingerile habotnice in continuare, in contradictoriu cu membrii DC toleranti, sperand ce?cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Natasa spune:
Iu_lia, uite aici, citeste pe cine prea-mareste N.D si cam ce idei au. Daca stii putina istorie si nu ti s-a parut ok ce au facut legionarii, atunci o sa intelegi de ce cred ca-s o adunatura de dementi.
http://www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=213
Si mai poti da o cautare pe google ca sa vezi cam la ce manifestrai participa marii patrioti, ce scandeaza si cam ce ar trebui sa se intimple cu cei care nu-s ca ei.
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe Irina, de obicei nu servesc subiecte de genul asta insa tin sa iti spun cevao statistica facuta in SUA in anii trecuti a aratat ca MAJORITATEA abuzurilor sexuale asupra copiilor au fost infaptuite de barbati HETEROSEXUALI, o mare parte din acestia aflati la "adapostul" caldut al unei familii "clasice", "traditionale", etc...in timp ce tu si alte persoane continuati sa va imaginati homosexualitatea ca pe un bau-bau care va ameninta pe voi si pe copiii vostri, adevaratii violatori de copii s-ar putea sa fie mai aproape decat va imaginati, deghizati in vecinul cumsecade de la etajul 2, casatorit de 20 ani si cu 2 copii mari... brrr, urit subiect www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma! www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo |
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
Natasa spune:
Abuzatorii de copii se cheama pedofili, tocmai ce ne spuneai ce drepturi au si ce mai cer prin Olanda.
miki68 spune:
citat din mesajul lui irina.c. curat toleranti cu habotnica de mine nu ne temem de nimic, ne facem "vizibili", ca se poarta mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Atata timp cat mai multe persoane au incercat sa-ti explice ca normal e "sa traiesti si sa-i lasi si pe altii sa traiasca" atata timp cat nu fac nimic ilegal, consider ca sunt tolerante.
In ceea ce priveste "vizibilitatea" agresiva (vizual) pe care incerci s-o dai miscarii din care provii, eu as zice ca, mai degraba faci prozelitism.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
irina.c. spune:
Citat: | ||
Atata timp cat mai multe persoane au incercat sa-ti explice ca normal e "sa traiesti si sa-i lasi si pe altii sa traiasca" atata timp cat nu fac nimic ilegal, consider ca sunt tolerante. In ceea ce priveste "vizibilitatea" agresiva (vizual) pe care incerci s-o dai miscarii din care provii, eu as zice ca, mai degraba faci prozelitism.cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
ce sa facem, invatam din mers
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
irina.c. spune:
citat din mesajul lui Natasa Abuzatorii de copii se cheama pedofili, tocmai ce ne spuneai ce drepturi au si ce mai cer prin Olanda. |
miki68 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui irina.c.
ce sa facem, invatam din mers mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Luand in considerare raspunsul tau, as opina ca nu ai nimerit in locul potrivit pentru a instiga la ura impotriva minoritatilor sexuale. Dupa cum singura ai observat, sunt putin cei care se raliaza convingerilor tale. Pana si initiatoarea topicului s-a lamurit ca marsul nu era ceea ce credea ea initial ca e si, drept urmare, nu a mai postat.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
irina.c. spune:
Citat: | ||||||
Luand in considerare raspunsul tau, as opina ca nu ai nimerit in locul potrivit pentru a instiga la ura impotriva minoritatilor sexuale. Dupa cum singura ai observat, sunt putin cei care se raliaza convingerilor tale. Pana si initiatoarea topicului s-a lamurit ca marsul nu era ceea ce credea ea initial ca e si, drept urmare, nu a mai postat.cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
daca citesti sondajul referitor la ce cred romanii despre "miscarea" gay as zice ca sunt extrem de multi care nu accepta cerintele homosexualilor, si nu considera devianta lor ca fiind normalitate
Lumea si opinia publica romaneasca nu se limiteaza la acest forum.iar daca una din postarile mele instiga la ura fata de minoritati, te rog sa o raportezi moderatorilor
p.s.- iti place, nu-ti place realitatea din scietatea romaneasca se vede in strada- marsul pentru familie inregistreaza tot mai multi participanti in fiecare an, in timp ce marsul gay- tot mai putini.Observ de altfel si un dezinteres al presei pentru marsul gay, fata de alti ani.mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog