Marsul pentru familie
Raspunsuri - Pagina 14
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Voi ati facut mitingul asta exact acum tocmai ca sa fiti comparati cu ei si vezi Doamne sa simbolizati normalitatea pe linga anormalitatea lor. Repet, voi nu aparati nimic, singura grija a mitingului asa zis aparator al familiei a fost o antiteza cu mitingul homosexualilor si un prilej de scandaluri hilare. Dupa mitingul anti-pasaport biometric inca un efort pentru salvarea sufletelor noastre. Oare nu-ti da de gindit ca la un miting pentru familie participa o mina de oameni? Evident ca majoritatea po****tiei traieste in familii traditionale si nici nu are vreun gind sa se schimbe, dar din fericire nici nu aproba extremismul. |
irina.c. spune:
citat din mesajul lui Natasa Si pericolele cu care te ameninta homosexualii sint in capul tau, asa ca sintem chit! |
alice2004 spune:
Cu riscul de a lua avertisment, Irina, parada gay sigur acolo va ramine !
Io declar ca mi-a fost de ajuns subiectul acesta in care inca o data nu se ajunge la nimic, drept pentru care ma duc sa marsaluiesc cu familia mea proprie, afara, la aer ! Va doresc numai bine !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
hannen spune:
...
Trebuie sa porunciti binele si sa opriti de la rau
In caz contrar pedeapsa lui Dumnezeu se va abate asupra voastra
Voi il veti invoca pe Dumnezeu,insa EL nu va va raspunde!
Probabil de aia ies oamenii in strada .Considera ca au o datorie,datoria de a nu lasa raul sa se extinda.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
irina.c. spune:
citat din mesajul lui alice2004 Cu riscul de a lua avertisment, Irina, parada gay sigur acolo va ramine ! Io declar ca mi-a fost de ajuns subiectul acesta in care inca o data nu se ajunge la nimic, drept pentru care ma duc sa marsaluiesc cu familia mea proprie, afara, la aer ! Va doresc numai bine ! Alice si Andrei Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete |
Deianira spune:
Cred ca initiativa de a organiza un mars al familiei ar fi fost frumoasa daca ar fi indemnat la acceptare si intelegere, asa in schimb, "trantit" fix cu o zi inainte de gay parade si cu cearsafuri anti gay numai mars pentru familie nu se poate numi .
miki68 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Atunci, de ce va temeti voi cei care sustineti "valorile traditionale ale familiei"? cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
irina.c., ti-am pus o intrebare. De ce o ignori? Iti clamezi convingerile habotnice in continuare, in contradictoriu cu membrii DC toleranti, sperand ce?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
iu_lia spune:
Am vazut la antena 3 pe "dementul" de la noua dreapta cum este catalogat pe aici.De ce e omul asta dement? Mie nu mi s-a parut deloc asa si pe langa ca mi s-a parut de bun simt tot ce a zis am remarcat din nou cum moderatoarea emisiunii sarea de fiecare data in apararea homosexualilor ranjind cu gura pana la urechi.In fiecare an la emisiunile pe tema parada gay observ cum moderatorii iau partea in mod fatis homosexualilor atacand si incercand sa intimidezepe invitatul(UNIC)antigay.Ore de ce? Anul trecut Dana Grecu la emisiunea dedicata acestui mars a fost de o agresivitate fantastica fata de invitatul impotriva homosexualitatii,se agita si gesticula .. si tot anul trecut la alta emisiune pe aceeasi tema era invitata o domnisoara de la noua dreapta si doi sau trei invitati gay si pro gay care impreuna cu moderatorul se tot repezeau s-o intimideze,impresia mea a fost ca privesc un grup de hiene care se reped toate deodata asuprea prazii,mi s-a parut ca o haituiesc.Vad ca pentru aproape toti este ceva normal homosexualitatea asa ca peste cateva zeci de ani va fi normal sa avem si un partid al pedofililor cum este deja in Olanda.M-am saturat sa vad homosexuali lamentandu-se ca suntem un popor salbatic si redus:nu-i tine nimeni aici!Nu-i opreste nimeni sa faca ce vor in intimitate dar nu voi fi niciodata de acord cu infierea copiilor de catre un cuplu de homosexualiNu e normal ca o minoritate de 2-3% sa impuna unei majoritati de 97-98% ce sa creada si sa platim din banii publici o armata de jandarmi care sa apere cateva zeci de participanti la parada gay.
Qamar spune:
Irina, de obicei nu servesc subiecte de genul asta insa tin sa iti spun ceva
o statistica facuta in SUA in anii trecuti a aratat ca MAJORITATEA abuzurilor sexuale asupra copiilor au fost infaptuite de barbati HETEROSEXUALI, o mare parte din acestia aflati la "adapostul" caldut al unei familii "clasice", "traditionale", etc...
in timp ce tu si alte persoane continuati sa va imaginati homosexualitatea ca pe un bau-bau care va ameninta pe voi si pe copiii vostri, adevaratii violatori de copii s-ar putea sa fie mai aproape decat va imaginati, deghizati in vecinul cumsecade de la etajul 2, casatorit de 20 ani si cu 2 copii mari...
brrr, urit subiect
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo