Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Monikus, imi pare rau de patania ta de azi. Probabil de la caldura ti s-a tras. Nu ai cum sa circuli cu metroul? Mie autobuzele si tramvaiele mi se par horror. Bine, daca nu ai alta solutie, normal ca nu ai ce sa faci! Tu vitamine iei? S-ar putea totusi sa fi avut o cadere de calciu. Eu intr-un timp mergeam cu fiolele de calciu dupa mine si cand mi se facea rau luam repede una si imi trecea.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE
monikus spune:
Vad ca in seara asta nu e prea multa lume vorbareata. Ma duc si eu la culcare sa imi revin pana maine. Sa ne auzim cu bine.
Monica 17+ cu
raluk16 spune:
Fetelor, e posibil sa trecem prin schimbari de la o zi la alta? Azi dimineata m-am trezit direct cu o mingiuta sub buric. Nu mi-am simtit pana acuma uterul la palpare, acum vad unde e mingea si o simt cu mana. Aseara era mai in interior. E posibil? A, si acuma dupa-masa mi-am cercetat buricul (ca ma cam uit zilnic sa mi-l curat de puful de la tricouri) si de la un buric mic si incalcit acolo inauntru, am descoperit ca imi intra tot degetul in el! Ce o fi asta? Am mai auzit eu ca la unele gravidute iese buricul. E de rau? Cand iese? Mami e ingrijorata ca eu am avut la nastere hernie ombilicala si nu cumva sa se intample ceva cu hernia mea.
18+
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Monikus, imi pare rau de patania ta de azi. Probabil de la caldura ti s-a tras. Nu ai cum sa circuli cu metroul? Mie autobuzele si tramvaiele mi se par horror. Bine, daca nu ai alta solutie, normal ca nu ai ce sa faci! Tu vitamine iei? S-ar putea totusi sa fi avut o cadere de calciu. Eu intr-un timp mergeam cu fiolele de calciu dupa mine si cand mi se facea rau luam repede una si imi trecea. Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana ) |
Cristina, din pacate daca iau metroul am de mers pe jos mai mult. Prin soare nu e tocmai o idee prea buna. O sa incerc varianta metroului pt ca azi m-am speriat foarte tare. Cat despre vitamine, de maine incep sa iau elevit si tardiferon. Sper sa ma ajute pt ca nu ma alimentez chiar cum ar trebui. Multumesc pt grija.
Am vazut ca v-ati hotarat si la numele fetitei. Daca bebelul meu va ramane fetita, si nu ii va creste putza pana la urmatoarea eco o va chema tot Ioana dar si Bianca.
Monica 17+ cu
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 monikus, du-te odihneste-te . Ai grija de tine si multa sanatate! 18+ |
asa o sa fac. o seara placuta va doresc.
Monica 17+ cu
anco spune:
heiiiiiiiiiiii,mimika si kiki cri
sa fie prea repede oare sa ne bucuram de legea indemnizatiei pentru gemeni?!
eu sunt convinsa ca se va reglementa treaba si ca vomavea noroc sa ne putem descurca financiar cu bebeii nostri.
23+ cu
anamaria1979 spune:
Sorry cristina ana ca scorurile nu le vazusem. Este prea mult. In fine pentru blocuri noi oricum cred ca sunt preturi mai mari decat in cele vechi, dar eu una nu sunt convinsa ca sunt contruite mai bine.
Lasa du-te in concediu sa te relaxezi si vezi ce mai gasesti. Oricum perioada este buna de asa ceva ca eu am inteles ca nu se cumpara nimic, asa ca ar trebui sa fie o scadere pe piata a preturilor in general. Stiu pe cineva care si-a contruit o supercasuta in Tunari cred cu 120.000 euro (dar avea terenul).
O seara buna la toate burticile si ura ptr. mamele de gemenuti si tripleti ca am vazut ca s-a propus legea. Sa fie intr-un ceas bun
anamaria1979 spune:
Monikus imi pare rau de problema ta de azi. Vezi la analize cum stai. Si ia elevit ca e bine in toata perioada sarcinii. Si muulta hidratare in perioada asta.
miha74 spune:
hello!
cristina- bafta maine la eco. tinem pumnii si te asteptam cu vesti d ela foarte bune in sus!
elle- off prin ce ai trecut cu eva. cum se simte ea? ai fost la vreun medic?
bia- daca am inteles bine, platesti recoltarea celulelor stem doar dupa ce li se fac diverse analize, sa vada ca sunt viabile, adica daca sunt deja purtatoare de boli, nu le mai platesti, ca nu au nici o valoare.
eu voi recolta... ca le pot dona si dupa ce le recoltez, daca vreodata e cineva care va avea nevoie de ele si va exista compatibilitate.
Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 23+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)