Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?
Raspunsuri - Pagina 4
theea spune:
Buna seara fetelor
De maine dim ma alatur voua in alungarea kg ca nu se mai poate .Sper sa rezist poftei de dulce si sa nu pierd laptele .
Va rog sa scrieti ce mancati ca eu nu prea am idee ce se mananca in dieta asta.Acu vreo 5 ani am tinut dieta daneza care e super stricta si am dat binisor jos dar acu nu ma vad in stare sa o mai tin
V-am pupat o seara buna
cezara
pooh spune:
Bely,,si tu ai papat frumos!Theea,succes si la cat mai putine kg!!!!Wow,dieta daneza.....mie mi se pare crima,n-as rezista sigur.....Pe mine ma bucura cel mai mult ca rezist sa nu mananc dupa orele 18-19Deobicei bagam in mune seara,dupa ce s-au culcat copiiiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
LuisaTL spune:
Buna, fetelor!
Am "studiat" si eu dieta si m-am hotarat! Ma voi apuca de luni!
O sa tin faza I 2 saptamani (sper sa nu fie atat de greu fara fructe). Aveam impresia ca nu avem voie nici legume, ceea ce este ok daca sunt permise. Deci, scot painea, orezul, cartofii, pastele, fainoasele si fructele? Si inainte incercam cat de cat sa le evit, dar tot ma scapam la ele. Eu zic ca 2 saptamani e ok si ar fi super daca as slabi minim 4 kg asa cum promite prima faza a dietei. Eu am acum 61,5 si as vrea s-ajung la 57 kg. Desi as prefera un 55.... Dar...sa vedem!
Sper sa reusim impeuna si s-avem succes!
Va pup,
bely spune:
theea,Luisa bine ati venit alaturi de noi
eu zic ca dieta nu-i grea, singurul lucru e ca nu poti manca fructe timp de 2 sapt. dar cine nu poate fara ele trece la faza a 2 a doar ca scaderea in greutate e mai lenta.
Eu am sa scriu meniul zilnic pt controlul meu dar si pt a va orienta voi spre meniuri, la fel cum ma voi orienta si eu dupa ale voastre
pooh si eu reusesc sa numai mananc dupa ora 19:30
bely spune:
Buna seara
meniul meu pe ziua de azi
* omleta din 2 oua si 3 feli de bacon prajit + o cafea
* gratar de vita cu salata:salata verde,rosie si ceapa + o cafea
* peste cu salata, desi pestele a fost prajit dar avand in vedere ca doar salate am mancat pe ziua de azi merge
eu cafeaua o beau neindulcita,asa ca nici macar indulcitor n-am pus,
theea spune:
Buna seara
A trecut si prima zi destul de greu avand in vedere ca eu sunt inebunita dupa dulciuri
Meniu pe ziua de azi:
dim:omleta cu ciuperci si un pic de cascaval
amiaza:piept de pui cu legume facute la abur si apoi puse in tigaie cu un strop de unt
seara :salata dintr-o rosie ,castravete ,ardel gras,ceapa si un pic de feta
desert niste nuci prajite
si spor
cezara
bely spune:
theea bravooo
eu am cate ceva despre dieta asta, daca vrei lasa-mi adresa de mail si iti trimit tot ce am
pooh spune:
Theea,Bely,bravooooo,ce meniuri frumoase aveti!!!!Eu cu al meu nu prea ma mandresc,am cam sfeclit-o ieri,,nu fff. mult,dar totusiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Bely,nu poti sa pui si aici lista cu alimentele permise/interzise?Sa fie la vazul tuturor.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)