Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?
Raspunsuri - Pagina 4

theea spune:
Buna seara fetelor
De maine dim ma alatur voua in alungarea kg ca nu se mai poate .Sper sa rezist poftei de dulce si sa nu pierd laptele .
Va rog sa scrieti ce mancati ca eu nu prea am idee ce se mananca in dieta asta.Acu vreo 5 ani am tinut dieta daneza care e super stricta si am dat binisor jos dar acu nu ma vad in stare sa o mai tin
V-am pupat o seara buna
cezara

pooh spune:
Bely,,si tu ai papat frumos!Theea,succes si la cat mai putine kg!!!!Wow,dieta daneza.....mie mi se pare crima,n-as rezista sigur.....Pe mine ma bucura cel mai mult ca rezist sa nu mananc dupa orele 18-19
Deobicei bagam in mune seara,dupa ce s-au culcat copiii
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

LuisaTL spune:
Buna, fetelor!
Am "studiat" si eu dieta si m-am hotarat! Ma voi apuca de luni!
O sa tin faza I 2 saptamani (sper sa nu fie atat de greu fara fructe). Aveam impresia ca nu avem voie nici legume, ceea ce este ok daca sunt permise
. Deci, scot painea, orezul, cartofii, pastele, fainoasele si fructele? Si inainte incercam cat de cat sa le evit, dar tot ma scapam la ele
. Eu zic ca 2 saptamani e ok si ar fi super daca as slabi minim 4 kg asa cum promite prima faza a dietei. Eu am acum 61,5 si as vrea s-ajung la 57 kg. Desi as prefera un 55...
. Dar...sa vedem!
Sper sa reusim impeuna si s-avem succes!
Va pup,

bely spune:
theea,Luisa bine ati venit alaturi de noi
eu zic ca dieta nu-i grea, singurul lucru e ca nu poti manca fructe timp de 2 sapt. dar cine nu poate fara ele trece la faza a 2 a doar ca scaderea in greutate e mai lenta.
Eu am sa scriu meniul zilnic pt controlul meu dar si pt a va orienta voi spre meniuri, la fel cum ma voi orienta si eu dupa ale voastre
pooh si eu reusesc sa numai mananc dupa ora 19:30

bely spune:
Buna seara
meniul meu pe ziua de azi
* omleta din 2 oua si 3 feli de bacon prajit + o cafea
* gratar de vita cu salata:salata verde,rosie si ceapa + o cafea
* peste cu salata, desi pestele a fost prajit dar avand in vedere ca doar salate am mancat pe ziua de azi merge
eu cafeaua o beau neindulcita,asa ca nici macar indulcitor n-am pus,

theea spune:
Buna seara
A trecut si prima zi destul de greu avand in vedere ca eu sunt inebunita dupa dulciuri
Meniu pe ziua de azi:
dim:omleta cu ciuperci si un pic de cascaval
amiaza:piept de pui cu legume facute la abur si apoi puse in tigaie cu un strop de unt
seara :salata dintr-o rosie ,castravete ,ardel gras,ceapa si un pic de feta
desert niste nuci prajitesi spor
cezara

bely spune:
theea bravooo
eu am cate ceva despre dieta asta, daca vrei lasa-mi adresa de mail si iti trimit tot ce am

pooh spune:
Theea,Bely,bravooooo,ce meniuri frumoase aveti!!!!Eu cu al meu nu prea ma mandresc,am cam sfeclit-o ieri,,nu fff. mult,dar totusi
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

pooh spune:
Bely,nu poti sa pui si aici lista cu alimentele permise/interzise?Sa fie la vazul tuturor.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)