Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

din pacate,eu nu o sa pot sa tin dieta SB pentru ca nu am timp de nimic.SB implica mancare gatita,fara grasimi iar eu nu am timp sa gatesc.la mine gateste mami,dar mancare normala,cu paste,ulei pentru ca la mine nimeni nu are probleme cu kg(in afara de mine care am cateva in plus)...
cred ca o sa raman la disociat,pentru ca e singurul care functioneaza la mine(am slabit anul trecut mai mult de 10 kg-fara sa am nici un fel de probleme)dupa care o sa mananc mancare sanatoasa ca sa ma mentin si asta e...
succes in continuare...va puuup!

http://madootza19.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Bueyyyyy,unde sunteti?mancati ingrasacioase?Eu azi din nou la dieta,dupa 3 zile de dezmat(totusi,am papat moderat)Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Pooh, eu n-am renuntat inca, tot faza I tin, doar ca n-am avut nimic deosebit de raportat. Saptamana asta n-am dat jos decat 400 gr...deocamdata. M-am prostit intr-o zi rau cu imgrasacioase.

Spor la slabit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

eu toata sapt. asta numai prostii am mancat si inghetata multa, asa ca nici n-am trecut pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu tocmai am terminat de tinut primele 2 sapt de SB, adica faza I.

Nu am incalcat regula de carbohidrati absolut deloc deloc deloc, am mai trisat cu % de grasime de la branzeturi, dar nu grav. Nu cascaval, branza albastra etc, ci poate o branza de vaci de 3% in loc de 0%, lapte de 1.5 in loc de 1.8% etc si atunci am mancat mai putin.

Acum intru extrem de incet in faza 2, incluzand o singura portie/zi de carbohidrati permisi in faza 2. Mi-e fff usor sa tin acum, cred ca intr-adevar s-a resetat organismul.

Am dat 2 cm de peste tot: burta, fund, picioare, brate. Nu m-am cantarit ca nu ma intereseaza.

Va incurajez sa tineti dieta, e sanatoasa, echilibrata si ne (re)invata un mod de a manca echilibrat, sanatos, suficient.

Editez ca sa spun ca sunt convinsa ca se poate da mult mai mult jos cu SB decat am dat eu. Eu nu prea am de unde, sunt mai mult la faza de fine tunning, decat de dat jos kilograme multe adunate in ani.

Mergi la inceput

Carolinah,felicitari,ai slabit frumos,2 cm de peste tot e wow!Eu sunt tot faza 1+fructe....daca se poate numi asa....adica de carbohidranti incerc sa nu ma ating,dar mai scap la cate o piersica,nectarina,capsunaOricum,in 2 saptamani si un pic am scapat de 3.2 kg,dar am avut zile cand am mancat chiar aiurea si alimente interzisePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Hei e cineva pe aici??????????

Carolinah ,pooh felicitari fain ati slabit

Se pare ca nu mai suntem multe pe baricade .Eu am terminat ieri faza 1 si incerc sa tin in continuare tot 1 dar si cu fructe .Am reusit sa dau jos 5 kg si sa intru in hainele de inainte sa raman gravida dar tot mai am o carca de kg de dat jos

Am ramas in pana de idei la meniuri ,voi ce mai mancati

cezara

Mergi la inceput

Theea,ai slabit 5 kg in faza 1?FELICITARI!!!!!!Cat de strict ai tinut-o?Eu zilele astea caniculare doar salate am mancat.....si piept de pui la gratar....si fructePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

theea felicitariiiiiiii, wow 5 kile.. acuma imi pare rau de ce m-am lasat de dieta, uff nu stiu de ce numai am vointa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna, fete!

Felicitari, Theea, Carolinah, Pooh! La cat mai multe kg date jos in continuare!

Azi m-am cantarit si eu...in cele 2 saptamani doar 3 kile s-au dus. Ca sa fiu sincera sunt mai mult decat multumita, am constatat ca s-a dus un numar de la haine. In prima saptamana am tinut mai strict si s-a vazut, s-au topit rapid 2 kile.
Saptamana asta mi-am cam facut de cap...Acum nu stiu, o mai fi si chestia..cu cat ai mai putin de dat jos, cu atat dai mai greu.
Bely si mie imi pare rau ca "nu m-am tinut de treaba", speram la macar 4 kg. Cu multa vointa poti oricand s-o iei de la capat!
Acum o sa tin mai lejer, un soi de faza 2 in stil propriu, in ideea de a mai da 1-2 kg cate mai am in plus, zic eu.

Spor la slabit in continuare!!

Mergi la inceput