Moldovence aspirante sau gravidute(12)
Raspunsuri - Pagina 4
Delphinas spune:
neata dragelor.
pt toate lumea sau ceiuc, dupa pofta fiecareia.
vestile intarzie sa apara...oricum noi sa fim sanatoase
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
inginera spune:
buna fetele eu intru mai rar ca nu prea am multe de spus,dar de citit va citesc zilnic ,poate ma luminati si pe mine un pic cu dozarile hormonale ca eu nu ma prea pricep
ziua 14:estradiol 1194pmol/l valori referinta(ovulatie) :315-1828
fsh 4.1 mUI/mL valori referinta (ovulatie) 4.7-21.5
lh 15.07 mUI/mL valori referinta (ovulatie) 14-96.6
prolactina 453.3 miu(caracter grecesc)UI/mL valori referinta 127-637
testosteron 3.79 nmol/L valori referinta 0.22-2.9 aici cred ca e buba nu e deloc in grafic si sunt total dezorientata pana ajung sambata la doctor si nic raportul lh/fsh cred ca nu e bun
ziua 21estradiol 1085 pmol/L valori referinta (faza luteala) 161-774
progesteron 35.88 nmol/L valori referinta (faza luteala) 5.3-86
cam astea sunt ,cm a fost la 30 zile luna asta,ma gandesc ca poate nu am ovulat in ziua 14 ,stiu ca in ziua 14 am avut mucus cel mai mult ,imediat dupa a inceput sa scada ,abia astept sa ajung la doctor sa ma dumiresc ce este cu mine pana atunci poate ma ajutati voi un pic
sophie76 spune:
Draga inginera, bine ai venit printre noi
din cite stiu eu, valorile elocvente pentru profilul hormonal sunt cele din ziua 2-3, nu stiu daca in ziua 14 se mai respecta principiul raportului fsh/lh, inca o intrebare esti sigura ca ziua 14 a fost ziua ovulatiei la tine pentru a avea analizele intr adevar relevante?
sophie
mara80 spune:
buna dimineata la toata lumea......cam tarziu!sunt mai somnoroasa!
va doresc o zi superba!
mara
vanessa80 spune:
Fetelor mi-au venit rezultatele de la hormonii din ziua a 3-a si mi-a iesit prolactina scazuta ( luam tratament cu brocriptin, acum l-am intrerupt), celelalte sunt bune.
Va pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.
ellenii spune:
Buna fetele!
Pogonici, ceiutul de aseara are efect si daca il beau acum?
Si eu vreau sa fac dozarile hormonale, pentru ca sunt sigura ca nu am ovulat. Stiu deoarece mi-am luat temperatura si e jale in graficul ala.
Pe langa fsh, lh, estradiol, prolactina si testosteron se mai face ceva in ziua 2-3? Care testosteron e mai bine sa-l fac? Ca am inteles ca sunt mai multe analize? testosteron, liber, total, seric... Eu habar nu am!
Cine ma poate lumina si pe mine?
Eu am mai facut tsh(ok), testosteronul (la limita superioara), progesteronul (a iesit putin tare) si inca ceva la tiroida (ok).
Mentionez ca am avut chisturi pe ovare. Nu stiu acum in ce stadiu mai sunt... Si sunt cam dereglata... A se vedea ticker-ul... Z 41.
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
pogonici1977 spune:
eu am lasato mai usor cu computerul........acasa am laptop..dar la munca...monitorul e cat juma de masa..port eu ochelari dar tot ma dor ochiii...om vedea...
ceutul e bun oricand dar sa va tineti de el..ca e tare benefic.
eu azi declar ziua 1
arinaa spune:
salutare gagici,sipt fiecare.
Vad ca dupa un weekend linistit,in care v-am dus dorul a-ti aparut.
Eu declar ....asteptare(mama ce grea e asteptarea asta)pana pe 3 iunie mai am ,Conform testelor de ovulatie care mi-au iesit pozitive abia in ziua a 16,se pare ca am ovulat in ziua a 17(pe prospect scria ca ovulatia se va produce in 24-36 ore).Deci azi z 19 ...si pana la 28 mai am
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
ellenii spune:
Eu am depasit de muult 28 de zile! Ce-as vrea sa-mi vina!!!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker