Moldovence aspirante sau gravidute(12)
Raspunsuri - Pagina 12
mara80 spune:
ziua 1 de cm!
nu cred ca mai pot s-o iau de la capat!
cred ca o sa lipsesc un timp de pe forum!succes la toata lumea!
mara
arinaa spune:
mara nu te da batuta si mai mult decat atat cred ca forumul iti face bine,macar poti spune ce iti trece prin cap
p.s : ziua 1 si la mine
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
ellenii spune:
Cafea si ceiut la toata lumea!
Ce de-a zile 1, de fapt acum tre sa fie Z2!
Si de la mine Z3!
Vad ca ne sincronizam! La lupta, asadar! NU va lasati coplesite de ganduri negre! Ne dauneaza!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
deeva73 spune:
Buna dimineata
ellenii multam de omenie eu servesc un ceai (verde pt slabit). Apropo si eu ma indrept cu pasi repezi spre Z1.
Va pup pe toate si va trimit o raza de soare din vestu' tarii. Si calare pe raza am pus si niste berze.
Hai ca viata ii frumoasa si dupa 30 de ani, ma jur.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
bitza20 spune:
Buna dimineata fetelor, imi cer scuze ca va scriu asa de rar, unde m-am mutat inca nu am instalat internet. Multumesc tare mult de incurajari si ca m-ati ajutat sa trec peste hopul asta.
Delphinas, vanessa, pogonici, arinaa multi multi. Ca detalii: pana la operatie a fost cumplit, conditii de spital, asistente acre, frica f mare.De duminica dimineata pana joi nu mancasem nimic, nu mai aveam putere nici sa tremur. Intr-adevar operatia nu a fost asa de grea, facand comparatia cu cea de acum 2 ani. M-am ridicat imediat din pat, am putut sa merg, nu m-am simtit rau dupa. Diagnosticul nu a fost endometrioza...a fost infertilitate primara hidrosalpinx drept, boala inflamatorie pelvina.....asa ceva, ca nu inteleg nimic din ce scrie dr asta aici. M-a operat dr. Onofriescu, am fost multumita de cum s-a comportat cu mine, tot asa fugitiv dar a fost ok.Mi-a zis ca in z1 de cm sa-l sun si sa inceapa monitorizarea in z2-3. si voi face stimulare cu puregon, pregnil si urogestant sau asa ceva....oare ce efect au pastilele astea asupra corpului, voi ati luat asa ceva? Mi-am mai spus ca in max 6 luni trebuie sa raman insarcinata deoarece dupa aceste 6 luni sansele vor fi f mici si ca in perioada asta incercam si o IA. Am niste sentimente tare ciudate, adica sunt sigura, nu am nici o indoiala ca in max 6 luni voi fi , nici nu pot sa-mi imaginez ca nu va fi asa. Deja vb cu sotul meu si ne spunem ca pana in august anul viitor sigur vom fi parinti...
Va pup pe toate, sper sa imi dea drumul la interenet acasa ca si asa sunt in CM....mai vorbesc cu voi.
Delphinas spune:
neata dragi moldovence.
mara imi pare tare rau pt tine...te cu drag si sper sa iti pot da un pic de curaj si putere pt a merge mai departe. trebuie, caci altfel nu ne vom vedea visele implinite.
si eu trec printr-o stare super aiurea pt familia mea, dar tb sa fiu optmista si sa cred ca totul se va aseza pe fagasul normalului.
eu am 8 zile de intarziere deja, nici simptome de nici de CM...sunt asa in deriva. test nu fac ca nu vreau sa ma deprim si mai tare...am inceput sa iau utrogestan poate ajut cu ceva:ori pt posibil bb, ori sa vina CM.
bitza ma bucur ca iti este mai bine. vezi ca ai tremurat degeaba inainte de operatie? e si firesc...nu te poti duce nici la cea mai banala operatie sarind intr-un picior. sper sa fie de folos monitorizarile si tratamentul dat de dr. O. bafta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
amir10 spune:
Elenii, scuze ca am raspuns tarziu, dar am avut o perioada mai grea, oboseala la servici, greturi si stat la pat dupa amiaza, nu am mai putut intra de vreo 2 zile. Dar acum mi-am mai revenit, cred ca de bucurie ca avem week-end prelungit.
Sunt foarte bune analizele care le-ai facut, asteptam rezultatele. Sper ca le-ai facut in ziua 2 sau maxim 3.
Mona40, eu stiu ca daca progesteronul de ziua 2 sau 3 este prea mare ar impiedica implantarea unui posibil embrion. Logic ar fi sa iei estrogen. Mai exista si posibilitatea ca rezultatul analizei sa fie influentat de un tratament hormonal anterior, mai ales cu clomifen (antiestrogenic) sau progesteron dupa ovulatie. Menogon e bun ca tratament, este FSH combinat cu LH. Totusi, eu daca as fi in locul tau, pt mai multa siguranta, as aplica pe burtica sau brate un gel cu estrogen (varianta romaneasca oestrogel) sau ovule (viviflor sunt la noi in farmacii). Daca nu, vezi poate gasesti plasturi si aplica macar cateva zile, sa iti creasca mai bine endometrul.
Bitza, da-i bataie pentru bebe!!! Bravo pt operatie, bine ca nu ai endometrioza.
Arina, mai dozeaza o data prolactina, cine stie...
Mara, profita de zilele calduroase si de concediu, poate se prinde natural. Esti tanara, e pacat sa fii asa suparici. Fa un plan de actiune pt bebe pe luna asta, nu tb sa dezarmezi. Eu facusem un calendar pe zile de la inceputul anului cu toate tratamentele si procedurile, analizele facute. In dreptul lunilor viitoare, am scris ce am de gand sa fac si cam cat costa. Fa si tu la fel, te vei simti mai stapana pe tine.
Deeva, o barza de la tine a ajuns la casa noastra, am vb cu ea sa isi faca aprovizionarea si sa se duca inapoi la voi. Iar celelalte planeaza deasupra Moldovei, pe la Iasi, pe la Vaslui, la Piatra Neamt, la Slanic Moldova, la Bacau, la Galati, chiar in Israel am vb cu una sa ajunga... Se duc doar unde gasesc bucurie si optimism, asa mi-au spus mie.
Va pupici pe toate, cu drag noi.
7+
ellenii spune:
Amir, mersi mult! Esti o draguta!
Analizele le-am facut in ziua 2 de sangerare. Nu am socotit prima zi de spotting. Daca as fi socotit si ziua de spotting, ar fi Z3. Progesteronul nu l-am facut deoarece am facut tratament cu Duphastone pentru a-mi veni menstruatia si m-am gandit ca poate influenta rezultatul analizelor.
Mai am de asteptat pana vinerea viitoare!
Mi-a placut partea cu berzele care planeaza. Poate prind si eu una de-un picior!
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby