Copilasi de iulie-august 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI TUDOR!
Sa fii sanatos, norocos si sa le aduci numai bucurii parintilor.
Gabi sa-ti traiasca baietii.

LA MULTI ANI celor care isi serbeaza numele.
Sa aveti parte numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

TUDOR
tuturor celor ce-si serbeaza onomastica azi

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

na` c`am uitat de tudorel
la multi ani, tudor! sa ai parte doar de bucurii in viata!
gabi, sa va traiasca ficiorii, sa va aduca multe bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
La Multi Ani pentru Tudor, ariciul cirliontat, , sa creasca mare si sanatos !!
Si La Multi Ani si pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua de nume, sanatate si numai bucurii ! Io o am pe mama mea Elena, asa ca azi fac cinste !!
Simo, ca intrebai, am fost la Pustnicu la iarba verde, e aproape de noi si au refacut terasa unde poti lua masa ! E si padurea si lacul ... e terenasul acela unde te poti juca, mie imi place acolo ! Aveam un gratar in plan, dar s-a suprapus cu ziua de nastere a baietelului din grupa lui gizmo, asa ca am fi ajuns tirziu la micii si fripturicile proprii, astfel ca am aminat pe alta data !
Mey, io nush ce inaltine are Andreiushu, l-am masurat dar am uitat rezultatul, de kilograme are vreo 24 !
Andreea, ai grija de tine, mai stai calma citeva ziulici, sa nu cumva sa ii dai vrun gind lu Nichi sa apara pe lume mai devreme !! Pupici multi si o sa fie bine, ai sa vezi !!
Si ca veni vorba de serbari si costume, noi am primit indicatia pentru costum national pentru Andrei ! Tocma ce bananaiam pe siteul acela pe care l-ati indicat, cu magia, asa ca imi venii la indemina ! Acu sa masor copchilu si sa dau comanda ... bre, ce faina e chestia asta cu comandatu onlain ! De cita alergatura ma scuteste ... plus ca la finele lui mai se implineste un an de cind tatal meu nu mai este si tre sa pregatim si alea-alea, ca maica-mea boiereste si daca are copiii mari, ce sa mai faca ea ?!
Uel, sint pe aici ... va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Si io is la capitolul uituci

La Multi Ani, Tudor! Sa cresti mare si voinic si sa luminezi viata parintilor tai!
Gabitza, sa-ti traiasca baietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani Tudorica,sa cresti mare,sanatos si voios!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Ieri si azi am fost in examinari..s-au gandit astia sa ma avanseze dar numai dupa ce au scos untul din mine si mi-au ars toti neuronii(mamaa ce greu ie sa inveti la batranetze)...tati a fost plecat in delegatiuni asa ca am apelat la bunica de la buzau sa se ocupe de mandra,partea pozitiva este ca a vrut s-o duca si s-o ia bunica de la gradi,partea negativa a fost ca a trebuit sa o mituiesc cu bani grei ,ca sa iasa afara in fiecare dupa amiaza..pentru ca"bunica nu a prins curaj sa iasa cu mine afara cu bicicleta,asa ca io fara bici nu ies"...doar sponsorizarea a convins-o sa iasa fara bici..
v-am pupacit,revin mai dupa pranz cand ma mai aerisesc la creieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, TUDOR!! Sa cresti mare si sanatos!

Ioana, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ashaaa carevasazica, iote unde erea cuscrela mea, ardea la neuroni !! Hehehe, Ioana, bine ca ai avut ce arde, io am realizat ca si cu mituire si cu mama mituirii nu mai poci invata neam !
Sou, felicitationes multiple si ajteptam masa si dansul !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Tudor!
si Lenutelor si Costicilor!
pt toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am postat si eu un mesaj dar nu stiu unde a disparut...

LA MULTI ANI pui mic, sa cresti mare, sa ai o viata plina de bucurii, noroc, iubire si fericire!!!!
Mami, tati si Stefanut te pupa cu drag!

Va multumesc din suflet pentru urari!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput