Copilasi de iulie-august 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
alice2004 spune:
Dap, cred ... esti asa de obosit, ca nu mai vezi si nu mai auzi nik !! Poa sa cada si luna de pe cer si pamintu sa se mute in alta galaxie ... ma rog, e doar o impresie metaforica si personala !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Super, Carmen, te inscrii ?
Nu da
La noi e invers: la gradi e dezastru ce face, e cea mai rea din grupa si asta am vazut cu ochii mei cum sare la jugulara , acasa e ingeras, afara in loc necunoscut e statuie
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
szivarvany spune:
multumim de oferta, Carmen
Mey, care mereti sa deschideti cap nou ?
Ca io nu pot, am o lene imensa in mine
Vreau sa fie we uoofff ...
Oare a nascut Andreea ?
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
alice2004 spune:
Daria, !! Carmen e tinara si ne-linistita, dupa cum vezi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Hai Andreea ia-ti bagajul,laptopul si treci la treaba
Carmencito super tare Ionul..da' io-s curioasa ce i-ai raspuns!
Alice cuscrelo lasa mama figurile ca superi cupilu,ntz,ntz,ntz....mandra mi-a zis sa n-o mai trimit afara cu tacsu,citez "ca-mi toaca nervi"...si mie mi se pare ca-i din ce in ce mai "razboiul de independenta"..de la gradi a venit cu expresiile"si care-i treaba"..."lasa-ma in pace"....da' la carti scria ca de la 5 ani isi gasesc echilibru...
Irinuca sa aveti o vacanta exceptionala si cu vreme frumoasa
Robi deci cand te vedem cu tzepi?
Vivia superbe pozele de la mare...si io abia astept sa ma relaxez la plaja...sa-mi incalzesc oasele...meii da' ce serios era Uka la gradi....
carmenp spune:
nu cred bre, ie abia 6 la ea, mai avem de fluturat pampoanele, ehhehe, ce credeti ca asa usor scapati?;))
da` crezi ca mai stiu ce i`am raspuns? ca nu le am pe astea cu schelalaiala:D
szivarvany spune:
Andreea
bbNicholas
Atunci sa mai punem pompoanele la treaba
Andreea, asteptam vestile !!! Doamne ajuta sa fie totul de nota 10 !
Mergeti sa faceti cap. nou, puturoaselor
-------
-------
g_ioana spune:
Carmencita ai schimbat subiectul sau l-ai trimis sa-l intrebe pe Pasa?...io una asa fac,la intrebari "grele" o trimit la tacsu"ca-i inginer si inginerii stiu raspunsul la toate intrebarile"
Daria io nu stiu sa fac capitol nou...la copil nr 2 si nr 3 nu ma inscriu,la botezat m-as baga
alice2004 spune:
Aaa, Andrei nu are inca expresii dastea filosofice, la el e doar NU, simplu si la obiect ! Si mai are doar una, care ma incinta la fel de tare ca negatia de mai sus, il rog ceva si el spune "Imediat", eventual varianta "Un moment .." si io staaaaau si asteeept pina ce uit si de ce stau si astept ! Sa stii ca daca nici macar acu la 5 ani nu se adevereste teoria aia din carti, io incep ca aia din Fahreinheit 458 si le dau foc la toate !!
Hihii, Carmen, inca rid de faza cu schelalaielile !!
Alice si Andrei