Copilasi de iulie-august 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Am vazut poze - mey, Olivia, da serios mai statea Luca ?! Mi-a placut insa tare mult cea in care zimbeste la gradi !! Pupici multi !
Roberta, hehe, tare faza cu proiectia in viitor ! Te promoveaza englezoii daca te duci cu paru facut tzepi !! Bafta cu proiectele in continuare !
Ioana, pai in excursie a fo frumos, cred ... ca Andrei e asa de zgircit cu povestirile ! Am asteptat aseara venirea autocarelor de numa, imi pare rau ca nu a fost cineva sa le faca neshte poze ... cind au coborit din masini, erau copiii sfirsiti, plecati de la 7 dimi din Bucuresti, au ajuns la 8 seara acasa ! Ca deh, au prins exact traficul ala infernal la intoarcerea pe DN1 !! Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc ! Si sa tii atitia copii in masina ... dar erau fericiti, se vedea ca s-au simtit bine !
Mey, ca vorbiti, sa stiti ca nici io una nu reusesc sa ma mai inteleg cu fii-miu, nu stiu neica, dar abia astept perioada aia de tot vorbiti de ea, cind se calmeaza spiritele dupa 5 ani ... mie una mi se pare din ce in ce mai greu ! E baiatu asta de-o incrincenare si o obraznicie, de ma sperie !! Zici la la orice gest si vorba e chitit sa ma scoata din minti ! Uel, cu taxu nu prea face dastea, dar orisicit !! Duminica seara eram afara, gizmoul cu bicicleta, la un moment dat se da jos, vine sa bea apa, ca ii era sete si fuge pe o alee de linga bloc ... noi am presupus ca s-a dus sa vada unde plecase un baietel cu care tocma se jucase (il luase parintele acasa, jucau fotbal cu o minge). Si stam si gizmoul nu mai apare ! Florin ma intreaba unde e, io zic, pai s-a dus incolo ... se duce si el sa vada si vine cu o fata speriata, ca pe alee nu se vedea nimic, copilul fugise in spatele blocului, si intrase aproape de scara blocului, loc care nu se vede din capul aleii ! Florin povestea ca o secunda i-a picat fata, ca pe acolo tot trec la masini si soferii uneori nu sint atenti, ca e o curba strimta ... l-a luat la trei pazeste si joarda peste fund pe Andreiushu !! Io i-am tot explicat copilului ce si cum, cu oamenii straini si plecatul de linga parinti, dar dupa cum ziceam, incapatinarea cit china la baietu asta !! Parca sintem dusmanii lui, nu parintii !
Iar azi dimi a mers bosumflat si nici macar nu mi-a facut cu mina ca nu l-am lasat sa ia la gradi o folie cu abtibilduri cu numele lui, sa le lipeasca pe acolo !! I-am explicat fromos ca gradi nu e casa noastra si ca nici lui nu i-ar place sa vina cineva si sa puna lipiciuni cu fel de fel de nume prin casa lui ! A parut ca a inteles, dar ... plus ca m-a pirit la educatoare ca "fac figuri" !!! Si ca dasta e suparat pe mine ! Nah, spuneti si voi acu !!
Asadar, astept cu deosebit interes virsta de 5 ani ... oare chiar o sa fie putin mai linistiti atunci ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, da brei cin` creste se fac cuminti si` uite`ashe mai faci unu sa stii ca vorba aia cupii mici probleme mici nu ie valabila;)) la noi totul e miere, am dezvatat`o sa mai zica nu vreau acu zice nici gind;))
edit, aseara era sa`mi dea laptele pe nas, ionu nedumerit cica mama, mi`o zis sebi ca atunci cind faci sex se aud asa nijte schelalaituri, asa`i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

deci demntial Andrei cu paratul la educatoare, Alice, poi daca faci figuri
Si Giulia idem cu plecatul in lume, n-are nicio greatza sa dispara in ceata, afara stau mereu cu ochii pe ea, nu o deranjeaza ca nu ma vede, atata timp cat are cu cine se zbengui Poate intr-o zi imi iau inima in dinti si ma ascund, sper sa nu ma prinda pensia ascunsa ci sa se sperie mandra
Aseara a mers prin vizite ... s-a intors fara jucarii ca le-a uitat si cu iegari mazgaliti de pix, ca de x-0 s-a plictisit in masina

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Super tare, Carmen !! Stie Sebi ce stie, acu e si Ionu edificat !! Beyyy, io bb2 am zis ca nu mai fac, nu ca nu as vrea, da nu ma mai tin baierile de nici un fel, pai daca si al doilea e la fel ca primu, ce ma fac ??
Daria, heheh, nu-i problema cu uitatu de lucruri, intreb ieri "Andrei, dar sticla ta cu apa unde este ?" ca nu o gaseam prin rucsac. "Aaaa, pai am aruncat-o in apa !", vine si raspunsul ! Io siderata, care apa ?? Era o apa acolo si m-am baga cu picioarele in ea si pe urma am aruncat si sticla !! Acu ud nu era la adidasi si nici la ciorapi (s-o fi uscat pe drum pin la Bucuresti ??), iar tivul pantalonilor era murdar de noroi, deci spunea el ceva ceva bine !! Cu educatoarea nu am mai apucat sa vorbim pe indelete cum a fost ieri, ca erau disperati cu totii sa ajunga mai repede acasa ! Ne-a spus doar ca Andrei a fost cuminte ! Si io stau si ma gindesc daca e la fel de cuminte ca si acasa sau aia fabuleaza sau chiar spune adevarul ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

parol, intotdeauna al doilea e mai cuminte ca primu` sa`tz spuie si fetele celalte;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

parol, intotdeauna al doilea e mai cuminte ca primu` sa`tz spuie si fetele celalte;))

io nu ma bag in discutia asta , ca sa nu sperii viitoarele mame de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu cunosc multe cazuri in care au zis ca bb1 e nazdravan asta pana a venit bb2 si a distrus mituri, a demonstrat ca mereu se poate mai mult

Carmen, ce discutii interesante poa` sa aiba elevii la scoala in pauze

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

muahahahahaa ma scuzati, eu de abia ma ridic de pe jos de la tavalitul pe jos de ras
da sa stiti ca am si contraexemple

Alice, e bine ca Andrei s-a simtit bine in excursie. eu cred ca in conceptia educatoarelor a fost cuminte ptr ca nu a copt nimic nasol. decit tot e bine.
si zau daca nu ma simt bine cand aud ca-s toti o apa si un pamant la comportament... il vad si pe pretenu Dimi care tot asa e... ma rog, ala mananca, da' cam asta e toata deosebirea.

Mergi la inceput

Nah, Carmencitoo, inca un mit distrus ! sa inteleg ca la tine e exceptia de la regula, hihiii ??
Roxi, asa spuneam si eu vizavi de Andrei, doar ca de cite ori intrebam, el este foaaaarte cuminte ! Ceea ce ma duce cu gindul ca educatoarea are o problema de perceptie !! Ori am eu una si mai mare decit a ei in replica ! Sau mai e si varianta "dama cu camelii" vorba lu nea Marin Miliardar - la gradi e ascultator (ma rog, in limite decente, hehe) si acasa ma ia pe mine de minge de pingpong ! Aniuei, sa fim noi cu totii sanatosi, ca restul le-om descurca oareshcum ! Io doar sper sa apuc pensia ... sa citesc si eu in liniste o carte ... sa vaz un film ... o rata pe lac ... dastea !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

da, si de la al treilea incolo ie si mai multa linijte in suflet;))

Mergi la inceput