Copilasi de iulie-august 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
philip spune:
fetele, multam mult, eu nu mai intru maine ca la 6 dimineata voi fi la spital, la 7 jumate incepe operatia, pana la 9 ar trebui sa fiu in salon (6 pm in Ro). cica ar avea internet in camera si vom lua laptopul cu noi, poate am bafta sa intru sa va zic ce si cum.
Philip
Nicholasin1day
Mommy
alice2004 spune:
Lia, ai sa o iei razna ! Lasa, fata, copilul sa mai stea si singur, chiar daca se crizeaza ... eu zic ca o sa ii treaca daca vede ca nu percuteaza nimeni dupa ce tipa 5 minute in sir !! Poate ca par sadica, dar si Andrei are faze dastea de ma termina, cum dispar din peisaj, cum ma striga de pe unde sint, cum vorbesc la telefon, cum vrea ceva sau vrea sa ne jucam ... iar eu simt cum mi se intiiiind nervii la max ! Incearca sa o inveti sa fie mai "on her own", ca nu-mi vine acu varianta in romaneste ! Pup si bafta !
Andreea, nastere usoara si te asteptam cu vesti ! Sintem gata cu galeria !! Cum stai cu moralul si curajul ??
Io sint pe aici, imi astept copilul din excursie ! Vorbiram cu educatoarea, cica Andreiushu a fost "de coma" ca de obicei !! Si s-au distrat, au avut vreme frumoasa ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Andreea de Pupi, asa, ca de inceput, tinem pumnii si asteptam vestile.
Mey, credeti-ma este de 100000000 de x mai bine sa se tina copilu` de voi decat sa-l strigati voi si sa nu raspunda
Intelegeti ??? Adik chiar sa nu raspunda si-n alea 3 secunde pana ajungi in camera lui sa-ti faci nshpe scenarii horror Bine-nteles ca totul e ok, sta copilu` linistit si i se rupe ca e strigat, dar pana vezi parca trec minute, nu secunde.
Stiu, paranoia, obsesii, di tuoate asa`s io.
Deci mai bine copil lipicios da` sa vezi tu ca e bine decat sa ai palpitatii la fiecare minut.
Pup trupa.
Ne vedem la dimineata la galerie
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
roxanaz spune:
buna dimineata
hai Andreea hai Andreea!!! sa fie totul ok si sa vina Nicholas sanatos! iar tie refacere rapida!!
Lia si eu zic.. las-o sa chitaie 10 minute ca zau daca se intampla ceva. si trec si fitele... asa cum au venit.
Daria, zau ca nu e Giulia singura care nu raspunde.... sau se face ca nu aude
Robi cum a fost vizionarea la apartament?
o zi buna tuturor!!
szivarvany spune:
Andreea
bbNicholas
Buna dimineata !
Cine vine la o cafeluta ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
g_ioana spune:
Neatza,neatza
HAI ANDREEA ,NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!!HAI NICHOLAS!!!
Daria io vin la o cafelutza,desi tocmai mi-am luat un amestec de e-uri si coloranti,un nestea cu fructe de padure
Lia rabdarica si nervi de otel,este criza varstei de 2 anila noi a mers destul de bine cu indiferenta,adik n-o baga nimeni in seama se linistea daca nu avea spectatori...io acum am o intrebare,retorica desigurchiar la 5 ani se linistesc cupii astia,ca a mea are o perioada in care nu ne asculta delocsi vorba Dariei trebuie sa o strigi de 100 de ori,sa o intrebi de 100 de ori
Vivia hai mei ca iesiti voi si din perioada asta "flower power"Luka a fost total cu observatia lui despre educatoare...mie mi-a zis din start ca vrea ca invatatoarea sa fie tanara si sa semene cu mine
Alice cum a fost pana la urma in excursie??
Roxi tot la job?Ce mai face grasunica?Ai gasit pana la urma costum de power rangers?Noi avem pe forumul iesencelor o tipa care face costume pentru serbare vrei sa bag o intrebare?
hai sa avem o zi buna
kim222 spune:
Niste poze de acum 3 ziel cind am fost vreo 6 ore pe mare:
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/CuVaporulPeMareaNeagra?authkey=Gv1sRgCPGQsO_MsvmdRQ#slideshow/5340026560178912034
inca citeva de la Rucar:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/pVb07uSS8l-p0QVpwjxqKQ?authkey=Gv1sRgCPfX_cOj47X5wwE&feat=directlink
cristalina spune:
Neata!
Hai Andreea!
Nastere usoara si refacere rapida!
Mandrele mele nu raspund cand le strigi nici de frica...Am albit si degeaba.
Am fost in weekend la mama la tzara...curte mare, tufe multe...Se tineau dupa tata care avea grija de nu stiu cate serii de pui, plecau trei (facand scara magarului) si se intorceau doi ..."ailalata unde e!?" si da-i si striga...Ioana, Ioana, tata se albea...ea era linistita in vie, mirosea florile
Strig langa urechea lor si degeaba, nu raspund nici de frica.
Asta ca a venit vorba...
A fost frumos la tara, "mamiii, mamiii, uite am facut ouaaa!!!"
A scos closca pui si i-a adus in casa in caciula, vai ce mandra era Maria
Stateau calare pe ei, le dadeau toata ziua sa manance, ii mai luau si la lectii de zbor ..."haide puiule, zboara, zboara!" si ii dadea drumul de sus...Cum ea e inaltuta era un fel de sport extrem!
Asa ca oricat mi-ar fi de greu weekendul care vine le imbarc si plec cu ele si la bunici ca sa respire aer curat...acolo e curtea mai mica (deh, oras) dar e mai spre munte si oricum e mai bine decat intre betoane.
O zi minunata sa avem, poate reusesc mai tarziu sa citesc mai mult si sa vizionez poze.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Neata!
Banui ca Andreea a nascut deja, dar eu am pregatite
nastere usoara!!!!!!
Aseara am fost iar la dr cu Stefan - macar acum am aflat ce are... respectiv amigdalita pultacee...are amigdalele uriase si pline de puroi...aseara a primit a doua doza de antibiotic si deja peste noapte nu a mai facut febra, nasul a inceput sa curga si a inceput si sa tuseasca cu expectoratii...sper ca pina la sfirsitul saptaminii sa fie si el ok ca nu mai pot sa-l vad asa belaliu...
I-am facut si bilantul de 1 an lui Tudor - 9900 g, 75 cm - deja are voie sa manince aproape orice (oricum maninca - pofteste la tot ce mincam noi asa ca, daca nu e ceva gen mezel sau mincare grea, primeste si el) - zau daca pot sa ma pling de ceva in ceea ce priveste modul cum maninca...ceea ce nu pot spune despre Stefan. Sper sa se faca bine ca sa se re-intoarca la gradi ca acolo maninca foarte bine...
Sunt prin zona...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.