Copilasi de iulie-august 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Hellouuu,
Andreea de Pupi, ar iu redi ?
Suntem aici pe pozitii pentru maine
Irrinuca, pupici multi la voi sa treaca bube. Si noi am folosit Elocom pentru dermatitele de contact si au trecut rapid fara urme.
Rox, spor la munci atunci !
O saptamana frumoasa tuturor !
Noi raportam we cu petrecere la o colega de gradi, apoi aseara si-a amintit taxu` de Giulia si au fost in plimbari (era al 5-lea we).
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
roller025 spune:
Neatza!
Gabitzu, cum fuse petrecerea?
Andreea, AMR 1! Bafta!
Irinuca, sanatate si sper sa se rezolve. Paul are o dermatita atopica care nu mai trece... Dam cu Advantan, dar cand nu dam se reface. Io inclin sa cred ca e alergie la laptele meu, pentru ca atunci cand nu l-am alaptat n-a facut...
Am avut un weekend aiurea: doar eu cu Paul, linistit si calduros, doar eu extrem de ametita. Vineri am avut un junghi intercostal care m-a durut vreo 3 ore, am ajuns la dok si mi-a trecut doar cu ketonal. Inca ma tine... Sper sa treaca...
O saptamana usoara!
g_ioana spune:
Neatza,neatza
AndreeaP suntem alaturi de tine si Nicholas,sper ca ai fost cuminte week-end-ul astamaine scoatem pampoanele dis de dimineatza!!!
Noi am avut un week-end capricios din punct de vedere al vremii,dar tot am stat numai pe afara cu bici..ieri mi-am scos familionul la restaurantul chinezesc,de unde mandra a tras concluzia ca mi-a trecut supararea(adevarul este ca eu nu pot sta mult timp suparata pe eaazi dimineatza nu a miorlait pana am bagat-o in clasa,dar pentru ca viorel nu venise ma astept la reclamatii...meii si m-am si enervat ca nu face nik grupa ei,nu participa la excursia de sfarsit de an si cica nici serbare nu fac,doar grupele pregatitoare
Hai sa avem o zi buna si o saptamana excelenta
leeloo2004 spune:
Neata fetele...noi si bine si rau...
Stefan e tot cu febra - vestea buna este ca nu pare sa aiba vreo boala eruptiva, dar se pare ca are o viroza urita care se manifesta doar cu febra mare - 38-39 (simbata seara mi-a facut chiar 39.4 si a cedat doar la novocalmin) si nas infundat...astea sutn simptomele...am vorbit iar cu dr si de aseara i-am dat din nou antibiotic, deocamdata nicio ameliorare, peste noapte iar a factu febra, dimineata la 8 i-am pus un paracetamol ca avea 38.3...de la supozitoare are si scaun moale (pe gura nu-i mai dau ca mi-l vomita), de mincat maninca foarte putin, in perioadele cind nu are febra si atunci e foarte vioi, zau ca nu stiu ce sa fac, nu stiu ce are! Astept sa vad daca dupa doza de diseara de antibiotic se vede vreo ameliorare...ca deja sunt 5 nopti si 4 zile de febra...
Petrecerea de simbata a fost ok, nu ne-am intins prea mult, noroc ca Stefan s-a simtit ceva mai bine (dar seara cum va spuneam, a facut 39,4...) - ariciul a ales de pe tava cheile de la masina, foarfeca si o pensula - deci il fac artist!!
Nu am inca pozele de la petrecere, dar am pozele de dupa - ia uitati ce am acum acasa...
Revin ca trebuie sa intru intr-o sedinta!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Leelocika am zis si eu uaaauuu cand l-am vazut pe Tudorel tuns!Insanatosire grabnica lui Stefanut,mandra cand a avut viroza in iarna,mi-a facut cinci zile febra si amandoi doctorii ziceau ca daca-i viral sa nu-i dau antibiotic,eu ii dadeam si algocalmin fiola,ii scadea febra imediat
Am si io niste probleme grele de luni dimineatzace-i cumpar mandrei de 1 iunie si ce-i cumpar sotului la aniversarea a 10 ani de casnicie...asa ca astept sfaturi si sugestii,pliiizzzz
kim222 spune:
Insanatosire grabnica lui Stefan! Cred ca are "stomac flu"...cum zic americanii. Poate antibioticul prescris nu este cel care sa "pice" pe microbul care a dus la imbolnavire.
Ioana lasa cupilul in pace...trec toate astea! Luca inca plinge indiferent de cine este educatoare in acea saptamina..azi il consolam hai ca este d-na Simona..este tinara ,draguta (are alergie la oameni nu f tineri si nu f frumosi )..si el de colo imi spune...Did you see her legs??? I don't like her legs!!!! (tipa este f inalta si cu un bazin mai larg si picioare groase)...m-a socat!
In rest sintem f bine...nu tu casa,nu tu job, nu tu masina..deci .so far ..nimic nu s-a legat! Sanatosi sa fim si optimisti!
szivarvany spune:
Leeloo, frumos , dar frumos-frumos
Multa sanatate lui Stefan
Kim, cum spui, sanatosi sa fim
Azi nici io nu`s prea entuziasmata
Ioana, nici eu nu m-am gandit la ceva cadou pompos, la mine e criza asa ca poate iesim la un McShit unde e asa de buna inghetetata Edit: si completam colectia de margele cu inca o cutie si gata
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt acasa, englezii au Bank Holiday si uite asa au gasit metoda sa ne inlocuiasca liberele legale cu zilele lor libere Deci de Rusalii eu muncesc, cum am facut si de 1 mai...
Dar sa vad si partea buna, trebuie sa vina de la o agentie sa vada apartamentul, toti comenteaza ca nu pot veni seara cand suntem noi acasa, asa ca astept cu interes (dar sunt si un pic stresata ca sunt singura acasa si nu stiu cine vine ).
Am avut un week-end cu alergaturi pe dealuri dupa terenuri, deja cu nervi, am si inceput sa avem discutii, nici nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta, dar nu ma dau batuta. Sora mea ar vrea casa la bulevard si noi avem bani doar de teren mai pe delauri, unde de altfel eu imi si doresc...
Sa urez si eu sanatate multa la bolnaviori si Andreei un pupic de la noi pentru maine!
alice2004 spune:
Neatza !
Azi Andreiushu e in excusrie cu gradi la Gura Diham ... hehehe,au plecat autocarele dis de dimi burdusite mai ceva ca pentru o tabara ?! Abia astept impresii despre cum a fost ! Sper sa aibe vreme buna, m-am interesat ieri si vremea era faina la munte ! Adevarat, stau cam pe ace, dar incerc sa ma ocup de altceva sa treaca timpul mai repede !
Sanatate lui Stefanel, Gabi ! Ma bucur ca petrecerea a fost reusita si ca ati fost cu totii acolo ! Pupici si ariciului tunsulici !
Roberta, bafta in continuare ! Sper sa va inlegeti pina la capat si sa fie asa cum iti doresti tu !
Irrinuca, am citit mesajul tau si mi-am asuds aminte de faptul ca am trecut si eu printr-un asemenea episod - Olivia stie cit am batut-o la cap ! - cu o eczema luata de Andreiushu habar nu am de unde si care nu trecea cu nik ! Am incercat cu Triderm, la inceput mi s-a parut ca va trece, dar dupa citeva zile de ameliorare, tot acolo era, pe mina stinga ! La noi hidrocortizonul 1% nu a functionat, dar Elocomul da ! Chiar la un moment dat si uitasem de pata aia rosie de pe mina si intr-o zi m-am trezit intrebindu-ma "Mah, da copilul meu nu avea o eczema pe mina ??" - de atunci nu i-a mai aparut ! Adevarat ca gizmoul nu se scarpina, ca nu il mincau bubitele alea marunte ! Sanatate multa va doresc !
Roxi, spor la training !
Ioana, am citit pataniile mindrei, si eu inclin sa cred ca nu e un "crush" dala in adevaratul sens al cuvintului ! Uite, Si Andreiush are o mare iubire pentru verisoar-sa, zice ca e iubita lui si numai pe ea o vrea, ma termina psihic citeodata de cite ori ma intreaba de ea si cit ma bate la cap s-o chemam la noi, sa se joace cu ea ! Chiar daca dupa ce vine, iubirea se potoleste si incep sa se certe si sa tipe unul la altul, bine, fata e mai mare, face 9 ani vara asta ! Asa ca eu zic sa lasi copilul in pace, ca i sa ii treaca, mai mult ca sigur ca va face baietul ceva s-o supere si sa nu il mai vrea de prieten bun! Cit despre ce zice lumea pe linga tine, blah-blah, gura lumii sloboda ! Stiu ca poate fi extrem de enervant, dar incearca sa fii surda pe cit posibil ! Si nu ii schimba gradinita, esti sigura ca nu va gasi si la cealalta vreo mare iubire ?? Hai pupici multi si sanatate !
Cadouri de 1 iunie ?? Nuuu creeed, gizmoul s-a facut un mare obraznic, asa ca nu stiu daca va primi altrceva decit praful de pe toba, si asa casa e full de jucarii ! Dar ma mai gindesc .. la noi e in top mersul la bile, cum zice Andrei, la saltelele alea gonflabile cu multe mingii de plastic, asa ca probabil acolosha vom poposi ! Cadou de 10 ani de casnicie ?? Hehehe, daca o sa il intrebi pe sotzu meu o satz raspunda rapiud o seara in doi ... acum la mine omul e pus pe tunat masina, asa ca daca vreau sa ii fac cadou ceva il intreb ce piesa mai vrea pentru volvoul lui ! Aaa, si mi-a mai spus ca a vazut undeva pe nush ce site o geaca daia de avea Morpheus in Matrix, ca el e fan filmul acesta ! Sou, io-s cu totul pe dinafara in cumparat cadou de 10 ani de casnicie ... hihiii, noi facem 12 acu, pe 7 iunie !
Daria, daaaa, e super faina inghetata de la Mc !! Subscriu !
Nu stiu daca merge linku de filmulete, am mai pus neste poze din uichend ! Mai devreme dropshotsu era varza !!
Uel, acam asta ... sa aveti o saptamina faina !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
irrinuca spune:
Am avut si noi, in sfarsit, soare pentru o zi, a innebunit toata lumea, toti in gradini si in costum de baie. La 22 de grade!
Eu am calcat rufele in curte, am innebunit si eu de-abinele. Ah, mi-au inflorit trandafirii
http://home-and-garden.webshots.com/album/572366955TkLWco
Din gradina.
In legatura cu eczema, va multumesc mult, insa mai am o intrebare. andries, crema care ai recomandat-o, Triderm, de la Schering - Plough. M-am uitat cu atentie la crema deja existenta, este tot Schering-Plough si se numeste DiproBase Cream Emollient. Nu prea ne-a ajutat cu nimic, desi l-am impachetat pur si simplu in crema din asta. Clotrimazolul l-am pus pe cerculete alea care credeam ca sunt ciuperci, s-au trecut un pic dupa care au revenit.
Nu se pune problema de unghii murdare, ce-i drept vine cu ele murdare de la scoala, dar i le aranjez in fiecare zi. Ce ma mira pe mine este ca pielea are un aspect pufos, carnita apare grasa si sanatoasa, nu este un caz, cum sa va explic, unde piele are una spect uscat in general si se exfoliaza. Astept sa vina azi inapoi din weekend si sa vad daca pot sa-i fac o poza.
Gabi, i-ati taiat parul lui Tudorel awwwwwwwwww
Andreea curaj gaina ca te tai
Pozele sunt si ptr Daria, haide, i-ati gradina mai repede sa vezi ce cool e sa calci in gradina
A-propos de calcat si spala, Andy nu poarta la scoala 2 zile la rand aceleasi tzoale, camasa e schimbata in fiecare zi si la fel si pantalonii de uniforma. Deci nu e cazul de infectie din cauza de lucruri murdare purtate zi de zi. Sincer, vine inapoi de la scoala ca un purcel oricum, ca la pranz le da drumul afara si tzopaie in playground in praf si noroi. si eu sunt sin categoria care calca toate rufele, inclusiz prosoape si chiloti.