Copilasi de iulie-august 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu (ceva mai tarziu, da sper ca se accepta si acum) sa va ofer ceva de baut si o felie de tort (cald , ca astia au pus emoticonul gresit), ca sa va indulciti (ca ma mai cheama si Elena )

Si sa-i urez La Multi Ani lui Tudorel, sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Alice dragutzo,io am incercat sa-mi stimulez la maxim neuronii,dar cand mandra ma "teroriza"din 5 in 5 minute,am schimbat tactica,ma trezeam de la 5 dimineatza sa invat..acu' am scapat de un hop pe care-l aveam programat pe anu asta,mai am unul,sa sustin si teza si pe urma pot sa ies la pensie linistita
De beut nu dau,dau insa o inghetata pentru cine pofteste,topgun cu multa choco
Meii am vazut muuulte poze,am remarcat in special, ca in sfarsit Cristalina s-a hotarat sa nu mai tunda fetelesi pe cuscrela measi Gizmo dolofanul...mai trebuie sa vaz pozele lui Caro,Pako si Vivia...
La capitolul caftit cupii si io daca o amenint ca o trag de coditze se executa imediat..btw o intreaba un taximetrist cine o bate mai mult mama sau tata..ea raspunde mama..io ma apar"ce sa fac domle nu beau,nu fumez am si io un viciu,bat cupilu"...la care ea raspunde "scuze,io am inteles, ca cine ma iubeste mai mult!"
ma duc sa vaz restul de poze
...aaaaveeeemm inghetaaata,cine mai doreste cine mai pofteste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Tudor!
Gabi, sa va traiasca ariciul si sa va umple viata de bucurii alaturi de fratiorul lui!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aaaaa, La Multi Ani pentru Elena din Sibiu (si nu din Troia !!). Mitzule, sa fii fericita si sanatoasa ! Ce mai fac copiii ?? Dar tu ?
Inghetata ingrasa, nu ?? Atunci, cuscro draghe, baga un vagon acilea la mine !!
Invatat la 5 dimineata ? Ioi, mama, la ora aia nici macar nu stiu cu ma cheama, hehe !! Esti tare ! [ Bafta cu teza si pensie usoara mai apoi !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am trimis vagonul de inghetata catre Alice,ajunge peste vreo 6 ore
La multi ani Elena alias Mitzu...meii noi nu avem sarbatoriti la servici,in schimb prietenul mandrei de la gradi,Viorel este si Costelasa ca astept cu nerabdarea impresiile zilei...aseara la 11 impachetam cadoul pentru el si mi-a dat comanda sa-i pregatesc haine elegante pentru gradi,ca-i sarbatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

LA MULTI ANI TUDORICAAAAA!!!Sa cresti mare , sanatos si frumos !!!
Gabitza draga , sa-ti traiasca baietii !!!

La multi ani si [pentru toate Elenele si Constantinii !!!!!
Multa sanatate si noroc !!!

Ioana , felicitari pentru promovare !!!!Tine-o tot asa !!!!

o zi super va dorim !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna
eu sunt complet cheauna ptr ca dupa programul de zbierete de ieri a urmt programul de zbierete de noapte, cand a dormit doar cate jumatate de ora, si alea pe mine, in picioare. intr-un final a adormit pe burta, pe mine... minunat deci.
Irrinuca, misto site-ul ala dar din pacate nu au decat masura L.... ca le comandam pe loc!! asa am comandat de pe amazon, or sa vina inaintea zilei lui dar dupa serbare... iar la serbare sper sa imprumut unul....circ complet!!
Simo, imi paren bine ca a fost ok la evaluare!
la multi ani Constantinilor si Elenelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumesc, multumesc ! O sa ma racoresc in seara asta, noroc ca nu-i vagonu cu cioco, ca nu stiu de trecea de Cristalina !
Simo, uitasem sa zic - ma bucur ca a fost bine evaluarea ! Am citit si despre tenis, mie imi place foarte mult sportul acesta, l-am practicat si eu cind eram mai tinara (doar asa, amatorist !) de aceea intrebam pentru Andreiush !

Edit - ca nu vazusem mesajul lui Roxi - , sper sa se redreseze programul de day/night disco de la voi si mindra sa vina la sentimente mai bune ! Pupici multi la Constanta !
Si mai uitai sa zic ca gizmo a facut o pasiune fulgeratoare pentru bakugani, am gasit o carte daia de la joc pierduta de un copil la nisipar, a luat-o cu el la gradi, a iesit afara cu grupa si a ingropat-o la rindul lui in nisip, fireste ca nu a mai gasit-o, maaaare tragedie, si acu iote ce mai cautam noi carticele dalea pe la chiscurile de presa !! I-a luat taxu si sfere dalea de plastic de se deschid ... e copilu super incintat, numa de asta imi vorbeste la tel cind sun, nu mai zic acasa, cind ajung, cica hai sa ne jucam ... cum sfintu sa te joci cu chestiile alea, m-am documentat pe net, acu sint toba de informatii referitoare la asa ceva ! V-am zis io ca o sa cobesc ieri-alaltaieri ca fii-miu nu are inclinatii dastea cartoonistice gen rangersi si spaidermeni ... pffff !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Va pup fetelor, ma grabesc spre casa ca il am pe Stefan cu temperatura inca de azi-noapte si azi nu l-am dus la gradinita...ne auzim miine!

LA MULTI ANI pentru ELENE SI CONSTANTINI!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

de mincat am mincat acu` ce mai bem?;))

Mergi la inceput