Vitamine romanesti in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

din 90's, generatia de aur sus :

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

ptr fetele necajite :

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare,am primit mail ca se amana picnikul..asta e,am scapat.
Monik,multa sanatate
Cuscra ai primit pm?
Intrebare...cine cu cine si unde se intanleste???eu de ce nu stiu nimic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

si mai ritmat

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Claudia, te rog transmite-i Monicai multa sanatate din partea mea atat ei cat si bebicului si sa aiba grija de ea!
Eu sunt suparata ca mi-am zgariat masina, am frecat un stalp in parcare. L-am sunat pe sot sa vina sa mi-o scoata de acolo ca se infipsese in stalp si nu mai reuseam s-o scot. A reusit s-o scoata si afara am constatat ca nu e foarte grava treaba dar oricum, nu trebuia sa se intample. Deh, ce sa fac, abia am inceput sa conduc de 3 saptamani, inca sunt catastrofa.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Ioana ptr regii tiganilor .
Adina vineri ma intalnesc cu Yasmine si Celesta aici la noi in zona in Mosbach, mergem la un ice caffe, apoi sambata vine Ioana cu Miha (poate nu se stie sigur daca primeste liber) si cu Gabi (sotul Ioanei) la noi si Yasmine e invitata duminica dupa amiaza la mine ca caffe und kuchen, nu fi necajita iubita!!

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Alexandra e scheisse dar ce poti face asta e bine ca nu a fost mai rau si am facut o trosnaie de 2.000 de euro la o masina si a mea nu vrei sa stii cum arata masina de 3 ani noua , asa e pana te inveti, lasa numai fi necajita
fuggggggggg la gradi a termin cu un arzt de la gesundheitsamt la kindergarten ptr Andi, ce mai vor si astia nu stiu, cica jedes vorrschulkind trebuie sa faca asta, is curioasa ce o fi .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Claudia, te rog transmite-i Monicai multa sanatate din partea mea atat ei cat si bebicului si sa aiba grija de ea!
Eu sunt suparata ca mi-am zgariat masina, am frecat un stalp in parcare. L-am sunat pe sot sa vina sa mi-o scoata de acolo ca se infipsese in stalp si nu mai reuseam s-o scot. A reusit s-o scoata si afara am constatat ca nu e foarte grava treaba dar oricum, nu trebuia sa se intample. Deh, ce sa fac, abia am inceput sa conduc de 3 saptamani, inca sunt catastrofa.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Anangel,
noi pana la sf lunii primim masina noua si am o fricaaaaaaaaa. L-am rugat pe sot sa mai fac niste ore de conducere cu el pana mai am de busit tabla veche..... sa vedem!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

OF! Sper ca Moonik sa fie bine si bebe la fel!

Am venit de la Krabbelgruppe si puteti vedea pe blog ce am facut pe-acolo. Sa vedem cum apreciaza joi tati.

In sf e cald genug sa iasa si B in tricou afara. Tre sa iau crema UV schutz ca aia de anu trecut precis nu mai e buna.

Noi am inceput numaratoare inversa pentru concediul din RO, acusa ma apuc de facut liste pregatit bagaje.

Merg sa mananc ceva si la somn -daca mai prind!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 25

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput