Strumfi de iul-aug 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Aaaaa, faza foarte mishto: ne plimbam prin sat ieri eu cu vali (ase citi tati) si cu laur si la un moment dat laur a vrut in brate si tati i-a zis: ia uite ce greu esti! Te-ai ingrasat ca un purcel. Stii cum arata un porc? La care laur raspunde prompt: mama mea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mama o tot ruga pe Adelise cu pupici. Si tot ii zicea "da-mi si mie un pup. Imi dai?" Si Adelise "nuuuuu". Mama "de ce nu-mi dai?" Si Adelise "putzi"

Probabil razbunare ca mama ii tot zice cand face caca "Lisi putzi, hai la schimbat".

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Eu is singura acasa
Cafera,sanatate multa
Carla,arati super bine
Valen,ma bucur ca esti bine
Scuzati repetitia dar mai am de zis.
Violeta,ce peripetie cu Laur,si Aaron s-a incuiat in camera,dar a reusit sa deschida singur usa.Si ce m-am amuzat cu "cheia"
Nma,nu ai mai stat niciodata atat de mult fara copii?Mi imi este dor si daca ii las pentru cateva ore la soacra(la 30 minute distanta,pe jos)
Va spun ca ma vizionat foarte multe poze,insa nu mai nominalizez.M-au impresionat pozele cu Victor si Sonia...si celelalte flori.

Dana,merci pentru PM,sa stii ca nu e nimic de data aceasta.Te anunt eu ce si cum

Noi suntem in general bine,daca nu punem la socoteala"mucii"lui Aaron care curg de vreo trei luni,o sa merg la Iasi pentru investigatii.Aaron face numai pozne,azi s-a dezbracat la bunica in pielea goala si umbla cu un ou(de gaina)prin toata curtea pana l-a spart.Stie sa se duca singur in cuibar sa-si ia oua.E tare incapatanat,si spune "asa-ma mami,s-au "nu vleau" s-au "peaca"...etc
Mai scapa cate un pipi in pampers cam o data la patru nopti,nu vrea sa bea lapte deloc,nici macar cu cereale,nu stiu ce sa ma fac cu el.Iosua bea si acum vreo 600ml lapte cu cereale/zi si el deloc.Stie aproape toate culorile,cand mergem pe strada imi spune culorile de la garduri si masini,ii plac tare mult buburuzele,numara pana la 10(se mai poticneste},ii plac florile,si in special:"trandahirul"-cum spune el.Ar manca oua toata ziua,cauta prin frigider,dar eu nu-i dau decat la doua zile,si asa mi se pare mult.Ce sa va mai spun?Umbla cu un rucsac in spate si spune ca se duce la "ica"(gradinita).E un smecher si jumatate,are momente cand se freaca de fata mea si spune suav:"mamiiiiii"

Va las,cred ca am scris prea mult

Dar editez sa o strig pe Jadiiiiiiiiiiiiii si pe Paticutttttttt si pe Sunflower,hai fetelor iesiti de dupa perdea si mai spuneti ce mai fac strumfii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oaana, ce dulci trebuie sa fie baietii tai!
Luna, delicioasa Adelise cu sinceritatea ei .
Cafera, ce sa mai detaliez, astept sa mai iau lectii de la cele mai experimentate .
Stefania, pozele la care te referi tu n-au iesit bine ca era intuneric din motive de copil care dormea .
Vio, demential Laur . Stii cum imi zice Saby de cand ma misc in reluare? "Mami fututantul", adica elefantul. Aseara eram Godzilla, ca mi s-au umflat labele picioarelor pentru prima data in viata, ma uitam la ele si nu reuseam sa compilez ce puii mei s-a intamplat.

Chiar, de ce intrebi de liceeni pe plaja? Ai avut niste feeling-uri?
Fiindca tot ai intrebat, uite ca ma intind la vorba. Eram in Real in Constanta, tati cu Saby mancau ceva si eu ma plimbam printre rafturi sa mai agat cumparaturi. La un moment dat aud in spate niste propuneri de la o voce de barbat, de am cascat ochii cat cepele, ceva foarte detaliat despre ce si cum mi-ar face... M-am intors la el in toata splendoarea burtoiului si i-am explicat ca mi-a facut altul inainte. Arata de vreo 30 ani, a amutit si s-a facut nevazut. Apoi l-am vazut pe acelasi individ in hotel, unde venise cu un grup de liceeni care aveau banchetul de clasa a 12-a, el era mascariciul, deci s-a luat de mine un pushti de 17-18 ani care-mi putea fi copil .

Carla, s.35 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Ia uite ce se tin fetele mele de "prostioare"....
Cu un ochi la macare si unul la voi...pe sarite amandoua...reusesc si eu sa scriu ceva.
Cafera multa sanatate. Bun subectu' cu avionu ca si pe mine ma intereseaza!
Vio m-ai facut sa rad cu lacrimi...cred ca pe tine nu te atrage atat cafeaua aia la mall cat baietii din mall. La Bru esti invitata mea oricand...nu numai la o cafea! Hai ca poate reusesc sa ma eschivez de o intrevedere cu finii si ne vedem in weekend...chiar ma gandeam sa fac si un shopping mic...dar poate ma abtin (ca la mine mic inseamna de fapt mare) si bem cafeaua aia in Baneasa la mall...ce zici? Da' te rog sa-ti iei hainele
"da sambata" ca alea de duminica nu cadreaza! Ah, inca ceva...daca nu veniti in doi...adica tu si printul mic...ai grija maica pe langa ce usi il lasi...moammaaaaa cred ca as fi facut pe mine de frica!
Carla...total neinteresanta partea cu facutul castelelor......vrem ceva mai picant!
Madabout...intotdeauna sub un chip angelic se ascunde un spiridus...
Georgipai cum sa nu-l bunghesc? In primul rand avea o privire foarte pofticioasa si in al doilea rand am vazut profilul corpului domnisoarei (nu si capul!) si sincer, asa din poze...n-are deloc gusturi rele baiatu'!
Monica de scris pe blog scriu zilnic...ori dimineata pana incepe fi-mea razboiul prin casa, ori seara dupa ce adoarme (asta daca nu calc camasi la 1 noaptea...ca pe al meu il apuca exact atunci!)
Mychy????
Nma capul sus...hai ca trece repede timpul...eu vorbesc...care ma apuca plansul numai cand ma gandesc la faptul ca o sa trebuiasca sa plec 10 zile (cel putin) de langa puiul meu ca sa caut apartament la BRU
Alina..super tare cu visele tale..eu adorm dupa 2 noaptea si tot visez, tot visez....dar ale naibii nu sunt deloc "eroice"

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oanamada,mi-a placut treaba cu leapsa,o sa ma gandesc si eu,deja am trei in cap...iti scriu cand strang mai multe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

oanamada,mi-a placut treaba cu leapsa,o sa ma gandesc si eu,deja am trei in cap...iti scriu cand strang mai multe

georgiana,mamica de mihnea

Pai...stai asa ca nu-i asa...tu trebuie sa preiei exact alea de acolo...alea care sunt cu rosu...si sa scrii in dreptul lor cum vezi tu lucrurili..adicatelea cum vezi tu treaba! Mie mi-a placut foarte tare pentru ca mi se pare un exercitiu de autocaracterizare foarte misto! De abia astept sa vad ce scrii!

Editez ca sa-ti mai spun ca zilele trecute mai era o leapsa lansata de cineva ...cu tema "spune ce ai in geanta in momentul asta"...super tare...sa vezi ce raspunsuri misto...printre blogeri se practica tipul asta de "leapsa"

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mmm..pai asa e usor,eu aveam trei noi..ok,imi place si asa..e interesanta idee,asa poti cunoaste mai bine pe cineva..scriu maine de dimineata.
seara buna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musso17

mmm..pai asa e usor,eu aveam trei noi..ok,imi place si asa..e interesanta idee,asa poti cunoaste mai bine pe cineva..scriu maine de dimineata.
seara buna.

georgiana,mamica de mihnea

Pune-le si pe alea 3 la final...si eu o sa le adaug in leapsa mea ca propunere venita de la tine...!(asta in cazul in care nu citeste toata lumea comentariile.... pup

CATI POZE NOI

Mergi la inceput

Na ca am facut si noi o smecherie! Aveti aici un filmulet - Catinca "citeste" poze!

http://oanamada.wordpress.com/2009/05/20/catinca-citeste-poze/

E lungut...ca am "citit" o carte intreaga- de incepusem eu sa ma balbai!
Pupici si somn usor!

CATI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fete dragi,

Multumesc mult ca mi-ati admirat puii in poze,.
Cele cu flori sunt facute la o expozitie in Olanda, se face anual de 60 de ani, tine cateva saptamani in lunile aprilie-mai si e superba, dupa cum ati putut vedea.

Valen, sanatate multa in continuare, ma bucur ca ti-ai revenit bine dupa operatie.

Alina, curaj si rabdare, ma repet, stiu. Sa stai cuminte acolo sa clocesti samburelul.

Micki, sper sa vii repede inapoi cu vesti excelente.

Vio, nazdravan mare Laur, cred ca ti s-a parut ca sta timpul in loc pana s-a rezolvat.

Claucia, sarcina usoara in continuare, m-am bucurat sa citesc despre voi.

Nico, ce m-am amuzat cand am vazut-o pe Andra cu gaina, mai ce dulce e si foarte hotarata. Ce frumos ca au copiii unde sa stea la tara, vacante ca-n povesti la bunici.

Eu ma agit cu plecarea, joi ne dam cu avionul spre Bucuresti, asa ca o sa dispar de pe forum pt vreo 2 saptamani.

Va pup pe toate, fara exceptii, si sa ne "revedem" sanatosi cu totii,

Poze 2009

Poze 2008

Mergi la inceput