Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 9
buflea spune:
imdb si eu ... eu sunt foarte selectiva la subiect. Nu vad filme de groaza, SF, si rar ma uit la filme de actiune.
In general imi plac astea inspirate din lumea reala si biografiile.
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Aaah, si voiam sa va intreb: voi ce site-uri cu review-uri folosite? Sau de unde va ghidati ce sa vedeti si ce nu? La mine imdb-ul e baza . Raaaar de tot s-a intamplat sa vad un film cotat acolo ca fiind slab si care sa mi se para bun sau foarte bun si invers. Cred ca e una dintre cele mai mari baze de date in ceea ce priveste filmele de pe internet. I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
si noi!!! si noi la fel!!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mihutza11 spune:
ultima comedie care mi-a placut Yes man..
si eu ma mai uit pe IMDB.. dar nu intotdeauna..
azi am vazut Valkyrie.. istoric, despre tentative la adresa lui Hitler.. e cu Tom Cruise.. la inceput ma luase somnul(poate pt ca si eram obosita), dar odata intrat mai ca lumea in actiune m-a prins.. mi s-a parut ok..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
MadameBovary spune:
citat din mesajul lui mihutza11 azi am vazut Valkyrie.. |
il am si eu in calculator, dar inca nu ma incumet sa-l vad . am tot strans filme si niciodata n-am chef de nimic cand vreau sa vad un film . plus ca am si vreo 5 seriale in calculator si cand sa zic ca gata, ma pun la film, ma razgandesc si bag 2-3 episoade si ma linistesc
MadameBovary spune:
Adaug la lista mea de filme cu care nu trebuie sa-ti bati capul - THE PINK PANTHER 2. Plictisitor. Am stat pana la final pentru ca mi-e drag de Steve Martin de pe vremea cand juca in filme mai amuzante
mihutza11 spune:
The pink panther II e si pe lista mea.. il las mai la urma ..
pt copii (sau ma rog family movie ): Charlotte's web ceva gen Babe, dar parca mai frumos..
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
MadameBovary spune:
citat din mesajul lui mihutza11 The pink panther II e si pe lista mea.. il las mai la urma .. pt copii (sau ma rog family movie ): Charlotte's web ceva gen Babe, dar parca mai frumos.. |
lasa-l la urma de tot
CHARLOTTE'S WEB e intr-adevar tare dragut; eu l-am vazut la cinematograf cand a avut premiera la noi si stiu ca mi-a placut; am bagat si niste lacrimi pentru ca asa mi se intampla la toate filmele astea cu animale
mihutza11 spune:
Baby on board - sotului i s-a parut destul de funny (bine el de obicei traieste ca lumea comediile), pe mine nu pot sa spun ca m-a incantat.. cred ca mi-am cam pierdut timpul vazandu-l.. mai funny mi s-a parut genericul de final cu balbaielile de la filmari ..
Pozici
Povestea americancei
flavia maria spune:
Buna tuturor...o rugaminte am la voi...mi-a fost recomandat un flim de dragoste :"A walk to remember"..merita sa-mi pierd timpul cu el ?
Multumesc...aaaa si vreau sa va mai rog sa-mi recomnadati cateva filme de dragoste bune...nu prea ma timp sa citesc tot topicul asa ca mi-ar fi de mare folos sa primesc niste recomndari
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
ancamac spune:
Flavia - iti recomand cateva filme care mie mi-au placut. Toate sunt comedii romantice. Iti scriu numele in engleza pt ca nu stiu cum au fost traduse in romana.
My Big Fat Greek Wedding
Failure to Launch
40 days & 40 nights