Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 8
Ramona J spune:
Burn After Reading a fost funny. La fel Vicky Cristina Barcelona si am mai spus despre The Savages. Ma rog, e mix comedie/drama, dar e un film foarte bun.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Le-as fi recunoscatoare acelora care NU povestesc filmul si mai ales finalul lui la acest topic. Aici facem sugestii de filme, emitem o parere-doua, nu punem pe tava actiunea si deznodamantul.... |
Oare la mine te refereai ? Daca DA, iti garantez ca incerc sa imi dau cu pararea la filme fara sa dau prea multe indicii ...
Mie nu imi place sa spun scurt - Seven Pounds = comercial sau placut / neplacut ...pentru ca imi pare ca nu dau nici un fel de recomandare asa ... mie imi place sa spun cateva cuvinte despre film, fara insa a povesti tot filmul.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carolyne Insa m-am destins cu "Last chance Harvey" Cu Dustin Hoffman si Emma Thompson. Evoca atat de bine dragostea tarzie incat te face sa te gandesti ca nu-i niciodata prea tarziu (daca nu ai intalnit-o) si sa apreciezi mai mult ce ai (daca o ai, familia, etc). |
N-am auzit de filmul asta pana acum si din cuvintele tale imi place tema ...o sa-l caut.
Ramona J spune:
Mi-am mai amintit unele bune:
Lars and The Real Girl
The 40 Year-Old Virgin
Juno
Sideways
Garden State
Two Nights in Paris
Dan in Real Life
Lost in Translation
Definitely, Maybe
Stranger Than Fiction
Little Miss Sunshine
Astea mi le amintesc dintre filmele vazute in ultimii ani, dar m-am gindit sa le notez aici pentru cine nu le-a vazut, plus ca mi-am mai amintit si eu de ele.
Ramona J spune:
Da, zic si eu sa nu dati prea multe detalii despre filme.
Acum poate ca eu am fost in extrema cealalata, am dat doar titlurile.
ANDREEA11 spune:
The boy in the striped pijamas - f bun, m-a impresionat, m-a enervat, m-a facut sa lacrimez.
The reader - slab, m-as fi asteptat la mai mult. Intr-un cuvant fara sare si piper.
Marley and me - bun. Mi-am amintit cu nostalgie de toti prietenii mei necuvantatori.
The revolutionary road - ffff slab. Nu l-am putut urmari pana la capat....poate acolo era cheia?!
Metroul groazei - ingrozitor de slab. Pentru pasionatii genului horror VA PLICTISIT.
ANDREEA11 spune:
Carolyne comedii bunicele, dupa mine: Sensless, Bride wars, Mereu la prima intalnire, Cum sa scapi de un tip in 10 zile, Big Stan...dc mai imi amintesc ceva mai zic.
Eu as vrea filme de casa, de familie, cu intrigii interesante gen: Mana care impinge leaganul sau psihologice gen Hide and seak si Dubla personalitate. Stiti ceva???
MadameBovary spune:
Carolyne, am inteles, credeam ca ziceai ca ti-a placut mult si sustineam eu contrariul aiurea . we're ok!!
Azi am fost la I love you, Man! ... IN SFARSIT un film unde am ras - apropo de ce vorbeam mai ieri despre comedii . Chiar mi-a placut! E usurel, da' reuseste sa aiba niste faze misto... sau, nu stiu, poate eram eu in the right mood si atunci m-am distrat mai mult . Cu toate ca si la celelalte aveam chef sa fiu distrata si ... nimic . Cel putin faza aic cu "slappin' the bass" e super tare
MadameBovary spune:
Aaah, si voiam sa va intreb: voi ce site-uri cu review-uri folosite? Sau de unde va ghidati ce sa vedeti si ce nu? La mine imdb-ul e baza . Raaaar de tot s-a intamplat sa vad un film cotat acolo ca fiind slab si care sa mi se para bun sau foarte bun si invers. Cred ca e una dintre cele mai mari baze de date in ceea ce priveste filmele de pe internet.
Ramona J spune:
Eu ma uit pe Yahoo Movies. Vad acolo si ce spun criticii si parerea oamenilor obisnuiti.