Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

VA DORESC SA AVETI UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI UN MOSH CRACIUN DARNIC!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cel mai interesant film pe care l-am vazut mai recent a fost un film rusesc, Burnt by the Sun. Un pic lenta si teatrala desfasurarea evenimentelor (film rusesc, deh!), dar povestea e fantastica.
Mi-au mai placut Brick Lane (e cite un pic pentru fiecare in filmul asta) si I Loved You For So Long, care un film foarte bine jucat. Kristin Scott Thomas a facut un rol mare dupa parerea mea.

Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

MErsi fetelor, pentru toate sugestiile
Va urmaresc din umbra
Am si eu o intrebare: am vazut mai demult un film cu Leonardo DiCaprio (nu-mi place deloc) dar in filmul asta era foarte interesant. Avea rolul unui mare smecheras, falsificator de acte care intorcea lumea pe degete cu tot felul de identitati false.. Stiti cumva cum se numeste?

S-aveti un Craciun linistit

Mergi la inceput

macrina, o fi vorba de cath me if you can ???

PS: the departed e multtt mai bun decat cath me if you can!!

Mergi la inceput

si daca tot era vb de Leonardo di caprio (DE CARE APROPO, NICI EU NU SUNT FAN) un alt film bun este BODY OF LIES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

macrina, o fi vorba de cath me if you can ???

PS: the departed e multtt mai bun decat cath me if you can!!

Da, mersi mult.. Am vazut trailerul, nu ma pot opri din ras, mi-a placut ideea flimului, ce tupeu fantastic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Law abiding citizen interesant. Nadreptatea din justitie, il conduce pe un tip super istet sa-si foloseasca calitatile la maxim. Putin cam ireal, dar merita.

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

putin cam tare ireal....dar ok.. de nota 7,5

Mergi la inceput

acum am ajuns acasa de la cinema. am vazut AVATAR 3D. ce pot sa spun...eu nu sunt fan DELOC al genului SF dar am vazut in acest film imagini fantastice, peisaje....efecte super!! oricum a avut un farmec multtttt mai aparte pt ca a fost vizionat in varianta 3D..
giani si mie mi s a parut cam lungggg....

Mergi la inceput

fetele ce filme ati mai vazut????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici eu nu's fan deloc sf ... si nici nu-mi place sa stau aproape 3 ore la cinema, intepenita pe scaun... am mers mai mult de gura soatei, pt. ca si el imi face pe plac... si eram convinsa ca o sa ma plictiseasca la maxim ... insa asta chiar merita...
Din pacate n-am gasit bilete la imax... am mers la 3d... dar cred ca sapt. viitoare emrgem iar, insa nu la 3D... ma dor ochii in cap... destul de "chinuitor" 3 ore, ca sa merite 3D... in rest filmul, coloana sonora si povestea in sine... nota 11...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput