Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 29
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANDREEA11 Andromeda frumusel. Un virus trimis din viitor, vrea sa atraga atentia oamenilor de nenorocirea spre care se indreapta. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
ne-am uitat si noi seara la el!! ne-a placut!
PS: are 2 parti, nu? oare v a mai urma ceva....??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
columbiana spune:
Law abiding citizen,
la inceput promitea, apoi a devenit un sir interminabil de crime comune.
so-so
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
columbiana spune:
Love Happens,
bun de vazut intr-o seara de plictiseala, gen "the proposal" dar mai slabut.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
gabitza2005 spune:
2012 cum zicea cineva bine ca nu am dat banii pe el (sau eu stiu poate ca eram impresionata de 3D)-nota5
The Final Destination -nimic nou: morti ciudate si actori slabi-nota4
Inglorius Bastards genul Tarantino imagini bune -am senzatia ca aseaza si frunzele din padure la filmari da imi place nota 8
The Reader-mie una mi-a placut , sotul a zis ca-i naspa ca devine plictisitor la un moment dat - nota 7
Seven Pounds sunt indragostita iremediabil de Will Smith dupa rolul din In cautarea fericirii(film de nota 10) si pot sa zic si de data asta ca a facut un rol bun-nota 8 per total.
Planet 51-animatie foarte reusit-nota8
-o comedie de nota 2 -nu-mi amintesc numele
Orphan-nu ma asteptam la explicatia din final (exceptand confruntarea finala trasa de par) -un thriller bunicel nota 7 pentru actegoria lui
Law abiding citizen-bunicel filmul dar din pacate la un moment dat iti dai seama ca nu poate avea alt final asa ca dezamageste.-nota 6
Gamer-te face sa vezi altfel jocurile -nota 6
Public Enemies- hotii si vardistii -nota7
The twilight saga:new moon-nu stiu din ce motiv atunci cand ma uit la filmul asta am senzatia ca-i lipseste ceva -nota8
cam astea le-am vazut in ultimele 3 saptamani.
Mi-am adus aminte de filmul In cautarea fericirii dupa cum va ziceam mai devreme eu il consider de nota 10 si a fost unul dintre putinele filme la care am plans in viata mea. Daca nu l-ati vazut va sfatuiesc sa-l cautati.
AVATAR merita toti banii la cinema 3d, am fost incantata de imagini, personaje, poveste si 3d-ul il face deosebit. Genial -este altceva pentru genul SF
bb_yasmi spune:
gabitza, chiar vroiam sa intreb daca a fost cineva la AVATAR 3D, ca de abia am gasit locuri prin rezervare peste o saptamana.....toate sunt ocupate deja!! dar asa a fost si la 2012, la care,bine ca am renuntat cu 15 minute inainte si am luat bilete la A CHRISTMAS CAROL 3D
gabitza2005 spune:
Noi am facut rezervare pe net de vineri pentru luni seara la 8:30 ca atunci eram liberi , in momentul in care ne-am luat biletele am vrut sa schimbam locurile si doamna de acolo ne-a zis ca sunt libere primele 5 randuri. Sala a fost plina pana la urma.
Langa mine a stat un baietel de 7-8 ani , doamne ce reactii a putut sa aiba copilul, cum a trait filmul: sarea, se minuna, ofta, cand s-a terminat a sarit in picioare si a inceput sa aplaude, aproape ca-l invidiam pentru experienta pe care a trait-o.
Altceva nu va mai povestesc, trebuie sa-l vedeti
giani spune:
Am vazut aseara Avatar - prima mea experienta 3D.
M-a impresionat tehnica, impecabila. Imaginile- frumoase rau. Povestea.... deloc originala si cam lunga dupa parerea mea. M-am surprins verificind prea des ceasul si facind calcule cit mai e. Probabil din cauza ca nu-s mare fan al genului. Dar in final, o experienta interesanta.
bb_yasmi spune:
am facut rezervare pt sambata seara de la 22.20 la AVATAR 3D. de abia astept!! pana acum nu am fost dezamagita de nici un film vazut 3 D.