Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 28
ANDREEA11 spune:
Andromeda frumusel. Un virus trimis din viitor, vrea sa atraga atentia oamenilor de nenorocirea spre care se indreapta.
2012 cam tras de par. O viziune asupra ultimelor zile ale Terrei.
Law abiding citizen interesant. Nadreptatea din justitie, il conduce pe un tip super istet sa-si foloseasca calitatile la maxim. Putin cam ireal, dar merita.
Twilight 2 mai slab ca primul. Dragostea celor 2 este incercata, insa invinge.
American pie 7 comedie dragutza. La fel ca si celelalte parti, slabuta, insa iti aduce un zambet pe buze.
Pandorum SF f slab.
Saw 6 incomparabil cu prima parte, insa mai bun decat 2, 3, 4, 5.
The box actiunea se petrece prin anii 70, f bine realizat din acestv punct de vedere....in rest nimik.
ANDREEA11 spune:
My sister keeper mamaaaaaaaaaaaa cat am plans. Genial au jucat oamenii aia BRAVO!!!!!!!!
columbiana spune:
Julie&Julia, l-am vazut de dragul lui Meryl Streep, dar cam atit;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mihutza11 spune:
hihi.. azi am vazut si eu Julie si Julia.. pacat ca nu s-au intalnit in final..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANDREEA11 Andromeda frumusel. Un virus trimis din viitor, vrea sa atraga atentia oamenilor de nenorocirea spre care se indreapta. 2012 cam tras de par. O viziune asupra ultimelor zile ale Terrei. Law abiding citizen interesant. Nadreptatea din justitie, il conduce pe un tip super istet sa-si foloseasca calitatile la maxim. Putin cam ireal, dar merita. Twilight 2 mai slab ca primul. Dragostea celor 2 este incercata, insa invinge. American pie 7 comedie dragutza. La fel ca si celelalte parti, slabuta, insa iti aduce un zambet pe buze. Pandorum SF f slab. Saw 6 incomparabil cu prima parte, insa mai bun decat 2, 3, 4, 5. The box actiunea se petrece prin anii 70, f bine realizat din acestv punct de vedere....in rest nimik. andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
multumesc frumos pt postare!! am mai adaugat cateva filme (din cele spuse de tine) la lista!
ma bucur ca mai e cineva careia i a placut My sister keeper , ca deja incepeam sa cred ca sunt eu mai ciudata.....
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
ANDREEA11 spune:
Nu ni-a placut a fost GENIAL!!! Consider ca un film bun e unul care iti transmite ceva, iar asta mi-a transmis ceva in fiecare celula a corpului meu, am plans de mi-a sarit camasa de pe mine, am fost indignata ca se poate suferi asa de mult, m-am suparat pe Dumnezeu, i-am multumit lui Dumnezeu, am fost pe rand mama, tata, bolnava, sora, frate....Il recomnd din suflet MY SISTER KEEPER
bb_yasmi spune:
CARRIERS 2009 (purtatorii) o drama exceptionala... (pt mine a fost... )
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+