Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 23
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi un film super:the taking of pelham 123 (2009) cu john travolta, Denzel Washington !! exceptional! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 |
eu l-am vazut ieri dar mi s-a parut mai slab decit alte filme a lui DW si JTravolta; scene fortate, trase de par cum ar fi cea cu laptele de adus nevestei in orice situatie sau scena finala cind Travolta insista sa-l impuste DW.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ana Stroe
eu l-am vazut ieri dar mi s-a parut mai slab decit alte filme a lui DW si JTravolta; scene fortate, trase de par cum ar fi cea cu laptele de adus nevestei in orice situatie sau scena finala cind Travolta insista sa-l impuste DW. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
da intr-adevar faza finala a fost cam trasa de coada,dar per ansamblu mie mi-a placut!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
aiska spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui zuzi.simona
numele imi spunea ceva dar uitandu-ma pe imdb nu e cel la care ma gandeam eu, un film vazut prin 1986-87 cred, cand gaseai cu greu o caseta video cu ceva acatarii pe ea, era tradus "reintoarcerea la eden" si dura pret de vreo 3 casete , chiar mi-a placut si as vrea sa-l revad dar nestiind numele original nu dau de el... edit ca l-am gasit http://www.imdb.com/title/tt0085079/ poza cu noi poze diverse www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998) |
Iti multumesc pentru raspuns, Simona. Pe "Reintoarcere la Eden" il stiu, tot pe video caseta l-am vazut in anii '80, dar a fost si la TV dupa revolutie mi se pare.
Ai dreptate, cautam altceva si anume ecranizarea dupa romanul lui Steinbeck, care tot cu Edenul are de-a face, dar e cu totul diferit.
Ceea ce am vazut cu James Dean din anii '50 era o versiune mult prea succinta a romanului si speram ca poate aceasta de aproape 6 ore, sa raspunda mai bine asteptarilor mele.
Ramona J spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aiska
Iti multumesc pentru raspuns, Simona. Pe "Reintoarcere la Eden" il stiu, tot pe video caseta l-am vazut in anii '80, dar a fost si la TV dupa revolutie mi se pare. Ai dreptate, cautam altceva si anume ecranizarea dupa romanul lui Steinbeck, care tot cu Edenul are de-a face, dar e cu totul diferit. Ceea ce am vazut cu James Dean din anii '50 era o versiune mult prea succinta a romanului si speram ca poate aceasta de aproape 6 ore, sa raspunda mai bine asteptarilor mele. |
M-ai facut curioasa si am cautat mai multe informatii despre film. Vad ca este laudat de cei care l-au vazut, a cistigat si vreo doua Golden Globes. Pe Amazon il asemana cineva cu "Radacini" sau "Nord si Sud" sau "Om bogat, om sarac" (chiar, cine mai tine minte filmele astea? - iar imi tradez virsta!), plus ca ar fi complet si fidel cartii. Asa ca fa-ti curaj sa-l vezi si apoi povesteste-ne si noua daca ti-a placut!
Eu mi-am luat un film produs de Gael Garcia Bernal, se numeste Sin Nombre. Sper sa ajung sa-l vad in seara asta.
giani spune:
Am vazut ieri The taking of Pelham 1-2-3, dar n-am fost impresionata. Ceva atmosfera la inceput, pina la urma a fost destul de previzibil. Mi-a adus aminte de alt film pe care l-am vazut cu 3-4 ani in urma, tot in genul asta, tot cu Denzel Washington, si Clive Owen, Inside Man, mult mai bine realizat, si pe ansamblu mai bun. Il recomand.
Alt film pe care l-am vazut recent: Management cu Jennifer Aniston. A fost OK. Mi-a adus aminte de alt film: Sunshine Cleaning- acelasi gen, dar caruia i-as da o stea in plus.
aiska spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J M-ai facut curioasa si am cautat mai multe informatii despre film. Vad ca este laudat de cei care l-au vazut, a cistigat si vreo doua Golden Globes. Pe Amazon il asemana cineva cu "Radacini" sau "Nord si Sud" sau "Om bogat, om sarac" (chiar, cine mai tine minte filmele astea? - iar imi tradez virsta!), plus ca ar fi complet si fidel cartii. Asa ca fa-ti curaj sa-l vezi si apoi povesteste-ne si noua daca ti-a placut! Eu mi-am luat un film produs de Gael Garcia Bernal, se numeste Sin Nombre. Sper sa ajung sa-l vad in seara asta. Lume multa, oameni putini |
Cum sa le fi uitat pe "Om sarac, om bogat","Radacini", "Nord si Sud"?
Multumesc pentru raspuns Ramona, in cazul asta il voi plasa in lista cadourilor de sarbatori
Ieri am vazut "The Thin Red Line" cu faimosii Sean Penn, John Cusack, Nick Nolte, Clooney...dar in ciuda aprecierilor criticilor, nu m-a lasat "wordless".
Ramona J spune:
Intre timp am vazut si eu Sin Nombre, plus inca un film iranian. Dupa ultima experienta ma mir ca am avut curaj sa incerc inca unul, asta a fost decent.
Sin Nombre este aproape ca un film documentar, interesant ca si "story" mai degraba decit ca valoare artistica.
loryi1974 spune:
"Amintiri din Epoca de Aur 1-Tovarasi,frumoasa e viata!"-merita vazut,am inteles ca a intrat in cinematografe si partea a-II-a.Mie cel mai mult mi-au placut intamplarile nr.1 si nr.4-caruselul si porcul.
aiska spune:
Ieri am vazut "The Last King of Scotland" (2006), un film despre dictatorul ugandez Idi Amin, in care Forest Whitaker a jucat excelent, dar mi-ar fi placut sa fie prezentate mult mai multe despre biografia acestui personaj.
ilse spune:
Delidana de epoca e The Dutchess cu Ralph Fiennes si Keira Knightley, mie una mi-a placut...recunosc sunt si fan filme british deci nah .
Tot un film british frumusel, daca savurati genul asta cu castele, englezi flegmatici si la patru aceBrideshead Revisited cu Emma Thompson, Matthew Goode, sigur l-ati mai vazut in filme britanic plus in Match Point a lui Woody Allen si un actor de urmarit neaparat, tipul din Perfume Ben Whishaw.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)