Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Pelham-ul nu mi-a placut nici mie in mod deosebit ma asteptam la ceva mai mult
ce mi-a placut in ultima perioada:88 minutes cu Al Pacino
This is it
o comedie la care am ras cu lacrimi Bruno
am mai vazut si documentarul Food Inc - foarte bun! insa nu mi-e pofta de pui de cand l-am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

the hangover (2009) o comedie ok...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Delidana de epoca e The Dutchess cu Ralph Fiennes si Keira Knightley, mie una mi-a placut...recunosc sunt si fan filme british deci nah .

Tot un film british frumusel, daca savurati genul asta cu castele, englezi flegmatici si la patru aceBrideshead Revisited cu Emma Thompson, Matthew Goode, sigur l-ati mai vazut in filme britanic plus in Match Point a lui Woody Allen si un actor de urmarit neaparat, tipul din Perfume Ben Whishaw.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Am vazut toate filmele enumerate de tine aici. Mi-a mai placut si "Whatever Happens" al lui Woody Allen.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Ajutooooor ! Ce film bun science fiction mi-ati recomanda sa cumpar pentru cineva care are deja in colectie Babylon 5, Stargate, StarTrek, Batlestar Galactica, Cube, Xfiles, Star Wars trilogy, The 4400, Taken, CSI...? La acest tip de filme nu ma uit decat foarte rar si atunci doar daca sunt obligata de circumstante .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Eu in ultimele doua saptamani am trecut pe comedii usoare (sa ma relaxez ca am trecut printr-o perioada stresanta) care chiar m-au destresat si incantat The Ugly Truth, The Proposal, Four Christmases (e mai vechi).
Si ca sa fiu in spiritul serbarii a 20 de ani de la caderea Berlinului am revazut Goodbye Lenin. Vi-l recomand este o drama, cu faze haioase si noi romanii ce am trait in comunism il intelegem in totalitate. Oricum mie una filmul mi s-a parut super tare. Este o alta viziune asupra comunismului decat cea pe care o au regizorii romani intotdeauna sumbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mi-a placut si mie Goodbye Lenin. Whatever Happens tocmai l-am luat de la biblioteca, il vad zilele urmatoare.
Sorry Aiska, eu cu astea SF nu le am deloc. Oare Pan's Labyrinth s-ar incadra? Mai SF de asa nu ma uit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Ramona_J, iti multumesc pentru recomandare. L-am vazut acum cativa ani si mi s-a parut un amestec interesant de genuri(fantezie, drama, am gasit chiar elemente de film de groaza ).
Nu stiu, am imbatranit eu ori mi s-au modificat gusturile, dar cand in sfarsit am reusit sa imprumut si sa ma uit la "Ducesa", nu a corespuns asteptarilor.
In schimb, un film finlandez ( o drama psihologica )luat de la biblioteca si care se intituleaza " Gheatza neagra" mi s-a parut ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sorry, mie chiar mi-a placut The Duchess.
Am tot cautat si eu filme scandinave, ca am citit multe recomandari pe aici. Din pacate oferta e subtire rau. Am vazut un film norvegian, O'Horten. Ciudatel tare dar bun.
Am reusit sa vad Whatever Works. Multe clisee, nu e cel mai bun film al lui Woody Allen, dar una peste alta merge. A avut citeva faze foarte dragute si Patricia Clarkson a fost perfecta in rolul de "sudista". In schimb Ed Begley Jr. mi s-a parut complet nepotrivit pentru rol.
Am mai vazut Easy Virtue, dar nu mi-a spus mai nimic. Foarte previzibil, m-a cam plictisit.
Apoi am mai vazut El Alamein (poate fi vazut in intregime si pe Youtube), un film italian despre al doilea razboi mondial. Mi-a placut tare mult.
Alt film italian care mi-a placut - Agata and the Storm.

Mergi la inceput

si mie mi-a placut multttttt Ducesa!!! am cautat ceva asemanator sa vad si in Cherri dar din pacate nu s a ridicat nici pe jumatate la nivelul ducesei...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

My Sister's Keeper (2009) , drama!

_

Mergi la inceput