Ce filme bune ati mai vazut? (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Acum chiar sint curioasa cum o sa mi se para. Am mai vazut si eu unele aiurea zilele astea.
Pentru azi am programat un film iranian, sper sa ajung sa-l vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am vazut Persepolis - desen animat, film iranian si mi-a placut, destul de interesant.

Mergi la inceput

Am auzit de el, dar nu l-am vazut. Asta de care spun eu se numeste Deserted Station.

Mergi la inceput

Ramona, l-am pus pe lista. Nu am auzit de el. Sa scrii ce crezi de el, dupa ce-l vezi.

Recent am vazut "The Visitor" - despre emigranti in US (nu e documentar).

Si sa nu uit Only Human e funnyy.... o comedie haioasa.

Mergi la inceput

The Visitor l-am vazut si eu si mi-a placut.
Despre celalalt film nu auzisem pina acum.

Mergi la inceput

Sanca, as zice sa scoti filmul ala de pe lista. Mi s-a parut extrem de plictisitor. E un film cu simboluri, fara strop de actiune. Actrita e frumoasa dar se misca atit de lent ca-mi venea s-o imping eu... Am rezistat cu greu pina la final, am sperat ca se intimpla un miracol si gasesc si eu filmul asta pe jumate interesant. Nimic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Azi am vizionat EASTERN PROMISES cu Naomi Watts, Vincent Cassel si Viggo Mortensen. Destul de sangeros (dar pe mine nu ma deranjeaza asta - de-aia mi s-a parut ca unul dintre cele mai bune filme de la Oscaruri a fost THE WRESTLER ), dar bun. Si bine jucat! De-abia la final am vazut ca e cu Vincent si Viggo, eram 100% convinsa ca tipii sunt actori rusi .

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

L-am vazut, a fost OK. Actorii au fost intr-adevar buni ca rusi, credibili.

Mergi la inceput

S-a notat, mai ales daca e de-a lentul, nu merita sa mi-l aduca posta
Only Human e o comedie haioasa cu o tipa evreica combinata cu un tip musulman parca. Are poante haioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

The proposal super haios.
The ugly truth bunicel, cateva glume sunt ok.
He is not into you la ce actori are in distributie, ma asteptam la ceva mai bun.
The final destination 2009 deja nu mai are nici un farmec....
Grace cel mai prost film al anului....
The young Victoria istoric, interesant..bunicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

The Ugly Truth - un film bunicel, asa ca sa-ti descretesti fruntea si sa te mai relaxezi.
Eastern Promises - interesant, trist dar bun, merita vazut si mi-a placut mai ales de Viggo.
RamonaJ, ai vazut cumva si A History of Violence? E tot cu Viggo Mortensen, mie mi-a placut mult.

Azi am vizionat Whatever Works, un fel de comedie scrisa si regizata de Woody Allen care prezinta o viziune cinica insa destul de realista asupra a ceea ce ne face fericiti si asupra vietii in general. Merita vazut.
Mi-am notat citeva recomandari de filme, sint mare fana a filmelor de epoca, poate mai gasesc pe aici niste sugestii.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput