Ce filme bune ati mai vazut? (7)
Raspunsuri - Pagina 17
MElise spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Broken flowers-Cannes d'or 2005 cu Bill Murray.Mie mi-a placut,poate altora li s-ar parea plictisitor... |
Lost in Translations... tot cu Bill Murray e un film extraordinar...
Zilele trecute am reusit sa vad in sfarsit My Blueberry Nights cu Jude Law. Vi-l recomand. E un film linistitor pentru o seara frumoasa de vara.
MElise
Mindy spune:
Pt cine vrea sa vada filmul Love comes softly, toate partile, titrat in romana si calitate extrem de buna: pe youtube.
bb_yasmi spune:
ce filme ati mai vazut????
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
Ramona J spune:
Eu am vazut destul de multe, dar n-am mai apucat sa scriu pe aici.
Citeva favorite:
Miss Pettigrew Lives for a Day - cu Amy Adams si Frances McDormand, usurel dar foarte dragut
Am mai vazut unele ex-Yugo (ca nu sint sigura exact cine le-a facut), Witnesses si No Man's Land - mi-au placut ambele.
Autumn Spring e un film Ceh - OK, dar mi-a placut mai mult Divided We Fall.
Cred ca am si uitat ce am mai vazut...
Acum vad filme argentiniene:
The Aura - bunicel, aseara am vazut Herencia si mi-a placut cel mai mult pina acum. Inca unul dragut - Live-In Maid, bine jucat, mi-a placut foarte mult finalul!
Cel mai cel dintre toate a fost The Diving Bell and The Butterfly, e un film pe care nu-l pot uita prea curind.
bb_yasmi spune:
Knowing (2009)
The Uninvited (2009)
The Unborn (2009)
City of Ember (2008)
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
Ramona J spune:
Multumesc Liris, l-am notat. Zilele astea n-am avut chef de filme, am ramas cu trei nevazute, le duc inapoi.
Uite titlurile:
The Dish
Romulus, My Father
Cautiva
Le-a vazut cineva? Pe care sa le iau mai tirziu, sa le vad totusi?
Deja le-am aliniat pe urmatoarele:
Love Serenade
Whale Rider
Control
Rabbit Proof Fence
Swimming Upstream
Ceva opinii despre astea? Merita vazute?
liris spune:
eu ii inchiriez mai mult ptr fi-miu iar ptr mine, instant viewing. am alaptat (vorba vine:muls adica) si-n toata perioada asta am vazut filme europene sau de limba neengleza ca sa pot intelege, citi traducerera ca pompa-mi facea zgomot.
valkyrie, he loves me- he loves me not, the school of flesh, the bycicle thief, the color of paradise, caramel, 2 days in Paris, in the bedroom, sophie schol. sunt genuri diferite de filme, si mi-au placut.
Ramona J spune:
Liris, de pe lista ta am vazut In The Bedroom si Two Days In Paris. Primul e nemaipomenit, al doilea mi s-a parut tare haios.
Valkyrie parca a avut reviews proaste, ti-a placut? Mie mi-e cam greu sa vad film cu Tom Cruise, de aia nu l-am luat.